My dress =(

Åååh nej hörrni. Vet ni vad? Jag hade precis bestämt mig för en nyårsklänning och skulle beställa den, då ser jag att den inte alls var så billig som jag trodde så jag har inte råd att köpa den. Nu måste jag försöka hitta en ny klänning att ha på nyår. ATTANS! och det värsta av allt är att alla dom snygga ligger på över tusenlappen plus att de flesta klänningar är så korta att man visar hela stjärten, och det vill jag inte!!

Någon som har bra förslag på snygga klänningar? =)

Sen har jag bestämt mig för att göra om min bloggdesign då jag tycker att den ser ganska barnslig ut. Steg 1 är att skaffa photoshop. Steg 2 är att hitta fina bilder till headern och steg 3 är att hitta en hemsida med bra förklaringar till hur man gör de saker som jag vill göra med bloggdesignen. ;)

Tyvär inga bilder idag för jag har inget spännande att visa er.

x x
/Claire

Orolig

Jag tror det är dags att sluta ta på mig saker nu. Jag är inne i en orolig period just nu. Jag drömmer konstiga drömmar, tycker att saker runt omkring mig känns främmande och har svårt att somna på nätterna. På köpet får jag pirr i hela kroppen, ont i magen och huvudvärk. Jag måste somna nu, hur ska jag annars orka skriva c-uppsats imorn, seminarieuppgift på onsdag, ha handledning på torsdag och jobba tre nattskift denna vecka? Jag HATAR oro i kroppen!! Jag går och lägger mig i soffan framför en mysig julfilm så kanske jag blir lugn. =) x x /Claire

Veckans...

Veckans julpynt:


Veckans tomtar:


Veckans ordspråk:
Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare, det gör det bara tristare idag

Nu blir det C-uppsats, träning, julklappsinslagning och ikväll lite julkortspyssel.
Tack alla som tyckte till om vilken klänning jag skulle köpa till nyår. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu men snart så. ;)

x x
/Claire

Första advent

Hoppas ni får en mysig kväll. Nu tänder vi vårt första ljus. =)



Vad tycker ni om min adventsljusstake?
Allt material som jag har använt är köpt på panduro hobby. Siffrorna är köpta på village och ljusen är från lagerhaus.

x x
/Claire


Fair la grasse matinée

Idag tog vi lite sovmorgon, men inte för länge för vi har massor att göra idag. =)
Första advent idag så det ska mysas massor ikväll med Lussebullar och Mintkyssar. Jag älskar mintkyssar men har aldrig vetat hur man gör dem, fören i onsdags. Jag öppnade en mattidning och där, mitt i ett reportage om julmat fanns receptet. =)

*250 g Strösocker
*1 dl Vatten
*1 tsk ättiksprit
*Lite neutral olja
*Ca. 10 droppar mintolja
*Ca. 75 g mörk blockchoklad

-Blanda socker,vatten & Ättiksprit. Kocka på medelstark värme tills temp. är 115°.
-Olja en skål som passar över en kastrull. Koka upp vatten i kastrullen. Häll i sockerlagen i skålen, tillsätt mintolja och ställ skålen över kokande vattenbadet. Rör med gaffel tills sockerlagen blir tjock och vit.
-Klicka upp med tesked på plåt med bakplåtspapper. Låt stelna.
-Smält chokladen och klicka sedan ut den på mintplattorna. Låt stelna

*Voila*

Nu ska jag slänga på mig täckbyxor, jacka och skor och gå en långpromenad med vovven. Efter det är det träning som gäller och sen en dusch innan vi åker ut till marieberg för att julklappshandla lite. Jag har hittat två saker som jag ska hålla utkik efter på H&M idag.



Vad ska ni göra idag kära läsare?

x x
/Claire


New years-dress

Är på klänningsjakt inför nyår. Här är några av mina favoriter som jag hittat på nätet







Vilken tycker ni jag borde köpa till nyår? =)

x x
/Claire


10 bollar i luften

Tack snälla alla ni som kommenterade på mitt förra inlägg. Jag fick många värdefulla tips om hur jag ska gå till väga för att bli av med min frustration.
Dom som kommenterade var:
Evelina
* Maria
* Pappa
* Emelie
* Cecilia
Spana in deras bloggar genom att klicka på namnen.

Nu sitter jag här med en kopp te i ena handen och en sisådär 10 bollar i jonglerandes i andra handen. Cissi dyker snart upp för att fortsätta med C-uppsatsen, jag har 25 julkort jag behöver pyssla ihop, jag har 4 ljus som ska fixas inför advent så att vi får en julig adventsljusstake, jag har julklappar som måste slås in, jag har ett event att promota och jag har en gästlista att fylla tills på onsdag. Peuh.




Men en sak i taget mina vänner. Börjar man i mitten blir man aldrig klar, börjar man från början så når man slutet tillslut. ;)

Ikväll blir det fest eftersom min älskade vän Cecilia har fyllt år. Om det är någon som känner sig sugen att komma så kan ni bara säga till så är ni mer än välkomna. =)

Nu, C-uppsats!


x x
/Claire

Frustration

Ni vet när man känner inombords att någonting saknas, men man kommer inte på vad det är??
Precis så känner jag mig just nu. Jag vill göra något men jag vet inte vad. Jag vill släppa allt jag har just nu och bara fly, fly iväg dit ingen vet att jag är och ingen vet vem jag är. Bara vara typ.

Jag vet inte varför det känns såhär och jag vill inte känna såhär. det är FRUSTRERANDE!!


Vet ni vad det är jag pratar om? Har ni varit med om det själva någon gång?

x x
/Claire

Bloggtorka och tappade läsare.

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu. Jag har inga tips, jag har inga nya outfits att visa upp, jag har inga rliga make-uper att smeta på... jag har helt enkelt ingenting att blogga om.

Jag skulle kunna skriva vad jag gör varje dag från morgon till kväll men det händer verkligen ingenting roligt i mitt liv just nu. Det enda jag har att göra på dagarna är att skriva C-uppsats för att kunna få ut min sjuksköterske examen i Januari.

Jag har även tappat en hel del läsare, vilket kan bero på att jag inte har något kul att skriva om ;)

Vad vill ni läsa om? Vad vill ni att jag ska blogga om?
Kom gärna med förslag för just nu kommer jag verkligen inte på någonting.

x x
/Claire


Skrynkliga fingrar

för jag har precis legat i ett bad, med ansiktsmask och helkropps skrubb. ÅÅH vad skönt. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu på en gång och somna utan problem, men klockan är ju bara 18.30 så det är ju lite tidigt ännu.

I helgen hade jag först en tenta på lördags morgonen och efter det åkte jag direkt ut till fiskeboda i vingåker kommun för en 2-dagars ledarskapsutbildning. Jag kom hem från utbildningen för någon timme sedan och trycker nu i mig 2 mackor för att sen krasha i soffan. OUF vad jag är TRÖTT.

Vad har alla ni haft för er i helgen?

x x
/Claire

Photo session finished

Vi har precis avslutat vårt hemliga projekt, jag och evelina.
Det var en photo session med lite olika sminkningar. Jag stog för sminkningen och Evelina fixade ljuset, bakgrunden och fotandet. Här kommer ett litet smakprov på vad vi gjorde.









Vad tycker ni? =)

x x
/Claire

Evelina and I..

And so it begins.... ;)

Planing some fun ;)

Jag håller just nu på och smider massa roliga planer ihop med Evelina.
På fredag eftermiddag ska vi träffas och sätta planerna i verk. Det kommer bli så himla kul. Jag tänker inte avslöja vad vi ska göra men jag kan säga att det innehåller glitter och ljus. Mer än så får ni inte veta just nu ;)

Nu ska jag dra mig mot sängen för imorgon vänta C-uppsatsen.

x x
/Claire


Lugn och ro

Nu har jag lämnat av tvillingarna hos sina farföräldrar och jag sitter i soffan och är helt slut. Jag vaknade av att den ena tvillingen sa "jag tycker det är dags att gå upp nu". Klockan var 07:28.

Vi startade dagen med en film och lite frukost. Sen gick vi ut på en promenad med Molly och lekte lite i den snön som fortfarande finns kvar.
När vi sen kom in så fick pojkarna baka pepparkakor och sen åt vi lite lunch. Efter lunchen fortsatte vi kolla på filmen från imorse och grabbarna knaprade i sig lite utav pepparkakorna vi hade bakat. När dom var laddade med energi så tog jag med dom till lek och buslandet där dom lekte konstant i nästan 3 timmar. Jag och min syster fick byta av varandra i lekandet för vi orkade inte hålla samma tempo som dem. =P








Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen för jag har en lång dag fylld med plugg, intervjuer och bio imorn.
Jag har haft ett underbart dygn med tvillingarna och jag gör gärna om det, men det är skönt att veta att när det blir jobbigt så är det bara lämna tillbaka dem till föräldrarna. ;) hehe

x x
/Claire

Barnvakt

Jag sitter här i soffan med tvn på låg volym och hunden sovandes bredvid mig. Tvillingarna sover inne i sovrummet. Ni kanske undrar vilka tvillingar? Jo, det är min sambos systers pojkar. Jag har tagit på mig att vara barnvakt åt dem i 24 timmar vilket är jätte mysigt. Jag hämtade dem vid halv 5 och så åkte vi hem till mig. Pojkarna satte sig direkt i soffan och kollade på en film medan jag lagade mat. Efter maten så lekte dom lite med vovven och sen var det dags för tandborstning och ombyte till pyjamas. Vi kollade klart på filmen och sen la vi oss i sängen och myste lite innan dom somnade. Cissi var här och hjälpte till så det var jätte mysigt.


I helgen var jag ju hemma hos mina föräldrar i Sthlm och när jag väl var där så passade jag på att få mina slitna vinternaglar fixade utav min älskade vän Kristina. Denna gång vart det ganska neutrala naglar, brunglittriga. Nästa gång blir det något mer juligt eftersom jag ska göra om dom om 3-4 veckor. =)


Nu sitter jag i soffan och njuter av min nya bordslöpare som kom med posten från H&M i fredags. Den är så himla fin och glittrar så fint när man tänder ljusen på bordet.




Vad tycker ni om min löpare och mina naglar?
Om det är någon som vill ha nummret till Kristina som fixar naglar så är det bara skriva en kommentar till inlägget så ska ni få mer uppgifter om henne och hennes priser osv.

Nu ska jag lägga mig i sovrummet med tvillingarna. Lång dag imorgon med mycket bus inplanerat. ;)

x x
/Claire

Myyyys

Soffläge med en påse chips bredvid mig, en hund i knävecket, ett glas julmust i handen och en bra film på tv:n.
Det vart en hård kväll igår! =)

Jag har precis gjort en helt häpnadsväckande upptäckt. Viking chips heter ju inte ens VIKING chips... Dom heter Vicknings chips. Det förstörde allt! Nu tycker jag inte alls om dom så mycket som jag gjorde förut. VIKING chips låter ju as häftigt och man vill äta dom som en riktig viking. haha

Nee, nu ska jag kolla vidare på filmen och njuta av en lugn, ensam kväll utan pojkvän.



x x
/Claire

Väckt av snöplogen 05:35

Den enda nackdelen med snön är de jäkla snöplogarna som drar igång klockan "för tidigt" på morgonen. Jag vaknade helt skräckslagen av ett ljud som lät som om ett ufo stod i min hall. Efter några sekunder av stirrande rakt ut i mörkret så kom jag på att det är snöplogen som rensar gatorna.
VARFÖR BÖRJAR DOM SÅ TIDIGT?? =(

Det gick nästan inte att somna om men efter ett litet tag så somnade jag och vaknade igen klockan 08.12 av ett "men va FAAN". Johans klocka hade inte ringt så han hade försovit sig till jobbet. Han bankade runt här hemma i 20 minuter och efter det försökte jag somna om. Jag lyckades sova en halvtimme sen var det dags för mig att gå upp. När jag kommer ut i köket så ser jag att snöplogen har plogat upp all snö framför våran ingång. TACK FÖR DEN! =P

Nu ska jag ta mig en dusch innan Cissi kommer över och vi ska fortsätta skriva på vår C-uppsats. =) Och ikväll blir det FEST! ;)



x x
/Claire


C-uppsats VS Nöje

Nu har jag suttit halva dagen och intervjuat folk och andra halvan har spenderats framför datorn, skrivandes på C-uppsatsen.
När man sitter framför datorn hela dagarna och jobbar på C-uppsatsen så blir man trött på datorn och vill inte sitta vid den mer än nödvändigt. Därför kommer nog bloggen att bli lidande under de närmsta 8 veckorna. =)

Jag tog en paus i pluggandet för att fota min nya tröja som jag köpte i helgen när mamma och pappa var på besök.


Skorna från Scorett och tröjan från Gina Tricot

Och en liten egobild för att boosta självförtroendet ;) hehe

Nu ska jag slänga mig i soffan en stund och kolla på lite serier innan jag går och lägger mig. Ny dag och nya tag med C-uppsatsen imorn.

Vad har alla för planer i veckan? Är det någon som ska göra nått kul? =)

x x
/Claire

Höstdag i bilder

Ååh, idag har jag hunnit med så himla mycket. Jag vaknade imorse av att någon stog i köket och diskade, jag kollade på klockan och den visade 08:40. Jag gick upp och där står min pappa och diskar i mitt kök. Jag dukade fram frukost och tände ljus och så åt vi frukost tillsammans, jag, min mamma, min pappa och Johan.

Efter frukost gick vi ut och kratta löv i trädgårn och ansa buskarna på fram- och baksidan av lägenheten. Efter trädgårdsarbetet tog vi en lång promend i skogen med Molly. Halvvägs så stannade vi och fickade på varsin sten i solen.

När vi kom hem blev det lite lunch och nu har jag precis bakat morotsbröd som Cissi tipsade mig om. Ska bli så gott att äta nybakat bröd ikväll med en kopp varmt tea. =)

Här kommer min dag i bilder:

















Nu blir det lite plugg innan jag ska mumsa nybakat bröd och mysa ner mig i soffan efter en lång dag =)

x x
/Claire

Familjekväll

Nu har mina föräldrar precis åkt hem till min syster för att sova. Johan och min pappa somnade i soffan medan jag, min syster och mamma satt och snacka skit i köket. =)
Min syster öppnade massa presenter eftersom hon fyllde år i veckan och hon fick massa fina saker.


Fotboll i äkta guld


Swarovski star


Trötta karlar

Tidigare idag så var vi på stan och fika och jag har aldrig sett någon större tekopp än den jag fick. Jag trodde nästan att jag hade fått soppa istället.

Var bara tvungen att visa den för er. Det var lite komiskt. =)
Nu blir det lite film i soffan och sen sova.


Natti natt.

x x
/Claire

C-uppsats och höstmys

Nu sitter jag i soffan och har tagit världens längsta sovmorgon. Hela veckan har bestått av intervjuer och bakgrundsinsamling till C-uppsatsen. Igår blev det lyckligtvis lunch på stan med Cissi och jag inhandlade även ett par skor som jag har tittat på länge.


I'm so happy! =)

Efter skoinköp och lunch blev det vaccination med grabbarna eftersom vi har en resa inbokad till Thailand i januari.
Idag väntar lite plugg, städning, en promenad med min älskade vovve Molly och sen en sväng på stan med Malla och min syster. Ikväll kommer mina föräldrar på besök och det ska bli så skönt för jag har verkligen saknat dom de senaste veckorna.

Vad gör alla i helgen förresten? Något kul som händer?

x x
/Claire

Erik Hassle

Ni missar väll inte att Erik Hassle spelar på Ritz ikväll va? ;)
Det kommer att bli grymt drag då det är höstlov och det kommer bli packat med folk!



Skruva upp Erik's musik på högsta volym nu och tagga till inför en grymt skön kväll @ The Ritz!! =)

x x
/Claire

RSS 2.0