Välkommen till Ernst & Young

Jaha.. då var det dags igen för nytt jobb. Efter en veckas semester, en helg i örebro och en 4 dagars resa till london var det dags att börja jobba igen. Måndag, Tisdag och Onsdag gick jag utan jobb vilket var rätt trevligt eftersom jag hann klippa mig, tvätta lite kläder och komma på benen igen efter en veckas resande.
Torsdagmorgon klockan 8.00 fick jag ett jobbsamtal och det vart stressa på med kläderna och springa till bussen med mackan i munnen och mascara borsten i högsta hugg. Ernst & Young hamnade jag på som växel peronal. För övrigt ett väldigt freesht bokförings företag som vore guld att få fast anställning på.
10 minuter av dagen återstår och tillbaka hit ska jag imorgon. Blir bara kvar här i 2 dagar så nästa vecka återstår att se vart jag hamnar.. SPÄNNANDE!! =D
Stina fyller år idag så vi skriker ut GRATTIS till henne och hoppas på en mysig kväll hos henne ikväll. ;)
Måste förbi en synagoga inom dom närmsta dagarna för att fixa min översättning till min tatuering som jag vill göra.. NÄR ska jag ha tid med det om jag måste jobba på dagarna? =) damn it damn it damn it!
I helgen blir det Örebro för att hjälpa syrran att flytta från sin gamla lägenhet till sin nya, kan bli lite party på fredan, mkt flytt på lördan och sen massa mys på söndagen då det är första advent =)

This is the end for now, mer spännande äventyr i nästa blogg avsnitt =)
Laters..

Ellans Inlägg!

Väldigt viktigt inlägg för övrigt.. det är typ avgörande för min och Ellans vänskap. Bloggar jag inte så dör jag!
Detta inlägg är då tillängnat till Elin min vän.
Pepparkaksdeg, karin, brända skivor med gammla låtar och hockey matcher. Det är du och jag genom allt. Kommer aldrig finnas några lika speciella stunder som våra stunder. =)
Jag har svikit och jag har sårat.
Du har svikit och du har sårat.
Vi har skrikit och vi har älskat.
Inte många tårar har fällts i närheten av varandra men när den ena har en tår på väg är den andre där med en axel att gråta mot.
Inga ord behövs för att vi ska förstå varandra.
Perioder går när vi umgås konstant. Perioder går när vi inte står ut med varandra och vi inte hörs på flera veckor.
Vi har ingen vanlig relation så som vi har till våra andra vänner. Vi hänger mest bara. Gör inte mkt, bara njuter av varandras sällskap.
Det är inte ofta nån hittar en vän som förstår den andra så bra som jag förstår dig och du förstår mig.
Därför ville jag skriva detta inlägget för att markera hur mkt du betyder för mig även om jag inte kan säga det rakt ut.

Till dig min vän.

RSS 2.0