Att vara eller icke vara..?

Att skaffa killar... är inget problem för mig.. vill jag ha kan jag få.. men då undrar man ju varför jag har sånna problem med att skaffa mig en pojkvän. Nu när man för en gångs skull börjar tröttna på att lalla runt å känner för att lugna ner sig lite och försöka hitta killen som är "The one".. då går det inte för 5 öre.
Why is this?..

jag tror att jag har kommit fram till en lösning. Jag är inte mig själv helt enkelt..
Att skaffa killar är som sagt inga problem men att få dem å falla för mig, tråna efter mig, bli hopplös förälskade i mig.. de har jag problem med.

Killar som jag blir kompis med brukar oftast bli väldigt intresserade av mig medans dom killar som jag är intresserad av inte ens vill veta av mig.. Anledningen är att jag inte är mig själv runt personer som jag tycker om.. jag är så rädd att göra bort mig inför den jag gillar att jag hellre håller tillbaka istället för att bara va den sköning jag är..
Hur jag planerar att lösa detta problem vet jag inte riktigt än men min färd ska jag dokumentera noga i den här underbara bloggen ;)

Att fortsätta vara singel eller icke vara singel.. DET mina vänner... är frågan!

Buss funderingar..

När man sitter på bussen och tuben i över en timme varje morgon så kan man ju inte göra någonting annat än å tänka. Jag ska börja "bokföra" mina, för övrigt as weirda, morgon tankar om allt mellan himmel och jord.

Vi börjar med dagens tanke dåra..
Onsdag: Vissa människor tror att Gud skapade allting mellan himmel och jord medan andra tror att vi människor uppkom genom evulotion efter "The Big Bang".
Om gud då inte skapade oss utan vi uppkom genom evolution, då har vi alltså skapat oss själva?!
Och eftersom ingenting runt omkring oss fanns innan vi människor uppkom, så som hus, vägar, tåg m.m. är det då inte vi som har skapat världen?
Och eftersom alla säger att det är Gud som skapat världen.. gör inte det oss till gudar? allihopa?
Vi har ju skapat världen som den ser ut idag.. och gud har inte gett oss ben för att kunna gå eller armar för att kunna plocka saker.. det är ju vi själva som har blivit som vi har blivit genom evolution.
Alltså har vi skapat oss själva och därmed innebär det att vi är gudar.. allihopa.. och eftersom vi är gudar så bör vi ju be till oss själva när vi vill ha hjälp med någonting och inte be till någon som kallas Gud.. när det egentligen är vi människor som är Gud. =D
Right?

Gothenburg '07

Göteborg, vad ska man säga... beskriva helgen med ett ord.. det skulle nog vara HÄNDELSERIK..!!

En avslöjad hemlighet, ett annorlunda sätt att träffa killar på, ett blött äventyr, ett stort bråk, mycket kärlek, ett sju helvetes äventyr helt enkelt.

Bilresan ner var annorlunda, den började med tjaffs men fortsatte sen med mycket skratt. Ett annorlunda sätt att träffa killar på var med skyltar som Anne-Mai hade gjort. "Visa rumpan" gick hem hos dom flesta som vi åkte förbi i bilköerna men mest lyckat var ju ändå den lilla mörka bilen med 3 killar i..
Första omkörningen: "Visa Rumpan"
Andra omkörningen: "Kom igen då"
Deras första omkörning: "Damerna först"

Lapp skrivandet fortsatte i ungefär en halvtimme till när vi sedan bestämde oss för att gasa ifrån grabbarna och fortsätta våran färd mot göteborg.

Liseberg var kul och Boulevard var väldigt populärt. Sist vi var där va vi dom ända på hela stället, den här gången var det lång kö och väldigt mycket fol. Kan det ha varit pga dom manliga stripporna som var där och dansa? I think so ;)

Hemresan var tyst, ingen hade någonting att säga, alla var trötta och alla ville bara hem.
Kom hem runt 18.30, tog ett bad å gick å la mig vid 22.30 somna direkt och idag är jag tröttare än jag någonsin varit förr.

Vardags tankar..

Åkte bil till jobbet imorse med min mamma och pappa. Träden börjar bli gula och röda, hösten är på väg. Solen sken fram bakom dom tjocka mörka regnmolnen, ner över en guld gul åker. Då började jag tänka på torpet, alla dom kvällarna vi har suttit där i sommar och tittat ut över vattnet, suttit på bergen och tittat upp mot en himmel full av stjärnor som avspeglar sig i vattnet. Det finns verkligen inget finare än torpet på en sommar kväll.
Jag har aldrig tänkt på hur fint allting kan vara om man bara öppnar ögonen och tittar.

Varför tar vi oss aldrig tid till å uppskatta de små saker som gör livet värt att leva?

Man kliver upp på morgonen och äter frukost medans man fortfarande halvt sover, klär på sig lite fräsha kläder och sminkar bort tröttheten innan man stressar iväg till jobbet. Så upptagen i det man gör jämt att man inte hinner stanna till en enda sekund och bara ta in allt som händer omkring en.

Studenten planeras under ett helt års tid, och på bara en dag är det över, slut, finito. Stannade man upp nånting under dagen för att suga in alla känslor, alla upplevelser och all glädje som man va med om den dagen? Nej.. de tror jag inte att många gjorde. Varför? jo därför man stressa igenom hela dagen för att få allting gjort som var planerat att man skulle göra.

Man borde stanna upp oftare och uppskatta dom små sakerna som verkligen gör livet värt att leva, och inte hålla på och älta alla problem som man har.

Varför klaga på allt neggativt och dåligt när det finns så mycket bra och possitiva saker att njuta av........


RSS 2.0