Den andra ronden..

Ding Ding.. å så va jag igång igen, hur ska jag kunna skriva ett bättre inlägg än mitt första? går det över huvud taget? Det är värt ett försök ;P

Såå vad har då hänt på senaste? Jag har vågat ta mig egenom den mörkaste av alla skogar och på den andra sidan fanns det ljusaste ljuset jag någonsin sett. Det var som en klump som lättade från bröstet och en frisk vindpust som smälde till mig i ansiktet.. hur kunde något nytt kännas så himla bra?!
nu går jag runt å undrar vad som har hänt med allas liv, hur kunde allt bli så fel? ska det verkligen vara så mycket problem att ha ett förhållande? ska det inte bara vara romantik, glädje och massa mys? =)
Vart tog romantiken vägen? vart tog alla mina vänners hjärtan vägen? dom har blivit stulna och nedspolade i toaletten å allt jag ser i mina vänners ögon nu är tårar och sorg. why man, why? va händer med världen? =P

Det här inlägget kommer nog vara mitt sämsta, dystraste och TRÅKIGASTE någonsin, men ett sånt får ni ju ta ;).. blir bättre nästa gång, de lovar jag. Nu är de iväg in i duschen för min del, jobb tidigt imorn, gaaaahaaalet mkt å göra =D..

nighty night dear citicens, ciaao.!

RSS 2.0