Bangkok

Precis framkomna till Bangkok. Det ar varmt fortfarande men inte alls lika fuktig varme som i sodra delen av Thailand. Hotellet vi bor pa ar det finaste pa hela resan. I lobbyn har de kristallkronor som hanger fran taket som ar hogt och en stor harlig marmor trappa med slingrande handtag. Hissdorrarna ar i guld och inredningen gar i jordnara farger. Vi stannar har i 2 natter/3 dagar och vi betalade endast 150:- per natt for ett fyrstjarnigt hotell. Det ligger en liten bit utanfor centrum men precis utanfor dorren till hotellet ligger en tagstation som tar oss direkt till mitten av stan.

Klockan just nu ar 15:40 och dom andra ligger och sover. Ikvall tankte vi ga pa nattmarknaden har i bangkok och eftersom vi gick upp sa tidigt sa ville de andra sova en stund sa att vi orkar med kvallen. Imorgon har vi en guidad tur till 3 tempel med egen guid och egen minibuss som kor oss runt. Allt detta kostade oss mindre an en hundralapp per person. Efter tempelturen drar vi till MBK som ar ett 7 vaningar stort shoppingcenter.

Ikvall kanske det kommer lite bilder pa bloggen om jag lyckas fa in dem pa datorn. De flesta datorerna har ar sparrade for att koppla in sin kamera men jag hoppas att det ska ga har.

Kika in ikvall sa ska jag visa bilder fran Railey beach, phra nang cave och lite annat smatt och gott.

x x
/Claire

Kommentarer
Postat av: Jeppeadine

Greetings! The excellent site, has especially liked design. Thanks.

2011-09-19 @ 10:39:07
URL: http://jeppeadine.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0