Torsdag-Måndag

Nu har mina kusiner åkt hem för denna gång och jag har haft så otroligt kul när dom har varit här. Det började på torsdagen med en bilresa till sthlm med syrran för att möta upp kusinerna hemma hos mamma och pappa. Det vart en mysig middag och en lugn kväll med lite WII spelande innan vi gick och la oss.

fredagen så tog vi oss in till Sthlm för lite shopping innan vi drog iväg till gröna lund. Det blev 2 par byxor från Zara och ett foto i tidningen ;) haha

























På fredagskvällen ville min älskade vän Anne-Mai gå ut och ta några öl då hon och hennes pojkvän har gjort slut. Hon är en utav dom vackraste människorna jag känner och jag förstår inte hur hon kan vara singel.




<3  Vackra människa!!!  <3

Igår åkte mina kusiner hem och idag kom lilla jossan på besök. Hon ska vara här tills på fredag så vi ska festa, mysa och bara vara. =)

Nu måste jag sova för imorgon blir det praktik klockan 07.00. Natti natt mina läsare.

x x
/Claire

 


Engagement

Till mina kära vänner som har förlovat sig, målade jag en tavla. "Jag älskar dig, mitt hjärta" har jag skrivit på franska och en fin färgklick i mitten i form av ett hjärta i kärlekens tecken =)

Vad tycks??



Bilder från mina kusiners besök kommer upp imorgon, men nu måste jag verkligen sova för jag har praktik klockan 07.00 imorgon och ska gå hela dagen till 16.00. =(

Hörs imorgon mina kära läsare,
x x
/Claire


Kusiner

Kusiner på besök från Irland. Jag får återkomma efter helgen ;)

Puss puss

Molly, Concealer and Nails

Nu har jag städat, vart hos syster och snott muffins, käkat middag hos Moa, plockat svamp i skogen, fixat naglarna och nu är jag TRÖTT så jag tänker bege mig mot sängen.

När jag städade och hoppade runt här hemma till jätte hög musik så låg min hund i soffan och ville verkligen inte vara med. Blicken jag fick när jag försökte leka med henne var denna:


Idag kom min concealer som jag beställde i fredags från beautyplanet. Den är verkligen superbra och den täcker alla röda partier. Jag ska försöka ta något kort imorgon så ni får se hur bra den är. =)

Naglarna är oxå nya. Fransk manikyr med en fin guldrand precis under den vita kanten.
Nu blir det sängen. Natti natt =)

x x
/Claire

LEDIG =D

Ok guys, nu har jag jobbat färdigt för i sommar och nu är det en veckas ledighet innan skolan börjar. Gaaah vad skööönt.
Idag ska jag få tag på bovärden för att få ritningarna över min nya walk in closet. Jag vågar inte borra i taket/väggen för jag tror det går massa elledningar där och jag vill inte förstöra något. =P
Just nu sitter jag i telefon med försäkringsbolaget då min bil är återfunnen....... I NORGE!! Fy fasiken vilket jobb det är att få tillbaka sin bil i helt skick. Ett tisdagstips till er alla: Få aldrig bilen stulen!!

I alla fall, igår var jag ute och träffade alla mina underbara vänner som är tillbaka i Örebro efter sommarlov på olika håll. Det var så underbart att träffa alla igen och det var en riktigt trevlig kväll på Ritz.

Gårdagens look; Skor: scorett l Kjol: H&M l Bälte: Okänt l Korsett: H&M l Topp: Vero moda



Nu ska jag vaxa benen, Städa undan här hemma och fixa naglarna innan jag försöker ringa bovärden igen. Hoppas hon svarar för jag vill verkligen påbörja min walk in closet idag.

Och just det, jag har ett himla bra torsdags tips på gång men jag måste bara hitta produkten jag ska tipsa om först. Eventuellt så blir det ett video inlägg oxå ;)

x x
/Claire


Trötter

Hey Guys,
Förlåt för det dåliga bloggandet. Jag är nämligen heeeeelt slut efter att ha jobbat 3 nätter och ska inatt ge mig in på min 4e.

Jag får återkomma med ordentligt bloggande på måndag eller tisdag.

x x
/Claire

I'm in miami bitch...

Jag har precis avslutat säsong 2 utav en helt sjukt bra serie. Kourtney and Khloe take Miami heter den. Det är dom berömda kardashian sisters som har gjort en reality serie om deras besök i Miami där dom har sin klädbutik "Dash". Dom är så sjukt roliga att titta på och där kan man verkligen snacka om syskonkärlek!!
Intro låten heter I'm in Miami bitch och jag har verkligen fastnat för den.



Nu ska jag pumpa den på maxvolym och laga lite mat medans jag förbereder mig inför en natts jobb. Dansar runt i en jumpsuit från bikbok, en avklippt t-shirt och mina nya gosiga stickade strumpor från Indiska som jag fick utav min älskling imorse när jag kom hem från jobbet.

x x
/Claire

Project Walk In Closet

Jag har nu påbörjat project walk in closet.

Inköpslista:
Gardinstång i guld
Vita gardiner
Galjar i mörkbrunt trä
2 svarta hyllor till skor
Korgar i mörkt träväv




I'm so excited, and I just can't hide it. I'm about to loose control and I think I like it, yeah-he!!

x x
/Claire


Torsdags Tipset #5

Idag tänkte jag ge 1 kort tips om hur man ökar sin självkänsla utan smink och annat krims krams.
Det är många bloggar idag som handlar om smink, hår och kläder och hur man får den perfekta looken. Jag älskar såna bloggar, men vem har råd att köpa allt smink och sånt som dom skriver om? Inte jag iaf. =)

Istället för att springa ut och köpa 48 olika ögonskuggor och 20 olika foundations så tycker jag att alla ska gå in till sin underklädes låda, tömma ut alltihopa på sängen och gå egenom vad som är snygg och inte, gammalt och nytt osv.
Alla har underkläder som är favoriter. (Själv har jag ett par med en full gris på rumpan med texten "piggy gone wild"). Jag vägrar slänga dom trots att dom är slitna och nästan för små. Men om jag skulle använda dom när jag går på stan så skulle jag känna mig otroligt osäker i mig själv och nästan lite äcklig.
Vi har alla även så kallade "laundry day" trosor. Oftast även dom rätt gamla och såna som man endast använder om ingenting annat finns.


Mitt tips till er idag är detta:
SLÄNG DOM!! Ta er till närmsta butik med underkläder och köp er minst 2 par nya set med underkläder. Helst matchande trosor och BH. Ta på er underkläder som ni känner er snygga och sexiga i för det kommer att lysa egenom era kläder och ert smink och synas utåt hur ni strålar av självkänsla!!



x x
/Claire


Svullande och hemmasysslor

Det bästa med att vara ledsen och nere är att man kan tröstäta utan att ha dåligt samvete ;)
Gud vad passande att jag bakade supergoda och onyttiga cupcakes igår. Nu ska jag gotta mig i muffins och sen blir det lite plugg innan jag tar tag i disken och börjar rensa i min garderob. Lite senare ikväll blir det Torsdags Tipset och idag handlar det om smarta sätt att öka sin självkänsla på. =)





x x
/Claire

Baaaad day!

Kuuuul morgon!! Vaknar 06:20 av att pojkvännen går upp. Han vill ta bilen till jobbet för han brukar alltid cykla. Han säger hejdå och går till bilen. Efter 2 minuter kommer han tillbaka och frågar mig vart jag parkerade bilen. Jag tänker "Men gud, den står ju på parkeringen. Hur kan du inte se den?" Jag följer med ut för att visa vart den står och vad händer? BILEN STÅR INTE DÄR!!!

VÅRAN BIL ÄR STULEN!!! =(

Inte nog med det, jag har en tenta om 30 minuter, jag har varken klätt på mig, sminkat mig eller packat väskan ännu, och jag måste gå ner till skolan (Tar ungefär 20 minuter).

This is NOT my day =(

x x
/Claire


Cupcakes 2

Såhär blev mina cupcakes. Dom är små som ett värmeljus så dom är himla söta =P







What do you think folks?

x x
/Claire


Cupcakes

Aaaaah!! Ligger i soffan och slappar efter en häktisk dag med allt från tentaskrivande till matlagning och cupcake bakning. Mina cupcakes blev bra men glasyren på toppen vart HELT VÄRDELÖS. Är det någon som har ett bra recept på glasyr så jag kan göra klart mina cupcakes?


x x
/Claire

Dagen med stort D.

Nu är det dags. Nu är dagen med stort D här. Tentadag #1.
Jag har precis vart ute på en 30 minuters promenad med hunden och min nya bästa vän, min stegräknare. Efter promenaden blev det frukost och nu ska jag slänga på mig en omgång smink och lite tyg på kroppsdelarna innan jag beger mig ner mot skolan.

Håll tummarna för mig got folk!!!

x x
/Claire

Film och regnrusk.

Ligger nu i sängen och kollar på en film på 4an som heter awake. Bra jäkla obehaglig film. Jag kommer aldrig våga bli opererad mer. :p hunden och pojkvännen sover sött. Jag tänker bara på tentan imorn. Usch!!! Nu blir det mera film och sen sömn om jag ska orka imorn.
 
x x /Claire

Bryter ihop!!

Jag kan verkligen inte hitta fokus och motivation till att plugga just nu. Jag vet inte vart jag ska börja. Så fort jag börjar så blir texten en enda stor klump med bokstäver som flyter runt och när jag försöker koncentrera mig på att läsa så kommer jag på mig själv med att tänka på något helt annat. Jag läser samma mening om och om igen och jag får verkligen ingen struktur på pluggandet!!
Paniken börjar krypa sig på och jag vill bara gråta och krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.

Det blir inget mer bloggande idag! Jag måste ta tag i pluggandet, ta mig själv i kragen och peppa inför 2 dagars tentaskrivande!!

Återkommer efter tentorna är gjorda.

x x
/Claire

Saker du bör ha...

Idag när jag tog en 40-minuters promenad med min hund så gick jag och tänkte på lite saker som är himla bra att ha. Jag är väldigt duktig på att träna och plugga.... så länge jag kommer igång. =)

Hur blir man då motiverad till att gå upp ur den super goa soffan och ta sig en promenad? JO, med hjälp utav en stegräknare såklart. En stegräknare är ju ungefär som en kompis som alltid är med en och peppar en att slå gårdagens rekord.
"Igår gick jag ju 4000 steg, idag MÅSTE jag slå det!!" Vilket resulterar i att man går längre och längre promenader samt att man blir peppad att promenera.



En annan sak jag har upptäckt är bra att ha är en bra sminkbortagare. Jag har haft mycket problem med svarta porer, speciellt runt näsvingarna. Jag har provat allt från att smörja mig noggrant med en fuktkräm både morgon och kväll till att frenetiskt tvätta ansiktet med Neutrogena's visably clear, blackhead eliminator. (Som tydligen ska ta bort svarta porer och förebygga att dom kommer tillbaka)
INGENTING HJÄLPER!!!!


Nu har jag provat Clarins pure melt cleansing gel. Mina porer har minskat avsevärt och huden lämnas mjuk och behaglig. Detta är ett måste för både folk med porproblem och utan porproblem.

 

Vad säger ni? Låter det som något att införskaffa?
x x
/Claire


Last shopping

Här kommer mina fynd från idag. Pojkvännen är sur, kontot är surt... Men jag är glad. Och det är väll det viktigaste? ;)
Nu en promenad och sen sängen. Imorn, mera plugg =(

Förresten. Idag slogs rekordet på antal läsare utav min blogg!! Hela 35 stycken har läst min blogg idag =D
Härligt!!!





                                


                                    


                                  

x x
/Claire

Plugg

Nu sitter jag här med mackor, te och kursböckerna. Nu blir det hårdplugg i några timmar och ikväll ska jag visa vad jag har köpt på stan idag ;)


x x
/Claire


Skogspromenad

Idag har jag promenerat i skogen med J och Molly voffs. Vi hittade massor av spännande saker i skogen:










Efter promenaden åkte vi till hemmakväll butiken och köpte massa snask, sen slängde vi oss i soffan för att kolla på Shutter Island. Det var verkligen den tråkigaste och mest värdelösa film jag någonsin har sett. Slutet var så oerhört dåligt! Jag hatar när man inte får veta vad som är rätt och fel, sant eller falskt. I övrigt var den ju spännande och bra gjord.

    


I veckan kom ju mitt paket från topshop och jag fick hem 2 läppstift. Jag lekte lite med dem vilket resulterade i denna bild. Jag tyckte den vart rätt häftig, trots att mina tänder ser helt snea ut ;)


Färgerna heter rio rio och nude

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen. Imorn blir det en springtur, storstädning och MASSOR med plugg inför mina tentor.

Vad har ni gjort i helgen? =)

x x
/Claire


Hemma

Inatt blev det inget jobb då jag har mått illa hela veckan och idag har jag även haft kramper i magen. Maten tvingas ner och för varje tugga jag tar så mår jag mer och mer illa. Det blir till att ta ett varmt bad ikväll, slänga mig i sängen tidigt och bara ta det lugnt.

U s c h vad jag hatar att må illa =(


Bild lånad från www.metrobloggen.se

x x
/Claire

Mys med Jensens

Idag ser jag ut såhär..


 


Ring och halsband; Topshop l Örhängen; Lindex l Klänning; H&M l Jeans Leggings; Vero moda

Idag hade jag en vaxkund på förmiddagen och efter vaxningen så tog jag en dusch och begav mig ner på stan med min syster för att kolla runt lite.


Mitt paket från topshop kom igår och allting var verkligen hur snyggt som helst. Västen var jag helt nöjd med, trots att jag hade mina funderingar om strl osv. ;)



Ringen i toppen av trädet är från topshop och armbandet på andra bilden är oxå från topshop.

Ikväll blir det mys med vovven framför en film och en take away middag från jensens bøfhus. Spareribs, bbq-sås och pommes frites. MUMS! Senare blir det jobb. =(


Vad har ni för planer inför helgen kära läsare?

x x
/Claire

Länktips

Idag har jag även 2 länktips att bjuda på.

Den första länken är en gratis sida för att få en ipad. Man går med och tipsar tio personer och sen får man en gratis ipad hemskickad. =)
Klicka på bilden för att läsa mer om erbjudandet.

Den andra länken är en blogglänk till en tjej som ger fototips till alla oss newbies som fortfarande håller på och lär oss det här med fotografering. =P

Klicka på bilden för att komma till hennes sida

x x
/Claire

Torsdags Tipset #4

Nagel Inspiration!!



Grunda med valfri färg. 2 lager!
Välj en andra färg och måla varfritt mönster på nageln.
Avsluta med topplack, nagelbandsolja och handkräm.

Jag använder mig utav en eyeliner penna när jag vill måla smala och spikraka linjer.
Sätt lite guldkant på naglarna genom att måla en smal rad under den svarta nageltippen. (Eller den färg du själv valt till naglarna)


x x
/Claire

Anna Richardson

Nyss hemkommen från krogen. En riktigt trevlig kväll. Jag har träffat så mycket folk som jag inte har sett på hela sommaren. ÅÅH!! Skönt!
Nu sitter jag med en kopp te i soffan och tittar på "Sex Education" som går på kanal 3 varje måndag. Jag är helt såld på programledaren Anna richardson. Hon är ju helt UNDERBAR.
Har ni sett programet?

Bild lånad från www.ultraphoto.org

Nu ska jag kika vidare och imorn blir det TORSDAGS TIPSET =)

Vad har ni gjort ikväll?

x x
/Claire

Ledig

Ikväll är jag ledig så nu drar jag ner på stan för lite party. Ha en underbar kväll kära läsare!!





x x
/Claire

Claire Genom Tiderna

Sitter på jobbet och väntar på att få åka ut och jobba. Vi har en lugn timme nu innan jobbandet fortsätter så jag passar på att lägga ut lite bilder på mig genom tiderna. =P Hittade en hel gömma på facebook.

















x x
/Claire


Happy Girl

Jag blev sådär glad inombords när jag loggade in på bloggen nyss. Jag är ingen kändisbloggare och har inte femsiffriga läsare. Jag är inte ens i närheten av att ha tresiffriga läsare, men den senaste veckan så har jag haft mellan 19 och 21 unika läsare per dag.
VAD KUL att ni verkar gilla min blogg =)

Idag har jag varit och köpt gummistövlar eftersom det aldrig slutar regna. Jag har ju min lilla Molly som vill ut och springa i vattenpölarna och hon vill att jag ska springa med henne. Då behövs gummistövlar!!

Nu ska jag mumsa lite våfflor innan jag åker iväg till jobbet.
Vad gör ni ikväll i ruskvädret?

x x
/Claire

Ruskigt

USCH vad jag tycker synd om alla er som måste gå upp ur sängen idag och stå ut med detta väder!!
Jag å andra sidan kommer att ligga i min säng heeeela dagen och bara mysa med mitt hjärta Molly.

Det är nog det här som är det bästa med att jobba natt, man får gå hem och lägga sig när alla andra kämpar sig upp till jobbet klockan 7 på morgonen.

Jag försökte ta en bild på det hemska vädret men inga utav mina kameror har något batteri så det får bli till och ladda ladda ladda och så återkommer jag ikväll med lite bilder på vad jag gjort under dagen ;)

Sverige under dagen. Regn och rusk och dis. Grattis Helsingborg/Malmö där solen kikar fram bakom det mörka molnen.

Bild tagen från SMHI.

x x
/Claire


Blixtar och dunder..

Ikväll blev det en riktig myskväll. Efter en varm bastu så grävde jag fram mina gamla mys strumpor, slängde upp håret i en toffs, struntade i sminket och slängde mig i soffan med min löpande hund framför en film.





När vi satt i soffan så började det blinka utomhus. Vi fattade inte vad det var för det kom inga dunder, och det blinkade var 5e sekund ungefär. Efter en halvtimmes blinkande kom det närmre och vi började höra dunder.
Väääärldens galnaste åskoväder. Jag har aldrig vart med om nått värre.

Bilden är lånad från: 
www.nwt.se

Vad har ni gjort ikväll mina vänner?

x x
/Claire


I wanna take you to a gay bar gay bar....

Ååååh hörrni... Igår hade jag en helt underbar kväll. Jag trodde aldrig att jag skulle ha så kul på Patricia. Vi började kvällen hemma hos Stina med kinamat, bubbel och pannacotta.


Efter det tog vi en taxi till stan och var påväg till debaser men när vi kom fram så var det en riktigt lång kö, så vi hoppade debaser och gick direkt till Patricia.


Vi träffade så himmla mycket trevligt folk och det var riktigt kul. Det ända som förstörde kvällen lite var en kille som lyfte upp min klänning så att jag visade hela rumpan. Hen fick en armbåge i magen utav mig så han tappade sin dricka på golvet och skvätte ner hela mig. USCH vilken idiot!!

Vad gjorde ni igårkväll?

x x
/Claire

Torsdags Tipset #3

Vinnaren i tävlingen var Linda och hennes önskan på Torsdags Tips var "Vad man bör undvika att göra vid hemmavaxning, (Typiska misstag som rockies gör)."HELST så ska man gå till någon som kan vaxa och som har ordentligt vax. Jag kan inte rekommendera något vax som går att köpa i butik för jag vet vilken kvalitetsskillnad det är på det vaxet som jag använder, och det vaxet som man köper i butik.



Men om ni inte har tid att ta er till en salong för vaxning så är mina tips dessa:

1. Värm aldrig vaxet för mycket. Konsistensen på vaxet bör vara lite mer som tuggummi och inte jätte flytande.

2. Vaxa aldrig dig själv!! Hur viking du än tror att du är så kan man tveka precis när man ska dra bort vaxremsan och så kan man få jäkligt ont. Be en kompis dra bort vaxremsan!!

3. Tänk på att inte Duscha, Sola, Smörja in dig med diverse krämer/Lotions, Bada, Träna på minst 24 timmar då porerna är öppna och kan då lättare bli infekterade och man får då fula röda prickar och man kan eventuellt även få innåtväxande hårstrån. Det gör ont!!

4. Lägg på vaxet medhårs, dra mothårs längst med kroppen. INTE rakt uppåt!!
När man drar rakt uppåt så sliter man i huden och man kan få blåmärken och eventuellt dra loss lite hud.

5. Sträck ALLTID på huden så att den är stram innan du drar bort vaxremsan. Det minskar smärtan och förebygger blåmärken.


Undrar ni över något annat eller har jag missat att nämna något, så hör gärna av er ;)

x x
/Claire



TÄVLINGSRESULTAT!!

Nu är tävlingen avslutad!! Vinnaren av smycke Nr 2 blev Linda som kom med förslaget, Tips till Rookie vaxare, som nästa torsdagstips.

GRATTIS LINDA!

Imorgon blir det Torsdagstips och just nu blir det åter till nattjobb. Det känns i kroppen så det ska bli skönt att åka till mina kära vänner Majsan, Jossan och Stina i sthlm och ha en riktigt rolig party helg!!



x x
/Claire


En Shopping Tisdag

Idag har jag följt Annelies råd från förra inlägget och inte köpt en Onepiece dräkt, utan istället köpt allt detta:

Örhängen; Lindex 10:-   Armband; Lindex 30:-

Pieces Nagellack; 25:- /styck

Höstskor; Scorett 400:-

Pumps; Scorett 350:-
  
Trosor1; Lindex    Trosor2; Pennys (Irland)     Trosor & BH; Lindex

Jag har verkligen gått loss med shoppandet. Det är helt tomt i alla affärer då det börjar göras plats för höstsortimentet och sommar lagret börjar ta slut. Men jag har verkligen fyndat på det som finns kvar. =)

Efter shoppingturen så blev det middag hemma hos mig med mina föräldrar då de är här och hälsar på i 2 dagar.


 
Min vackra mamma                             Pojkvän Johan


Min underbara Molly




x x
/Claire

I'v been bad!

Nu har jag gått loss på Top Shop!!
Lips in Rio Rio - Lips in Desert - Bright red
Pom Pom Hood Gilet - Nude
Flower Stone Cut-Out Ring - BROWNLinked Charm Wristwear - GOLDBird Cameo Pendant - BROWN

Imorgon kommer jag att gå loss på OnePiece!

OnePiece BigPrint Green OnePiece BigPrint Grey OnePiece College Summer

Vilken tycker ni att jag ska köpa? Jag har sån himla beslutsångest... HJÄLP!!!

x x
/Claire


Godmorgon

Godmorgon käre läsare!
Jag har nästan precis kommit hem från jobbet och hittills har jag hunnit med att sätta på en tvätt och tagit en halvtimmes springtur ute i morgon luften. Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och förbereder mig för att springa ut och slänga in tvätten i torktumlaren och sen ska jag dra igång med dagen.

Jag har svårt att somna på natten när jag är ledig eftersom min kropp är så inställd på att vara vaken på natten då jag jobbar, så jag har bestämt mig för att inte sova idag utan istället lägga mig tidigt ikväll och vara helt slut.


Paolo Roberto näsa och Blogg.se ;)




Vad ska jag hitta på idag? Jag har ju ändå lite mer än 12 timmar att avverka idag så kom gärna med tips på vad jag kan göra!! =)

x x
/Claire

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår. En bild säger mer än tusen ord ;)





 



 







Kvällen började lugnt men så fort jag åkte iväg till jobbet så åkte alla olika whiskey flaskor fram och grabbarna gick loss. =)



Idag sov jag till 16 och ska snart ge mig iväg till jobbet. $$$
Klädseln idag ser ut såhär

Knästrumpor, Shorts från Gina Tricot, Blus från Saint Tropez, kofta från H&M.

Ni missar väll inte tävlingen som jag har denna vecka va? ;)
http://clairee.blogg.se/2010/july/tavling.html

x x
/Claire

RSS 2.0