Hangover

Precis kommit hem från en kanon kväll ute på landet hos Hanna, tillsammans med 3 andra underbara vänner.
Det blev en god middag, en hel del vin och till sist lite stjärnkikande innan vi gick och la oss.

Kameran hade jag inte med mig så bilder får ni inte denna gång =)

Nu en apelsin och sen iväg till jobbet.

x x
/Claire


Joel Alberyd

Mode, fester, ekonomistudier, sol och bad i en utav europas bästa städer. Detta är innehållet i en blogg som drivs av en ung, studerande nattklubbschef från Örebro som för tillfället befinner sig i Nice, Frankrike där han studerar ekonomi.
Joel Alberyd heter killen som driver bloggen och det är en blogg som ni inte får missa. Klicka in er på hans sida via bilden nedan.


x x
/Claire

Lazy Life

Efter 3 dagars festande är jag idag inte det minsta sugen på att göra någonting alls. Jag ville inte ens gå upp ur sängen men mina vänner från Sthlm som var på besök tvingade upp mig för en brunch på stan.
Ut och rasta hunden (som för övrigt inte heller ville gå upp ur sängen idag) och sen ner på stan för mat och lite fika.

Nu ligger jag proppmätt i sängen med mina arabiska papper och försöker samla fokus för att kunna få något gjort.

Nu mera plugg och sen en snabbpromenad med Joacim innan jag pluggar vidare.

x x
/Claire


Vinn en limousine resa

Joel Alberyd, nattklubbschef på FRIMIS i Örebro, tävlar just nu ut en limousine resa på sin blogg. Klicka in dig på hans blogg och skriv en motivering till varför just DU ska vinna denna exklusiva tävling och få äran att glida upp till FRIMIS dörrar i en limousine tillsamman med dina vänner.

http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=47900&beid=1891286

x x /Claire

Långledigt i Sthlm

5 dagar ledigt från jobbet och en resa till Sthlm. Jag kom fram igår kväll runt 18 tiden och det blev middag och film mys med familjen.
Imorse tog jag en lång och välförtjänt sovmorgon innan jag tog mig upp ur sängen för att ät lite frukost och plugga. Tog en springtur på ca 5 km med hunden längst med den fina kusten och tog precis en lååååång varm dusch. Nu väntar lite pizza och plugg och imorgon blir det att umgås med min vän Stina på dagen och på kvällen är det fest med Majsan och gänget. Looking forward to it!!!

Bjuder på lite bilder från dagens springtur.

x x
/Claire


Blomsterbud på en måndag

Idag fick jag en trevlig överraskning på jobbet. Jag satt och åt lunch när det kom ett blombud med en stor höstbukett till mig. Det var från en patient som tackade mig för all hjälp han fått.
Det var en trevlig överraskning och en grym start på veckan =)


Hösten till ära..


A day at work

Bloggen ska ju handla om mitt liv och min vardag och ändå så har jag inte gjort ett enda inlägg som handlar om det som mitt liv till 90% består av just nu, nämligen mitt jobb.

Jag tänkte inte skriva så mycket om det utan istället lägger jag upp lite bilder från avdelningen så ni får en bild av hur mina dagar ser ut och vad dom innehåller ;)


Check this out...

http://www.finest.se/joelalberyd


Spontanitet och planering

I helgen kom min vän Stina hit till Örebro, hela vägen från Sthlm. Klockan 21.00 ringde hon och sa att hon va sugen på att komma hit och 20 minuter senare satt hon i bilen med en flaska vin och lite smink i väskan, påväg till Örebro för att göra stan osäker. Det blev en rätt lagom tokig kväll som slutade med en efterfest och nintendo 64-bit. När Stina åkte hem på lördan så var det bara för mig att åka direkt till jobbet och sedan dess har jag hållt igång KONSTANT. Varenda vaken sekund jag har är fullbokad med allt från språkstudier och hjärtkurs till flytt, jobb och träning. Nu har jag precis kommit in efter en springtur på 4km och ska hoppa in i duschen. Jag hade tänkt dela med mig av lite bilder från festandet i helgen men min blogg verkar inte vilja samma saker som jag vill när det gäller att skriva inlägg på datorn, så ni får helt enkelt klara er utan ett tag ;) طابت ليلتكم x x /Claire

Hjärtkurs på arabiska?

Hela veckan är det hjärtkurs och efter skolan är det arabiska studier.. För att spara tid borde jag ha gått hjärtkursen på arabiska =)
Det kommer bli en lång vecka med mycket kaffe.
I helgen blir det flytt till ny lägenhet. Soffan är beställd och sängen införskaffas i helgen. Jag återkommer senare i veckan om jag har tid.

x x
/Claire


RSS 2.0