Looking forward, looking back

Just nu befinner jag mig i något slags mellanstadie mellan sorg och glädje. Man skulle kunna kalla det för nån slags limbo.
Jag kan inte gå vidare i mitt liv eftersom jag bor kvar i lägenheten som jag delat med Johan i nästan 2 år. Jag kan heller inte gå tillbaka i livet och göra allting ogjort. Jag svävar alltså i nån slags mitt emellan situation.

Varje dag letar jag efter en ny lägenhet och varje dag skickar jag minst 5 mail till personer som vill hyra ut sina ägenheter, utan att få något svar alls. Jag står och trampar på samma ställe hela tiden och jag mår inge vidare bra av det. Jag måste ta mig loss och börja gå vidare, både för min egen skull och för Johans skull. Vi är fortfarande välsigt bra vänner och det är jag glad över.

Jag tackar gud för att jag har så underbara vänner som ställer upp för mig och som ser till att jag slipper vara ensam under mina lediga dagar. Ni är guld värda varenda en av er!!

På onsdag åker jag till Frankrike för att komma bort från min vardag här i Sverige och när jag kommer tillbaka ska jag gå på en lägenhetsvisning eftersom jag eventuelt måste köpa en lägenhet då jag inte hittar någon att hyra.
Från och med Augusti tar jag nya tag och styr det här till det bättre. Slut på ältandet och slut på grubblandet. Nu kör vi.

x x
/Claire


Nytt i garderoben


Topp och höga midje shorts: Vero Moda


Persikofärgad topp: Gina Tricot, Skjorta: H&M

x x
/Claire

Bilder från helgen

I Fredags var det dags för en ny fotograferings stund med Evelina men när vi kom fram till åkern där vi tänkte fota så började det regna. Jag fick en utomhusbild som blev bra och resten fick vi ta i bilen medan vi väntade på att det skulle sluta regna..... vilket aldrig hände... hehe

Sminkningen har jag gjort och håret har jag fixat. Den här gången var det ju även jag som tog bilderna för omväxlings skull ;)





Vad tycker ni?

På lördagskvällen blev det middag hos Malla och Stefan. Det blrv mycket vin och lite bilder så jag bjuder tyvärr bara på en bild från den kvällen.


I övrigt i helgen har det ju varit fint väder så min lediga tid har jag spenderat utomhus.


Jag har även passat på å köpa nya skor till sommaren för 300:- på Scorett.


Nu hoppar jag in i duschen och gör mig redo för kvällen.
Tjingeling så länge ;)

x x
/Claire

My day off

Idag är jag ledig och jag börjar dagen med att ignorera min tvätt tid mellan 10-13. Istället tog jag sovmorgon och åt frukost framför en film i soffan. Nu tänkte jag hålla tummarna för att det finns lediga tvätt tider mellan 13-16 så jag har några kläder att ta på mig. =)

Om en stund blir det en springtur för att få kroppen att komma igång ordentligt och sen blir det lite lunch på det. Jag har inte planerat så mycket för idag men jag tänkte försöka städa lite här hemma innan jag ska ner på stan och käka middag med lite vänner på en Italiensk restaurang som heter Al Forno.

Vad gör ni idag mina hjärtan?

x x
/Claire

Magknip och jobb

Natten till Måndags somnade jag med lätt kramp i magen och tänkte då att "det går över". Efter 45 minuter vaknade jag av att det gjorde så jäkla ont. Jag svettades och frös och magen krampade på heöa vänster sidan och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Det gick några timmar och vid 3-tiden bestämde jag mig för att prova med en alvedon och några liter vatten. Det hjälpte litegrann och tillslut somnade jag vid halv 4 tiden.
Klockan 05.30 ringde klockan och jag gav mig iväg till jobbet. Hela dagen mådde jag illa men jag försökte att äta ändå. Jag smet hem en timme tidigare från jobbet och såfort jag kom hem och la mig i soffan så somnade jag och sov i 3 timmar.
Inatt igen hade jag ont i magen men inte alls lika kraftigt som igår natt.

Nu ligger jag i soffan och är helt utmattad och väntar på att klockan ska bli ett så jag kan åka och jobba. Frankrike resan närmar sig med stormsteg och jag längtar mer än någonsin efter mina 5 dagar av semester som ska spenderas på playan på franska rivieran.

Jag längtar efter att få komma bort från vardagen som just nu känns ganska hopplös. Det ska bli SÅ SKÖNT!!

x x
/Claire


Fullspäckat schema

Jobb, vaxningar, träning och vänner.. det går bra nu.
I helgen var jag hemma i Sthlm hos mina föräldrar och vilade upp mig lite efter en tuff vecka på jobbet.
Det blev lite vin och utgång och mycket sol.



Den här veckan har jag låtit bloggen hänga lite löst för jag har haft å göra hela tiden. Jag har jobbat hela veckan, masserat, vaxat, tränat och träffat massor med vänner och i helgen är jag bortbjuden på middag hos mina älsklingar Malla och Stefan. Lite bubbel, lite mat och massa trevligt sällskap.

Nu ska jag borsta tänderna innan jag lägger mig i sängen för imorgon blir det jobb och sen en dejt med Evelina. =)

x x
/Claire

Sthlm

Är i Sthlm över helgen och njuter av min ledighet genom att äta god mat, ligga och slappa i solen, träffa vänner och familj, dricka lite vin, träna och vaxa några kunder. =)

Återkommer nästa vecka ;)

x x
/Claire

RSS 2.0