Grillkväll

Idag har vi haft fullt upp här hemma. Vi ska nämligen få gäster ikväll så jag har bakat en rödvinbärspaj, fixat lite sallad, melon och potatis i ugn. Vi ska grilla så köttet har jag överlämnat till pojkvännen. =)

Detta ska jag ha på mig ikväll, Klänningen köpte jag på stan här om dagen och leggings är svarta, ormmönstrade från Sisters.



  


2 Ägg
2½ dl Socker
2½ dl Mjöl
75 gram Smält smör


Blanda socker och ägg pösigt, blanda ner mjölet och smöret. Häll smeten i en form och sprid ut rödavinbären över pajytan. Grädda mitt i ugn i 200°C i ca. 25 minuter.
Servera med kall vaniljsås.


Vad gör ni ikväll?

x x
/Claire


TÄVLING

Nu är det dags för en tävling.
För att vara med och tävla, gör såhär:




x x
/Claire


Torsdags Tipset #2

Såhär får du snygga naglar på ett naffs!

1.
Börja med att avlägsna gammalt nagellack samt eventuellt fett på naglarna med hjälp utav Depend's "Dip-in" nagellacksremover.
 Enkel att använda. Stick bara ner fingret i burken, vänta några sekunder och dra sedan upp fingret. Voila! Rena, naturliga naglar.


2. Jag använder mig utav L'Oreal french manicure kit för att fixa fräscha och naturliga naglar. Börja med att måla på ett lager av rosa/beige och låt det torka. För en starkare rosa/Beige färg, måla även ett andra lager.
 

3. Måla nageltippen vit med Liner Precision borsten (ett lager räcker). Det bästa är att måla från sida till sida, på så vis får du en rakare linje.


4. Om du vill dekorera med små nageldekorationer så gör det innan du målar på ett lager med genomskinligt överlack.


5.
För att få naglar och händer att glänsa så smörj in nagelbanden med nagelbands olja och använd handkräm dagligen. Det är viktigt att undvika att få nagellack på nagelbanden då det sliter mycket på nagelbanden. Jag använder Kiss cuticle quencher och handkräm från Clarins.

Lycka till, och hoppas ni får fina naglar.

x x
/Claire


Fynd på stan

Här kommer mina fynd från igår, och torsdagstipset samt tävlingen för att vinna ett utav smyckena i mitt tidigare inlägg kommer jag med senare ikväll.

 H&M, 299:-

 Accent, 124,50:-

 H&M, 249:-

 H&M, 199:-

 H&M, 299:-

 Åhlens, 25:-/st för nagellack och 65:- för nagellack borttagning


Hoppas ni gillar bilderna! Nu ska jag ta en promenad med hunden innan jag ska baka en tigerkaka, städa lite i lägenheten och sen lägga in ett torsdagstips. ;)

x x
/Claire

Drinkar och shopping, jag lever livet!

Igår var jag ledig från jobbet och då blev det middag med pojkvännen på O'learys och sen såg vi Shrek 3D, som var riktigt bra faktiskt. Efter bion mötte jag upp Cissi och det vart lite drinkar på Lilla Örebro, som ligger på Stortorget i Örebro centrum.

 Nöjd med min öl!

O'learys ceasarsallad var toppen god!

Papa Loves Mango

 Frozen Piña Colada

 
Nöjda tjejer efter några drinkar.


Idag mötte jag upp cissi på stan och shoppade loss lite. Det vart en väska på rean från Accent, lite kläder från H&M och sen lite nagelkul från Åhlens.

Bilder på mina fynd lägger jag upp ikväll, för ni ska jag åka och handla mat till grillningen ikväl. Min lillasyster kommer med sin pojkvän och så är ju Cissi här såklart. ;)

Vad gör ni ikväll?

x x
/Claire

Lediga Tisdagen

Nyduschad, småsjuk, trött och ser fram nått enormt emot min lediga dag imorn. Inatt gör jag min åttonde natt på nio dagar. Det känns i kroppen!! Så imorn när jag är ledig så har jag planerat en middag på O'learys och ett besök till far far away land.
Efter middag och bio så blir det en öl på stan med min vän Cissi. Det ska bli riktigt mysigt.



Nu blir det jobbet så uppdatering och lite bilder kommer imorn kväll =)

x x
/Claire

Smycken som hobby

Nu sitter jag på jobbet och gör sista natten i denna arbetsgrupp. Det har varit en rolig och lärorik tid och jag har lärt mig mycket här samtidigt som jag har insett hur bra jag har det på mitt riktiga jobb.

Igår satt jag och klickade runt mig lite på internet och hamnade på Panduro hobbys hemsida. Jag älskar ju att pyssla och fixa ihop fina saker så jag klickade in mig på deras REA och gissa om jag hitta godis där..? ;)

  Elements halsband Natrium   Elements örhängen Equisetum Bilderna lånade från www.pandurohobby.se

Allt detta köpte jag och jag funderar på om jag ska ha någon tävling kanske, där jag har ett utav dessa smycken som vinst. Jag kommer att göra alla smycken själv. =)

Vad tycker ni om en tävling?

x x
/Claire

Sommar erbjudande

Eftersom jag jobbar inatt igen så blir det ett snabbt inlägg om vaxning och massage, priser, alternativ och sommar erbjudanden.


MASSAGE
30 – Minuter - 200:-
45 – Minuter - 350:-
60 – Minuter - 400:-
60 - Minuter + 15 Minuter relax - 500:-

Jag jobbar med Svensk Klassisk massage och jag masserar Rygg, Ben, Säte, Armar, Händer, Fötter och Ansikte.

Jag utför även chokladmassage med en massageolja som doftar mörk choklad och hjälper till att sätta igång blod- och lymfcirkulationen i kroppen. Kostnad: 50:- utöver behandlingspriset


VAXNING
Halva ben - 150:-
Halva ben & Bikinilinje - 200:-
Hela ben - 300:-
Hela ben & Bikinilinje - 350:-
Bikinilinje - 100:-
Armhålor - 100:-
Armar - 100:-
Bikinilinje & Armhålor - 150:-
Ben, Armhålor & Bikinilinje - 450:-


SOMMARERBJUDANDE:
Nya kunder får 50:- rabatt på första och andra vaxningen.
Gamla kunder: Tipsa en vän! Om vännen kommer och vaxar sig så får du 50:- rabatt på nästa behandling.

Nu bär det av till jobbet =)
Ha en bra kväll gott folk.

x x
/Claire

Färdiga tavlan

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet igen för att göra ytterligare 4 nätter. Inatt hoppar jag in i en ny arbetsgrupp för att hjälpa till då det strular med deras vikarier. Eftersom det är en helgnatt så får jag kval, vilket innebär dubbel lön. WOOHOO!

Idag har jag målat klart min andra tavla som jag skrev om här. Såhär blev den.




Vad tycker ni? =)

x x
/Claire


Torsdags Tipset

Igår kom jag på att jag ska börja med Torsdags Tipset. Varje torsdag så kommer jag att tipsa om någonting här på bloggen, och idag är det ett vaxtips som servers.

Att tänka på vid vaxning:

* Om du funderar på att boka tid för vaxning, se till att dina hårstrån är minst 5mm långa, annars kan det bli svårt för vaxaren att få med allt hår.
* Om du är rädd för att vaxa dig pga att du tror att det ska göra ont så kan du ta 2 alvedon en timme innan du vaxas. Detta dämpar smärtan något under själva vaxningen. Många skönhetssalonger har även olika sorters förbehandlingskrämer som dämpar smärtan lite.
* Om du har problem med innåtväxta hårstrån efter att du blivit vaxad så kan du köpa en skrubbvante på t.ex. H&M för en liten slant. Skrubba dagligen i duschen på det vaxade området för att motverka att huden växer över porerna och hårstrån växer innåt. Hjälper inte detta så fråga på skönhetssalongen om de har några krämer för just detta. Det finns hjälp! ;)
  Skrubbvante för 19,50:-
Bild tagen från www.hm.com

Har ni några frågor eller funderingar över vaxning eller massage så fråga gärna!! Jag ska försöka svara så gott jag kan.

 
Mina kursdiplom

x x
/Claire


Tävling om ringar

Nyss hemkommen från jobbat och är helt slut efter mina 4 nätter. Nu ska jag sova en stund innan jag ska planera en date tills ikväll. Sen ska jag även börja kolla på lite lediga dagar att ta en göteborgs roadtrip och besöka ULLARED, för där har jag aldrig varit och jag har hört att det är ett måste. ;)

Innan jag lägger mig så vill jag tipsa om en tävling som finns på modegrabbens blogg. Man kan vinna sjukt snygga ringar från zylber.com. Gå in och kika!



Natti natt mina läsare, vi hörs om några timmar igen.

x x
/Claire


4/4 natten

Nu blir det min fjärde och sista natt innan jag har en natt ledig. Jag är sååå himla trött just nu och jag ser verkligen fram emot att vara ledig imorn. Imorn kommer jag tyvär behöva plugga lite eftersom jag har 2 tentor i Augusti så mycket till ledighet är det inte riktigt.

Jag har inga roliga bilder eller tips att dela med mig utav idag så ni får återkomma imorn istället. ;)
Då ska jag försöka tipsa lite om vaxning utav diverse kroppsdelar.

x x
/Claire

All work and no play!

Nu ska jag snart åka till jobbet och göra min tredje natt utav 4, sen är jag ledig en natt innan jag går på 4 nätter till. Det kommer att bli en tuff period men jag trivs på jobbet så jag tycker inte att det är så farligt faktiskt.

Idag har jag varit runt och letat efter en kroppsgel som jag är nyfiken på att pröva, men som inte verkar finnas någonstans. Jag har kollat på Åhlens, Kicks, H&M och ÖB. Den finns ingenstans!!
Jag letade runt lite på nätet och såg att den säljs på superdrug.com och på Boots. Det enda problemet är ju att dom endast finns i England och på Irland. Som tur är så är ju mina föräldrar där nu så min mamma har lovat att hon ska köpa 2 flaskor till mig. =)

Kom to mama my sweet body gel...
Vaseline Cocoa Butter Oil Gel 200ML
Bild tagen från www.superdrug.com

Nu ska jag åka till jobbet. Ha en bra kväll allihopa.

x x
/Claire


Ny Målning

Nu när jag jobbar 4 nätter på rad så orkar jag inte med att blogga lika mycket så idag får det bli ett kort inlägg.
Jag har påbörjat en ny målning idag men det är långt ifrån färdig. Det är tänkt att bli ett vattenfall med en röd skymning. We'll see how it turns out!! ;)

x x

/Claire


Naglar och jobb

Idag laddade jag inför mina 4 nätter av jobb med att ta sovmorgon......... Igen!! =)
Efter det så vart det tråkigt vardagsliv med storhandling på Willys och piffning i trädgårn.
Innan jag åkte iväg till jobbet så hann jag faktiskt göra nånting kul, nämligen att fixa naglarna. Numera ser dom ut såhär:



Jag använde mig utav mina nagellack från Pieces (veromoda) samt ett vitt från Lancôme, French manicure.

För att göra min blogg lite roligare så tänkte jag fråga er läsare om vad ni tycker är intressant att läsa om? Alltså, VAD vill NI att jag ska blogga om? =)

x x
/Claire


Filmdag

Idag gick jag upp sent (som vanligt) ;) Moa ringde och frågade om jag ville ta en lunch på stan så jag tog en dusch och gjorde mig iordning och åkte ner till Rosalis Deli för lunch. När vi satt där och åt så kom vi på att vi båda ville se filmen The Twilight Saga - Eclipse och att den gick klockan 15.15 idag. Vi drog oss till biografen och det fanns biljetter kvar så vi köpte godis och tog plats framför bioduken.



Man blir så himla kär i filmen för det är så mycket kärlek. Tvåan va inte mycket att hurra för men den här var faktiskt riktigt bra.


När jag kom hem sen så blev det en promenad med hunden innan jag ställde mig och lagade lite middag. Efter maten så blev det en till film då min pojkvän är ute med sina vänner och jag tar en lugn hemmakväll med mig själv. ;)
Nu ska jag åka och hämta pojken och sen blir det nog sängen.

Vad har ni gjort ikväll?

x x
/Claire


Ändrade planer

Efter en inställd date med min vän Kristina från sthlm vart jag lämnad inför helgen ensam. Som tur är så har jag ju min lillasyster nära till hands. Sugen på en Fredagskväll med hämtmat, film och snask tog jag bilen ner för att plocka upp syrran.
Vi började med snasket så vi tog en sväng till Hemmakväll och köpte chips och läsk. Sedan blev det hämtmat för 550:- på Rosalis Deli. Det vart en dyr middag eftersom vi lyckades dra på oss en parkeringsbot på 400:-, skit oxå!!

 

Allting pekade på en lyckad kväll, trots inställd date, men då fick syrran för sig att hon skulle gå på fest istället och jag fick bege mig hemåt igen. Nu sitter jag hemma i soffan och trycker i mig ostbågar och dricker cola framför filmen Sherlock Holmes och tycker allmänt synd om mig själv!! Men sånna dagar måste man ju oxå ha ibland. Och ni vet ju vad man brukar säga... "Efter regn kommer solsken".


Vad har ni planerat inför helgen?

x x
/Claire

 


Allt-i-allo

Idag har jag haft en sån där riktig "känner mig ensamast på jorden"-dag. Jag är ledig och lägenheten ser ut som skit. Jag brukar dra mig mot affärerna när jag har såna här dagar men just nu är pengarna slut och jag har inte råd.

Istället smälde jag på en spellista på spotify med dom gladaste låtarna jag känner till:

Dont stop me now - Queen
Push up - Freestylers
Kom - Timotej
Gimme, Gimme, Gimme - Narada Michael Walden
Holiday Road - Lindsay Buckingham

Jag höjde musiken till max oxh tog tag i tvätten, disken och fågelbaden. Jag skäms för å säga det, men såhär äckligt var det verkligen hemma hos mig..


Den rena tvätten som inte blivit sorterad på 2 veckor =)


Mitt pinsamma kök

Tillslut gick jag ut i solen en stund och gjorde klart mina fågelbad som jag påbörjade här om dagen tillsammans med min syster.
Resultatet blev det här:



Hunden ville oxå vara med.


Nu ska jag slappa lite framför tv:n innan min vaxkund kommer klockan 19.30, sen inatt så blir det jobb.

x x
/Claire


Måste ha!!

Jag har hittat världens mysigaste klädesplagg. Det är nog inget man har på sig när man vill vara fin men fy fasiken vad mysig den ser ut. Jag personligen tycker att den är himla fin oxå. Finns i olika färger eller med olika tyger och mönster. Kolla hemsidan.


Bilder tagna från www.onepiece.no

En annan sak som jag vill ha är en goodybag från London. Det är en tävling som pågår på Fattybom's blogg där man kan vinna en goodiebag från London. Jag vill ha den!! Enbart för att jag är sjukt nyfiken av mig och vill verkligen veta vad som finns där i. =)


Kika in på hennes blogg för att vara med och tävla du med!

Nu blir det sängen så vi hörs imorn mina läsare.

x x
/Claire

Hunk du jour

Idag låg jag i sängen till strax efter 12. Varför? Jo, därför att jag drömde om denna hunk...



Om man drömmer om en sån här het kille som är "head over heels for me" så kan man ju bara inte gå upp tidigt. =P
Det var en så jäkla häftig dröm. Det var nå slags zombie/alien attak mot jorden och jag var inträngd i ett hörn och skulle precis bli biten eller uppäten utav dem, då jag blev räddad utav Justin Hartley. Han var stenrik och kunde massa ninjasaker som han lärde mig och tillsammans försökte vi rädda massa människor och bekämpa zombie/alien attaken. Sen innehöll ju drömmen lite mer vuxen saker oxå men dom håller jag för mig själv. ;)

Nu ska jag ta tag i dagen och gå ut i solen och kanske städa lite här hemma.

x x
/Claire


Rabarber och Regn

Just nu sitter jag i köket och tittar ut på regnet som öser ner och blixtarna som lyser upp hela himmlen. Det är ganska mysigt med åskväder ibland, speciellt när man är trött och inte har någonting inplanerat att göra under dagen.

Idag vaknade jag klockan 13 efter att ha jobbat min sista natt och nu är jag ledig i 2 dagar innan jag går på igen. Min lillasyster kom förbi och vi bestämde oss för att göra fågelbad i betong.
Vi började med att välja ut två rabarberblad i rätt storlek och sedan la vi dem på en hög med sand.
 

Sen blandade vi lite finbetong och vatten och började smeta ut det på bladen. =)
 

Nu ska våra blad få torka i 2 dygn under en sopsäck och sen är det dags att pilla bort bladet.
Det färdiga resultatet kommer förhoppningsvis att se ut såhär:



Man kommer billigt undan genom att göra dem själv. Jag köpte hink, betong och spatel på byggmax för bara 67 kronor.


Igår pysslade jag ju ihop ett bröloppskort till min kusin som ska gifta sig och det blev rätt så bra tycker jag. Vad tycker ni?



 
 


x x
/Claire

"Godmorgon"

Nu sitter jag här i soffan och segar klockan 16.00. Jag har precis gått upp och ätit frukost och sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag innan jag börjar jobba. Jag har gjort 2 utav 3 nätter nu så jag är rätt seg i kroppen.

Jag kanske borde plugga lite idag eftersom jag har 2 tentor i Augusti. Sen måste jag göra ett bröloppskort till min kusin som gifter sig nästa torsdag. Då måste jag nog ta ett besök till panduro hobby först.

Det blir till å ta en dusch, klä på mig lite kläder och slänga på mig lite smink, besöka panduro hobby och sen pyssla ihop ett bröloppskort. Om det blir någon tid över innan jag börjar jobba klockan 21 så får jag sätta mig och plugga lite.

Det tråkigaste med att jobba nätter är ju att man missar alla dessa underbart varma dagar. Men men, Jag slipper ju iaf. jobba i värmen. =P

Vad ska ni göra/har ni gjort idag?

x x
/Claire

Shopping, mys och motion

Nu har jag verkligen varit aktiv dom senaste 2 dagarna. I torsdags natt jobbade jag och kom inte i säng fören vid 8.30 på morgonen. Av någon anledning så vaknade jag klockan 12.30 och kunde verkligen inte somna om. Jag gick runt som en zombie hela dagen men lyckades iaf. ta mig till marieberg med syrran för lite shopping. 2 nya nagellack och en klänning blev det.
 VERO MODA, 295:-
 Lavender Bubbly crystal

På bilden kan ni även se skorna som jag köpte förra veckan från skonamig.se.

På kvällen kom Cissi förbi och eftersom vi inte har setts på ett tag så blev det ju självklart massa mys på min baksida och till det hör ju vin till. ;)




Det blev sent i säng och klockan 11.30 imorse vart jag väckt av min pojkvän som ville ha med mig på en skogsvandring eller nått. Det var faktiskt himla trevligt men att gå/klättra i skogen och bland berg i 3,5 timmar när det är 30 grader i skuggan är INTE att rekommendera!!
   Och hunden var med =)

Vi kom hem vid 18-tiden och nu sitter jag och halvsover på jobbet och kroppen känns som att den kommer lägga av när som helst. Jag tänkte lägga upp en sista bild på rabatten som jag fixade hemma hos min mamma. jag tänkte att det kan vara kul för er att se slutresultatet. =) Ungefär såhär såg det ut innan ----> http://clairee.blogg.se/2010/july/ut-med-gammalt-in-med-nytt.html

Och nu ser det ut såhär:




Vad tycker ni om mitt hektiska dygn? ;)

x x
/Claire

Nattjobb

Jag ska uppdatera bloggen inatt. Men nu ska jag jobba vidare.

Få pli på din karl..

Jag har märkt att jag inte är den enda som tycker att det är jobbigt när karlarna inte gör någonting som man bett dem att göra. Det kan vara till exempel att diska, städa, köpa en grill eller sätta upp en rullgardin.

Jag var hemma i sthlm i 2 dagar för att jobba och jag ringde min pojkvän för att be honom att dammsuga sovrummet tills jag kom hem. Jag började irritera mig över att han "inte hade tid" för han jobbar ju hela dagarna osv. Men sen växte irritationen när jag började tänka på att jag ALLTID måste säga till honom att städa när jag är borta, ett sånt initiativ tar han aldrig själv. Han tänker aldrig "ååh, jag kanske ska ta en sväng med dammsugarn innan Claire kommer hem, då blir hon nog glad."

Precis samma sak är det med romantiska gester. Hur ofta kommer man hem och blir överraskad av en blombukett? eller kanske lite frukost på sängen en lördagsmorgon?

Jag fick iaf. nog och blev jätte ledsen och besviken för att min pojkvän aldrig tar in det jag säger.
När jag sen kom hem till Örebro igen så stod det på anslagstavlan i hallen "Välkommen hem älskling! Kolla på köksbordet. Puss min poochie"
När jag kom in till köket så möttes jag utav detta!!
 En flaska rött vin, 2 nya filmer och en stooooor och JÄTTEFIN blombukett.


Kan det vara så att killar kanske lyssnar ändå? men om dom nu gör det, varför måste vi då tjata till oss saker? =)
Vad tror ni?

x x
/Claire


Språkgrubbel

Idag blev det sovmorgon till max. Jag gick precis upp ur sängen och har tagit mig ut till baksidan och solen. Sitter med en kopp tea i handen och klickar runt bland olika bloggar och olika språkkursers hemsidor. Jag ska nämligen åka till frankrike i 4 månader och plugga franska har jag tänkt. Det billigaste alternativet jag har hittat är Nice, men det är nog inte så populärt att jag åker dit då mitt ex bor där. Det andra alternativet jag har hittat är Antibes. Det ligger oxå på östkusten, mellan Cannes och Nice.

Är det någon som har förslag på andra kuststäder som man kan åka till? Eller är det någon som vill tipsa om ett bra och billigt företag man kan åka med?




x x
/Claire

Ut med gammalt, in med nytt

Puuh!! Idag har jag jobbat så det värker i kroppen. Det var dags att städa upp lite hos mamma och pappa så jag gick upp klockan 10.00 och började rensa i rabatten på baksidan. Det är helt igenvuxet med ogräs och det finns MASSA brännässlor så det var inget lätt jobb!! Jag kom halvvägs genom rabatten innan jag gav upp och bestämde mig för att fortsätta med resten imorn.




Istället gick jag till rabatten på framsidan som inte var lika farlig, men det var ändå mycket jobb. Jag fick dra upp massa stenplattor längst med kanten av rabatten och gräva upp en jäkla massa blomlökar som har funnits där i år och dar. Såhär ser det ut nu iaf.



Jag ska lägga dit lite stenar runt kanterna och sen ska jag plantera lite marktäckande rosor och lite kokardblomster så att rabatten får lite färg. ;)


Rosor.                                            .Kokardblomster


Efter jag var klar med rabatterna så gav jag mig på staketet. Det är helt ruttet och verkligen i behov av att bytas ut, så jag tog ner det helt enkelt. =)

Framsidan

Som ni ser så har jag verkligen legat i. Från klockan 11 till klockan 16.30 höll jag på och förutom värk i kroppen så brände jag mig dessutom på ryggen. Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen med en kopp tea och kolla på "How to train your dragon".

Vad tycker ni om mitt jobb idag? Och vad tycker ni om mitt förslag på blommor till rabatten?

x x
/Claire

SJ regionaltåg och bondfest

Just nu sitter jag på tåget påväg hem till mina föräldrar. Jag är måttligt seg efter en helg med bondfest och nattjobb så det ska bli skönt att komma hem till mamma & pappa och bli omhändertagen.

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så var vi på fest i helgen hos Js kompis som fyllde 25. Han och hans mamma hade festen ihop så det var en 75års fest med 130 gäster och galet drag. Jag har tyvär inga bilder eftersom jag lyckades glömma kameran hemma. TYPISKT!!
Jag tog iof lite kort med mobilen när vi åkte hem dagen efter. Riktig bonde fest var det, bilderna säger allt!!

 Lantlig charm ;)


 Mysigt




Vi kom hem på söndagen runt 16.30 och då blev det pizza med syrran innan jag drog mig iväg till jobbet. Jag gick verkligen på sparlåga hela natten. Kände mig som en zombie eftersom vi inte kom i säng fören 04.00 efter lördagsfestandet. Men idag sov jag till 15 så nu är jag lite piggare iaf.

Igår var det ju "The 4th of July" Vilket jag tänkte hylla med att måla naglarna i Americas färger. Enda nackdelen var ju bara att jag inte har blått nagellack, så det fick bli lila istället. =)



Nu ska jag "njuta" av denna 2 timmars långa tågresa.

x x
/Claire


Den perfekta presenten!

Alla vet hur svårt det kan vara att köpa en present till killar. Det blir oftast kalsonger, strumpor eller nån typ av klädesplagg. Jag tycker att det känns tråkigt att köpa samma sak varje jul och varje födelsedag så jag har mer och mer gått över till upplevelser. Den enda nackdelen med upplevelserna är att de oftast kostar från 500:- och uppåt.

Idag ska vi på fest hos Js kompis, Erik P, och då kom jag på denna idé:



   

Jag slängde ihop lite Chips, Chilinötter, ölkorv, öl, jordnötter och tillslut 2 fotbollsfilmer med tabbar genom tiderna. =)

Voila!! En riktig killpresent.

x x
/Claire

Fredagsmys

Sovmorgon, Trädgårdspyssel, Ånnaboda och Fredagsmys. Så såg min dag ut idag.

Sen kom mitt paket från skonamig.se idag och skorna jag köpte var jätte fina!! Lägger upp kort på dem i helgen.
Efter en tripp till ånnaboda med Js syster och hennes tvillingar så vart det hem till soffan med chips och godis då två nya filmer kom idag från lovefilm. Ikväll blev det edward scissor hands.



Nu blir det sängen för mig eftersom vi ska upp tidigt imorn för att åka till Lidköping och fira Erik P.

Ha en supertrevlig helg allihopa!!

x x
/Claire


Breakfast in bed!

Vaknade upp till en halvmulen dag och vart inte alls sugen på att stiga upp ur sängen, så jag gick upp och gjorde frukost och la mig i sängen igen framför en film. Kan det bli mycket bättre när man har semester? =)

Efter det gick jag ut i trädgårn en stund och fixade snyggt i rabatten, medans Molly låg i skuggan med sin snuttefilt.

När jag var klar så fick jag ett sms av Tora som ville leka lite, så jag klädde på mig och åkte ner till henne för att ta en långpromenad och en fika ute i solen.
Dagens klädsel blev somrig:
 
T-shirt: GinaTricot, Jeans: GinaTricot (avklippta), Skor: Bianco
 

Snö of Sweden                                  GinaTricot

Igår gjorde jag dessutom om mina ögonbryn. Jag har alltid haft "snälla" halvmåneformade ögonbryn men jag ville ha mera spetsiga. Nu ser dom ut såhär ;)


Lite spetsigare än innan iaf.
Jag avslutade dagen med att mysa lite med J's syster och hennes tvillingar E och O.
Sötungarna badade i stadsparken och vi tittade på. Imorn bär det av till ånnaboda med tvillingarna och vi ska insupa ALL värme och härligthet som finns.



/Claire


RSS 2.0