Maskerad

Sliten sliten sliten.... Här kommer lite bilder från gårdagens maskerad.
Jag läkte ihop bra från fredagen och blev lite vackrare med mitt nya ansikte. ;)


Mysförberedelser inför middagen med Cissi och Simon =)


Jag ville ha "lite" volym =P





















Nu är ännu en halloween helg avslutad och jag ser redan fram emot nästa år. =D
Undra vad man ska klä ut sig till då?!

x x
/Claire

Halloween 2


Grunden är lagt, nu är det bara jobbet kvar! =)






Arvid med sitt RIKTIGA sår på handen =P


Evelina busar lite =)


Marcus som vann bästa utklädnad.. Grattis!!!




Nu är jag inte så kaxig längre...






Nu är jag bara blodig och ser ut som att jag har slaktat någon! Bra mycket läskigare än innan!!

Hur var eran halloweenkväll? =)

x x
/Claire

Halloween









x x
/Claire

Good Morning!



Sista praktikdagen idag. Kommer bli gött!
Ikväll blir det fix och dona här hemma för att få rent och sen en tidig natt för imorgon blir det förberedelse inför halloween =)

JAG ÄLSKAR HALLOWEEN!!

Vad gör ni i helgen och vad har ni valt att klä ut er till? =)

x x
/Claire

Underbara människa!!

Den här människan är ju helt underbar. Har har verkligen fångat meningen med livet. Kolla på filmen så förstår ni vad jag menar.



x x
/Claire

Halloween make-up (varning för känsliga)

Nu sitter jag här och bävar mig för att behöva tvätta bort sminket ikväll. Jag har nämligen tränat på att göra halloween sminkningar och jag började med ett litet sår på armen. Det blev bra och jag gav mig på ett stort sår mitt i pannan.

BAD IDEA!!!

När jag skulle tvätta bort såret på armen så var det jätte svårt att få bort allt och armen blev helt röd. Tänk er då såret i pannan!! Jag kommer få stå och tvätta bort det halva natten ju. =)

Såhär såg iaf. det stora såret ut:









What do you think? =)

x x
/Claire


Bröllopsfest och hetsig vardag

Nu är jag ju himla slarvig med bloggandet tycker jag. =)
Jag har så otroligt mycket att göra just nu. Jag söker jobb och sammanställer ett CV och personligt brev. Jag har praktik varje dg mellan 8-16 ungefär, efter praktiken har jag möten med Ritz för att planera massa roliga kvällar för alla studenter på universitetet.
När jag inte har möten med Ritz så planerar jag klassens examensdag och lottar ut extraplatser till dem som har många att ta med sig på den stora dagen.
När jag inte gör det så försöker jag städa lite hemma och förbereda inför halloween och nästa helg då mina föräldrar kommer på besök.

Ni förstår vad lite tid jag har att blogga på. ;)

Men nu tänkte jag iaf. bjuda på en eller två bilder från helgens bröllopsfest som vi var på nere i Lidköping.
Varsågoda ;)





















Sådär ja! Nu blir det en dusch innan jag ska slänga mig i säng efter en lång dag!
Natti natt =)

x x
/Claire

Torsdagstips Till Föräldrar

Nu blir det ett litet torsdagstips till alla föräldrar där ute.

Efter en dag ihop med en läkare på primärvårdens Barnavårdcentral så har jag fått lite blogginspiration.

Om ditt barn skriker mycket eller har kolik så är det oftast för att barnet har gaser i magen som ger magkramper.
För att få bort denna gas så rekommenderas Minifom. Köp INTE dessa droppar då de inte ger någon effekt om man inte ger det i enorma mängder. På förpackningen står det att man ska ge ca. 10 droppar. Men för att få någon effekt alls behövs ungefär 40-50 droppar, vilket är väldigt mycket för små barn.

Istället så rekommenderar jag att ni provar Semper Magdroppar. Dessa magdroppar innehåller lactobacillus reuteri som är en naturlig mjölksyrebakterie som hjälper till att upprätthålla en balanserad microflora i magen.
Dessa droppar ges i mat eller dryck och man använder endast ca. 5 droppar.
Detta går att köpa receptfritt på apoteket.

Tänk även på att du som mamma ska undvika mjölkprodukter då de kan ge ditt barn gaser i magen vilket medför magkramper som tillslut leder till skrik.

Hoppas att detta tips var användbart ;)

x x
/Claire

Dålig klär!

Oj oj oj. Nu är jag verkligen jätte dålig på att blogga, men jag har så himla mycket att göra hela tiden. Jag fixar fester, pluggar, har praktik och försöker klämma in att jobba vissa nätter om jag har någon ork kvar till det.

Jag är nu inne på min andra praktikvecka på vårdcentralen. Veckan är fylld med massa vaccinering av patienter, besök av små spädbarn som ska på kontroller, blodprovstagning i massor och veckan avslutas med en härlig tenta på fredag morgon som efterföljs av ett examensmöte.

Sista praktikveckan blir fylld av vaccinering, besök hos sjukgymnasterna och barnmorskorna samt en avslutning på veckan med en halloweenfest. Jag LÄNGTAR!!

Vad har alla ni för planer inför halloween? =)

x x
/Claire

Pluggpaus och Maria Montazami-tävling

Nu tar jag en paus i pluggandet och har några massager inbokade. Men innan jag sätter igång med massagerna så vill jag bara tipsa er om Maria Montazami's vinberlock tävling. Hon tävlar ut riktigt snygga vinberlocker och jag älskar dem. Gå in på länken här nedan och kika, kanske något för just dig?

Maria Montazami

x x
/Claire


Jag återkommer

När jag fått saker gjorda och får tid att andas. =)

x x
/Claire

Dunderkur för torr hud

Nu när vi går mot kallare tider så får man väldigt lätt torr hud som spricker, och det är inte skönt.
För att undvika torr hud i höst/vinter tänkte jag tipsa lite om olika produkter man kan använda.

Det finns 3 olika typer av mjukgörande och dessa är
1. Salva
2. Kräm
3. Lotion

Salva är den fetaste varianten utav de mjukgörande typerna. Salva används när huden är så torr att den spricker och man behöver en riktigt fet salva för att ge ett ordentligt skydd. Jag tipsar om att använda Helosan eller Jukon.

Kräm
är även den ganska fet men inte alls så fet som salva. Kräm är något mittemellan Salva och Lotion.
Mitt råd är att använda kräm nu när det börjar bli kallt för Lotion räcker nog inte hela vägen utan man behöver något fetare. Jag tipsar om att använda Decubal eller Fenuril.

Sist och även minst fet har vi Lotion. Lotion är den vanligaste typen av mjukgörande som de flesta kvinnor har hemma. Bodylotion med lite "lukta gott" i är väldigt vanligt och finns i de flesta hushåll. När det blir kallare ute och ni vet med er att ni blir torra så bör man smörja sig med kräm eller salva, morgon och kväll. Om man fortfarande vill ha den där "lukta gott"-känslan så kan man självklart smörja på lite sådant oxå men jag rekomenderar en kräm eller salva. Några typiska bodylotions är HTH och Dove.

Smörjteknik:
* Grunden till mjuk hy är att smörja flera gånger om dagen. De lite fetare krämerna kan man smörja sig med morgon och kväll så slipper man känna sig klibbig under dagen. Så fort du varit i kontakt med vatten så gäller det att smörja sig.
* Tänk på att smörja in salvan/krämen/lotion ordentligt, smörjer du hela kroppen så ska det ta ca. 15 minuter.
* Ha alltid en handKRÄM eller hudSALVA i väskan så har du dem alltid med dig när du börjar känna dig torr.

Jag hoppas att tipsen hjälper och önskar er alla en len och mjuk höst/vinter ;)

x x
/Claire

Avslappning

Jag har precis tagit världens varmaste dusch, smörjt in ansiktet med en lermask, hällt upp ett glas av årets blossa glögg med smak av saffran och dukat upp med brieost, kex och vindruvor.


Har ni smakat den nya årsglöggen ännu? =)
Jag rekommenderar den verkligen. Riktigt julig med saffrans smaken.

x x
/Claire

Helgen i bilder

Här kommer min helg i bilder.

Pluggat till tenta


Fixat i trädgården

 
Bakat äppelpaj


Ätit middag med Cissi


Haft blå himmel och solsken


Koncentrerat mig på hemtentan


Försökt sminka moa som Lady gaga

Och sen har jag hunnit med ett jobbpass oxå.
Vad har ni hittat på i helgen? =)

x x
/Claire

Väldens finaste låt

Detta kan vara en av världens finaste låtar, framförd utav 4 män med helt underbara röster.

Blunda och njut kära läsare:


x x
/Claire

Rubrik

Nu är den jäkla tentan skriven och jag tycker att det känns bra. Det gick nog bra hoppas jag för om det inte gjorde det så blir det ingen examen för mig i Januari. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG NU!!!

Nu ska jag ta tag i min hemtenta i 3 timmar och sen kommer moa hit för jag ska sminka henne som Lady Gaga. Jag har perfekt idé för hennes läppar men ögonen vet jag inte. Hon vill inte ha den klassiska blixten för hon ska ha cigarettglasögonen och vill därför istället vara sminkar med några galna färger.

Efter jag har sminkat henne så ska jag gå raka vägen till sängen och sova fram till 18 eller 19 för sen kommer Cissi och käkar middag med mig innan vi ger oss av till jobbet. Jag har tyvär inga roliga bilder att bjuda på idag för jag har fullt upp med att plugga, men jag får bli bättre tills på måndag. ;)

x x
/Claire

I wanna go to London

Nu sitter jag här hemma i soffan och myser framför en underbart härlig gammal äventyrs/fantasy/romantisk/komedi film. Den har ALLT man kan önska sig när man vill rymma från verkligheten slukas utav filmen man ser på. I love it!!

Jag blev helt plötsligt väldigt sugen på att åka till London på en lång week-end. Inte för att göra av med massa pengar utan mest för att se något annorlunda.
Modet är annorlunda, människorna är annorlunda och atmosfären och stämningen är helt underbara. Det dyraste är ju boendet. Flyg kan man hitta billigt och tid kan man klämma in men att hitta ett billigt boende är ganska omöjligt. =)



Någon som har nått bra tips på billiga boenden?
Annelie kanske? =)

x x
/Claire

Breakfast at Claire's

Har precis klivit upp ur sängen och har gjort lite te och mackor. Går egenom den vanliga morgonrutinen och läser bloggar, kollar mailen, kollar studentmailen och försöker tagga till inför pluggandet.

Idag blir det till att skriva hemtenta tills fingrarna blöder och när dom blöder så jag inte kan skriva mer så ska jag plugga inför tentan imorn tills ögonen blöder. Sen ska jag avsluta kvällen med lite hemmagjord pizza hos min älskade vän Cissi. ♥

Vad ska ni göra idag? =)

x x
/Claire

Lilla Lovisa

I Tisdags fick min pojkväns syster en liten dotter vid namn Lovisa. Stort grattis till er Sara och Larserik.
Här har ni en bild på den lilla sötsaken. =)



x x
/Claire

Såhär ser jag ut idag =)

Ännu en omgång kläder. Att man måste bära dem varje dag.. =P

Suddig utan blixt


Tydlig med blixt

Jeans; Vero Moda
Bälte; Zara
Linne; H&M
Väst; Zara
Halsband & Armband; Egen Design
För alla er som inte har sett mig idag så ser jag ut såhär. =P Inget märkvärdigt men jag ska ju bara plugga hela dagen ändå.

Nu ska jag sätta mig och hitta en häftig Lady GaGa sminkning inför helgen då jag ska sminka min vän Moa som ska på maskerad.

Är det någon som har några tips på GaGa sminkningar?

x x
/Claire

Jag blundar...

Jag blundar, känner pulsen banka i hela min kropp. Från tårna upp i magen, nacken, huvudet och bakom ögonlocken. Jag fortsätter blunda och försöker försvinna men hör bara rösterna, tjatiga, omständiga, besvikna, jobbiga. Jag vill bara smälta bort, bort från allt, bort från vardagen och bort från alla krav, allt ansvar och alla måsten. Jag blundar hårdare och hoppas att det hjälper, rösterna är kvar så jag håller för öronen. Jag hör pulsen tydligare och tydligare, ökande slag och minskande mellanrum mellan slagen, snabbare och snabbare. Ljuden börjar tränga egenom mina händer och tvn dånar på högsta volym. Jag försöker fokusera på vad som måste göras först men allting snurrar runt som en virvelvind framför mina ögon. En hel drös med ord som varken har någon mening eller bildar någon mening. Fokusera....... Öppna ögonen....... Få ner på papper det som behöver fås ner på papper...... Jag gör ett försök men rösterna, ljuden, de störande momenten, dom kommer tillbaka och fokuset försvinner ut ur rummet som en pysande ballong..... jag sluter ögonen igen och börjar om från början igen.

Bild lånad från http://psykologi.ifokus.se

x x
/Claire


RITZ - Klubb Mercredi

Klubb Mercredi - Onsdagar på Ritz
Idag har jag vart på fikamöte med Ritzfolk. Det är härliga evenemang som planeras framöver och speciellt för studenter. Ikväll blir det tacobuffé på Ritz till det billiga priset GRATIS. Så för alla er som är hungriga runt 21-tiden ikväll så är ni välkomna att joina mig för en middag på Ritz.
Självklart drar även klubben igång klockan 22.00 och för dem som vill festa så är det gratis inträde fram till klockan 23.00.

Ses vi där? ;)

Jag har även gått loss lite på Nelly.com idag. Jag fick ett mail där det stod "Vi saknar dig, här får du 100:- presentkort"
Det tackade jag för, och så beställde jag hem 3 par nya leggings. =)

 


Dagens fråga:
Vad är det som lockar er mest när ni ska välja vart ni ska gå ut och festa? Priset, folket eller kanske evenemanget?

x x
/Claire

Make-up inspiration

Idag var det studentpremiär på MollyBar. Jag har köpt lite nya smink leksaker som testades i fredags för första gången men jag fick aldrig tillfälle att fota dem. Ikväll körde jag en repris fast lite annorlunda. Såhär blev resultatet:





Jag la till lite stenar på kanten utav ögat för att ge sminkningen en liten extra partykänsla. =)
Stenarna finns att köpa på Make-up Store för 110:-. Dom går att återanvända och fästs lätt med lite ögonfranslim.

Hur tycker ni att det blev? För mycket eller en kul touch?

x x
/Claire

Vad tycker ni?

Jag funderar på att köpa ett par nya skor. Jag kan bara inte bestämma mig för vilka jag vill ha.

Vad tycker ni? Vilka ska jag köpa? =)




Bilder lånade från Scorett

x x
/Claire

Sleepy time

Nu ligger jag här i sängen efter en tung helg. Sittning och fest i fredags, nattjobb igår natt och idag har jag gått igenom lite skolarbete och lämnat in småuppgifter.
Vi började kolla på film men den var så dålig så vi stängde av på en gång. Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa framför en mysig tecknad disney film, nämligen Tingeling och älvornas hemlighet.

Jaaa jag vet att det är en barnfilm men jag älskar tecknade disneyfilmer, dom påminner så mycket om när man var liten och inte hade några ansavar, då man bara kunde vara.



x x
/Claire

Veckans bus, Enjoy.

Idag ÄNTLIGEN får jag visa er vad jag gjort hela veckan. Här kommer resultatet utav veckans bus. Enjoy ;)

Call on me - Girls


Call on me - Boys


Call on me - Gänget



En parodi på Kerim och Sofie som generaler. Kerim gillar att ta av sig tröjan, smsar alltid, dansar gärna ensam på scen inför hela nattklubben (och även då gärna utan tröja), har en tendens att använda armarna väldigt mycket då han förklarar saker.
Sofie är en tyst, ganska försiktig tjej från värmland som hänger mycket med killarna. I filmen har vi gjort henne till raka motsatsen.


Vad tycker ni? =)

x x
/Claire


Ikväll SMÄLLER DET!!

Ikväll gott folk, ikväll gäller det. =) Det jag har förberett hela veckan ska ske. Det som har tagit upp så mycket utav min lediga tid, det... det ska äntligen bli av. NU KÖR VI =)

Imorn blir det bloggning upp uppvisning av kvällens bus. Jag längtar efter att få visa er. =D

Vad gör ni ikväll?

Ni som bor i Örebro kan svänga förbi COREn för det kommer att bli ett jäkla drag.

x x
/Claire

RSS 2.0