Sommarvärme.

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev mitt senaste inlägg. Det som har hänt den senaste tiden är att Balen är avklarad, brölloppet är avklarat, sommarlovet har börjat, sommarjobbet har börjat och vi har bestämt oss för att skaffa valp. =)

Balen
Balen vart riktigt lyckad. Jätte fin middag och välkomstdrink på Örebro slott och efter maten blev det liveband och dans i ett utav de stora rummen på slottet. Alla var jättefina. Tjejerna hade fina klänningar och pärlor i håret och killarna var stiliga i frack.

Brölloppet
Brölloppet mellan Maria och Christian var helt underbart. Det ägde rum i en gammal kyrka ute i Varberg på västkusten. Mycket trevligt folk, god mat och mycket dans. Favoriten vad drinken som hette "Prästen håkans favorit" vilket innehöll rabarbervodka och sprite. Mums fillibaba.

Sommarlovet
Sommarlovet började med 2 veckors semester som spenderades i Sthlm hos mammsen och pappsen tillsammans med mina 3 älsklingar, Stina, Majsan och Jossan. Det blev en båttur på midsommar och en myskväll hos jossan samt en utgångskväll tillsammans med Cissi från Örebro. Vi tog oxå en snabbsväng till grönalund innan jag och Cissi åkte tillbaka till Örebro igen för att börja jobba.

Sommarjobbet
Nattjobbet har fungerat jättebra hittills. Jag älskar att jobba natt. Det passar mig helt jätte perfekt. 15 nätter i Juli och 10 i Augusti är alldeles lagom mycket att jobba oxå =)

Hunden
Jag och J bestämde oss för att skaffa hund i början av juni och nu i slutet av Juli så är det dags att hämta våran lilla bäbis. Jag längtar såååå mycket tills vi får den lille krabaten. =) Rasen är en Mittelspitz, alltså en tysk mellanspets som ska få heta Molly eller Tuva, det är inte riktigt bestämt ännu.

hunden


Från glädje till lite tråkigare nyheter. Torsdagen den 16/7 kom inte våran lilla bäbis Tusse hem på kvällen som hon brukar. På fredagen fick vi besked om att hon hade blivit överkörd och avlidit på en gång. Tusse blev bara 4 år men hon fick dom 4 bästa åren en katt någonsin kunnat önska sig.

Du är saknad min lilla pärla.


Tusse
* 2005-07-22
      + 2009-07-17

RSS 2.0