Invägning #4

Träningskalender:
Vikt: 55,1 kg             -2,4kg
Rumpa: 92 cm           -1cm
Lår: 52 cm                -2cm
Mage: 81 cm             -4cm

Jäklar hörrni.. nu har det kommit igång riktigt bra med träningen och målet att få den fina kroppen inför beachen 2011. (även om jag jobbar hela sommaren så kan det ju vara skönt att se fin ut.) ;)

På måndag får det bli en liten springtur för i helgen jobbar jag och hela nästa vecka jobbar jag. Hur går det för er med träningen? Blir ni inte peppade att ge er ut och springa loss när det är såhär fint väder? Det blir iallafall jag.

Nu ska jag snart springa ner till bussen för en kväll på sjukhuset.

x x
/Claire

Jobbet sen en öl på det.

Nu avslutar jag det sista här på jobbet innan jag drar ner på stan för en öl med tjejerna..
Det ska bli så kul att träffa mina 3 örebro pinglor igen. ;)

x x
/Claire

Kilbeggan Distillery

Idag blir det en liten tur ut till whiskey bryggeriet i kilbeggan. Om det blir någon tid över så hoppas jag på någon timmes shopping eller kanske två. =)
Igår var vi i Dublin och spenderade 6 timmar i affärerna. Jag är ganska besviken med vad jag åstadkom eftersom jag bara fick med mig 2 påsar hem??!! Det blev en kjol från Forever 21 och 2 par jeans (röda och blåa) från pull & bear. INGA skor fick jag med mig hem vilket jag är väldigt förvånad över eftersom jag hittade massa fina.

Bilder på alla kläder får ni kanske ikväll eller imorgon kväll när jag är tillbaka i Sverige igen. Jag hoppas att ni alla har haft en härlig påsk och att ni har haft riktigt fint väder vart ni än har varit.

Nu måste jag slänga på mig lite smink och kläder för snart kommer vår skjuts och hämtar upp oss.

Have a nice day.
x x
/Claire

Pictures from Ireland

Here are some pictures from Ireland.





x x
/Claire

Till Stina & alla med barn

Lite klänningar till Thea. Ligger på 9Euro styck. Något du är intresserad av? =) Eller något som någon annan vill ha?





x x
/Claire

Ireland

Sitter hos mina kusiner på Irland. Idag blir det lite shopping på stan och kanske lite golf. =) vi har strålande sol och 30 grader. Jag brände mig till och med på armarna igår när vi satt ute på puben och tog en öl. Det trodde jag aldrig skulle hända på Irland. Nu blir det på med skorna och en promenad till morfar där resten av familjen väntar. =) x x /Claire

Tyst i rutan

Nu åker jag iväg till Irland i en vecka.. jag lämnar sambon och hunden kvar i sverige och även er läsare.
Nu blir det tyst i rutan ett tag men om en vecka är jag tillbaka och då ska ni få veta allt om min resa ;)

x x
/Claire

På onsdag...

...åker jag iväg till min familj på Irland. Det ska bli så skönt att bara komma bort en vecka från allt och att få umgås med min syster och bror, som jag för övrigt inte sett på hur länge som helst.

Innan jag åker så blir det jobb, jobb och mera jobb samt packning av kläderna som jag ska ha med mig.

Boken om att starta eget ligger på köksbordet där jag la den i torsdags kväll tror jag. Jag hinner inte läsa i den nu när jag jobbar men på onsdag har jag ju några timmars resetid att beta av så läsa blir det nog gott om tid för. ;)

Idag har jag vart en snabbis på stan efter jobbet. Jag hittade ett jättefint växthus som jag tänkte plantera lite kryddor i.

Sen köpte jag lite handgjorda glas på Indiska här om dagen som jag tycker passar riktigt bra i dukningen i sommar. Köpte även 3 små ljus"lyktor" att ha på bordet i sommar. =)


Hur ser det ut i era trädgårdar nu? Och hur går det med träningen och invägningarna för alla som var med på det?

x x
/Claire

Klämmer in lite relax

Ledig dag idag. Eller jag kanske ska säga "ledig" dag idag. Lite frukost klockan 9.30 imorse innan jag bokade in lite kunder för vaxningar och massager. Jag har läst lite mer i boken och ska idag sätta upp lite mål som jag har med att starta företag och hur jag på bästa sätt ska nå dessa mål.
Jag har precis fixat klart med lite papper som jag ska skicka iväg till AEA och när jag skickat iväg em så är jag med i A-kassan. (vuxenpoäng?) =)

Nu tänkte jag fixa lite med dom är målen som jag ska sätta upp innan jag ger mig ut på en springtur i det fina vädret. Sen tänkte jag dra mig ner på stan en sväng för att köpa lite saker till vår trädgård innan jag möter upp min syster på eyra badet för lite bubbel- och bastubad i relaxen.

Tack igen alla vänner och familj för ert stöd nu i början av min resa mot att bli egenföretagare. Nu känner jag mig inte ensam länge och jag vet att jag kommer at klara av det här. ;)

x x
/Claire

Invägning #4

Träningskalender:
Vikt: 56,0 kg             -1,5kg Sedan start
Rumpa: 93 cm           -0cm  Sedan start
Lår: 53 cm                -1cm  Sedan start
Mage: 83 cm             -2cm  Sedan start

Bättre sent än aldrig ;)

x x
/Claire


Älskade vänner

Jag blev så glad när jag vaknade imorse och fick syn på alla peppande och stödjande kommentarer som ni lagt på mitt förra inlägg. Nu är jag verkligen driven till att starta något eget och jag har fått ny energi. =)

Idag blir det lite jobb på eftermiddagen och innan dess hade jag tänkt ta en springtur men vädret är ju grått och tråkigt så jag tappade lusten att träna helt enkelt. =)
Inte heller blir det några roliga bilder idag för det finns verkligen inget roligt att fota.
Jag kan lägga ut en bild som ett litet sneak peak på vad det är jag ska starta för företag, för det har jag fått frågor om flera gånger nu. =)
 
Nu kör vi mina vänner. ;)

x x
/Clairee

Mitt egna företag

Nu är jag i full´fart med att varva kunder inför uppstartandet av mitt eget företag. Jag plöjer igenom min nya bok och blir bara mer och mer intresserad för varje sida jag läser. Jag ser en klar bild framför mig på precis hur jag vill att det ska se ut i min framtida lokal där mitt företag ska växa.
Jag har inte tid att skriva så mycket mer förutom att jag idag har skickat iväg två mail med prisförfrågningar på lokaler. Jag är ju långt ifrån att skaffa mig en lokal till mitt företag men om jag ska kunna lägga upp en budget inför uppstartandet så måste jag ju ha en liten aning om vad saker och ting kostar.

Jag känner mig lite ensam i min idée då jag inte får mycket stöd från folk omkring mig och det ända jag får höra om är hur svårt det är att starta ett eget företag och hur mycket tid, energi och pengar det krävs. Jag skakar av mig allt negativt och tänker istället på hur bra det kommer bli och hur starkt jag brinner för idéen.

Jag tänker avsluta med ett stycke ur boken jag läser:

Det är hundra gånger bättre med en halvbra idé hos en person med vilja i ögonen, än en superfantastisk idé hos en person utan driv. Företagande handlar nämligen till stor del om att vägra ge upp, att orka kämpa vidare, vad som än händer. Du måste helt enkelt BESTÄMMA DIG för att lyckas för att kunna lyckas.

x x
/Claire


Gissa om jag har jobbat idag..

En hel dag med arbete och bara en rast för lite lunch. Bussen hem till min syster för att hämta bilen och hunden och sen hem för att fixa iordning inför en vax-kund som skulle komma vid 18-tiden. Jag har precis tryckt i mig 3 korv med bröd och ett glas Oboy och nu ska jag sätta mig och läsa min bok om att starta eget företag. ;)

Igår sydde jag klart ett "lapptäcke" som jag har hållt på med i en vecka. Jag blev inspirerad av en tjej på jobbet som sydde ett lapptäcke till sin systers barns dop. Nu har jag sytt en filt till mitt "fadderbarn" Lovisa.
Såhär blev resultatet:


Imorgon har jag utbildningsdag vilket är rätt skönt eftersom man får en paus i vardagen och från jobbet. Det är absolut inget fel på mitt jobb, men det kan vara skönt att göra något annat ibland. ;)
När jag kom hem från jobbet i bilen idag så möttes jag av diken fulla av krokusar. Titta bara så vårigt och fint!!!

Nu ska jag läsa i min bok lite. Jag håller er uppdaterade om vad jag lär mig. ;)

x x
/Claire

Bonjour mes amis

Ååååh.. fasen va kul jag hade igår. Det var riktigt länge sen jag hade så kul faktiskt. Jag var nära på att strunt i att gå ut för jag var riktigt trött efter en veckas jobb och massa spring på stan med mina föräldrar som är här på besök. Jag tog mig i kragen och åkte över till Anna som hade "hejdå-fest". Vi var ett blandat gäng och det var verkligen jätte trevligt. Vi tog en sväng förbi Tora och Leo vid ett tiden och kom inte hem förren klockan 4, halv 5.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen innan mina föräldrar kommer förbi och säger hejdå innan de åker hem till stockholm igen. =)

Vi hörs ikväll mina vänner.

x x
/Claire

Helgen är här...

...och jag startar min lördag med en springtur. Mina föräldrar är på besök så idag ska jag spendera massa tid med dem. Vi kör nog en sväng på stan och en fika i vårsolen innan det blir dags för middag med mamma på pitchers där dom kör en irish session. Jag avrundar lördan med en "hejdå-fest" hos vår vän Anna och därför kommer jag inte göra många knopp på söndag ;) hehe



Vad har ni för er i helgen då?

x x
/Claire

Hard worker

Idag är jag ledig efter att ha jobbat mina första 4 pass som sjuksköterska utan handledare. Det har verkligen gått jättebra och jag har lärt mig så himla mycket. Min handledare Kajsa har lärt upp mig ordentligt för annars hade jag aldrig klarat mig själv i helgen. ;) Bra jobbat Kajsa!!

Jag var så trött att jag sov i nästan 14 timmar. Men nu är jag vaken och det är dags att ge sig på den äckliga lägenhet som jag kallar mitt hem. Usch vad stökigt det är.

Senare idag har jag en vaxning inbokad och innan dess ska jag försöka hinna med en springtur.
I fredags beställde jag en bok som heter Rivstart. Det är en bok om hur man startar eget och innehåller allt man behöver veta om olika företagsformer m.m. Jag längtar tills den kommer hem till mig i brevlådan så att jag kan börja smida mina planer inför framtiden. =)

Jag har även köpt ett par nya skor i helgen.

Snart kommer dessa skönheter hem till mig i brevlådan. Wiiee...

Nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt innan min vaxkund kommer.
Have a nice day people.

x x
/Claire

Nerverna bubblar

Om en timme och 30 minuter så sitter jag på bussen påväg till jobbet. Idag gör jag mitt första arbetspass som sjuksköterska utan handledare och jag är super nervös. Jag har inte varit nervös alls fören jag vaknade imorse. När jag öppnade ögonen och kom på att just det, idag ska jag jobba..... SJÄLV...... så vände sig hela magen upp och ner.

Nu tänkte jag få tankarna på annat innan det är dags att åka. Bäddning, dammsugning och tvätt står på schemat. Imorgon ska jag på bio med Malla efter jobbet. Vi ska se I am number 4. Vet inte hur bra den ska vara men det är jäkligt torrt på biofronten just nu.

Hoppas ni alla får en bra dag idag.

x x
/Clairee

RSS 2.0