My day in pictures

Strålande solsken och ut för en springtur. Bästa resultatet hittills och det är 2,2km på 14,30 minuter. =)


Den nya hårfärgen ser ut såhär. =)


Och lasagnen blir superduper god!!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp grönt te med mangosmak. mmm =)

x x
/Claire

Imorgon gott folk

Imorgon.. Då är jag ledig.
Tänkte börja med en springtur eftersom jag köpt lite nya träningsgrejer som måste invigas. Tänkte lägga ut lite bilder på hur en typisk ledig dag kan se ut för mig. =)

Igår var jag hos frisörn och färgade håret. Resultatet får ni se imorgon också eftersom jag just nu ser ut som något som trillat ur en papperskorg.

Lasagne tänkte jag ge mig på att tillaga imorgon oxå. Mer om hur det går får ni OCKSÅ veta imorn. =)

På fredag.....1 April.... börjar jag jobbet på riktigt, om man kan säga så. Klockan 14.00 går jag på mitt allra första pass som sjuksköterska utan handledare. Jag känner mig lagom nervös men jag hoppas att allting ska gå bra och att helgen blir lugn så jag slipper bryta ihop efter 3 dagar. hehe

Nu blir det ett avsnitt av The Big Bang Theory i soffan innan jag slänger mig i sängen bredvid min karl.

Have a nice night everyone and hope you all check in tomorrow again. ;)

x x
/Claire

Springtime in Örebro







Såhär ser våren ut i Örebro just nu. Idag har vi strålande sol och jag ska nu ge mig ut på en springtur med vovven innan jag gör mig iordning för jobbet.

Hoppas ni har en bra dag allihopa.

x x
/Claire

Middag och Marieberg

Wake-up to a new day and find out what it has to offer..

Idag tänkte jag åka ut till Marieberg för att kika runt lite i affärerna. Kontot är påfyllt efter ännu en månads slit, så nu ska jag ut och belöna mig själv för allt slit.

Igår var vi ute på middag för att fira Sofie som fyllde år. Det var länge sen jag hade så trevligt och jag vill tacka alla som var med och gjorde kvällen helt fantastisk.
Vi började med god mat på grekiska kolgrillen och sen tog vi en sväng förbi Wobbler, loungen innan vi mötte upp våra karlar på bishop arms. God mat, gott att ricka och trevligt sällskap. Det kan inte blir bättre! =)

Nu ska jag slänga på mig kläder och lite smink och bege mig ut till Marieberg med Mr. Johan och hunden Molly.

Jag tänkte slänga in lite bilder ikväll på våren i örebro, så missa inte det.

x x
/Claire

Nyaste Appen

Den nyaste appen på min iPhone heter Löparappen. Den innehåller en GPS som mäter alla motionsrundor och registrerar dem på en hemsida som heter jogg.se. Min brorsa ville få mig motiverad så nu är jag medlem där och ska precis ge mig ut på min första joggingrunda i vårsolen. ;)

Min runda kommer att registreras på jogg.se och alla som är medlemar där kan följa min träning och mina träningsrundor.

Till alla er som har en iPhone.... SKAFFA APPEN OCH BLI MEDLEM PÅ JOGG.SE så kan vi följa varandra. =)

x x
/Claire

My day off...

Ledig och uppe sedan 08.00. Jag har inte hunnit med mycket ännu men det ska man väll inte göra när man är ledig heller? ;)

Jag startade dagen med en frukost i sängen framför tvn. Efter det har jag ringt några samtal och fixat lite här hemma. Nu blir det en promenad med le chien innan jag hoppar in i duschen och gör mig redo för en sväng på stan. Jag ska försöka ordna en klipptid hos frisören idag så att jag får ordning på håret som just nu bara hänger och sen ska jag försöka hitta lite inredningsprylar till mitt rum hos mina föräldrar.

Ikväll blir det ett träningspass på Actic, MRL (Mage, Rumpa, Lår) och Core.

Jag kikar in senare.. tjingeling ;)

Invägning #3

Träningskalender:
Vikt: 55,9 kg             -1,6kg
Rumpa: 93 cm           -0cm
Lår: 53,5 cm             -0,5cm
Mage: 83 cm             -2cm

Fy fan vad skönt att man börjar se lite resultat nu! Och vet ni vad det bästa är?? Jag har inte tränat EN ENDA GÅNG på de här två veckorna. haha.
Ge mig en spark i rumpan så att jag kommer igång den här veckan och kan fortsätta bättra på mina mått.

Jag fick en kommentar på ett av mina tidigare inlägg från någon anonym som skrev att "hur man trivs med sig själv sitter inte i vikten.". Det håller jag ju med om, men det jag vill åstadkomma med min träningskalender är inte att se hur mycket jag kan gå ner i vikt, för då hade jag gått på nån diet istället, vilket jag verkligen inte gör (sitter just nu med en bulle i handen till frukost).

Nee, det jag vill åstadkomma med min träningskalender är ett system för att peppa varandra. Jag själv är lite av en tävlingsmänniska och om jag ser att andras mått förbättras så blir jag själv motiverad till att träna lite oftare.
Jag tränar inte för att gå ner i vikt, jag tränar för att få den kropp som jag hade innan jag blev tillsammans med Johan och den innefattar INTE ryggfett, en platt rumpa och lår som är bredare än höfterna.

Det här är inte mitt ideal utseende och därför vill jag träna bort det.

Hur går det för er andra nu då?
Cissi
Agnes
Evelina
Malla

x x
/Claire


Work-o-holic

Sitter i soffan och laddar inför en en kväll på jobbet. Måttligt seg är man ju men snart blir det en sväng på stan för en fika med Anna och sen vidare till jobbet. Det härliga vädret ger ju lite ny energi iaf. ;)


Vad har ni för planer i helgen?

x x
/Claire

Wonderful life...

Jag tänker inte skriva så mycket om gårdagen förutom att jag har ett underbart liv och kvällen vart helt galet bra.
Jag lägger upp en bild som säger mer än tusen ord. ;)

Hoppas er St. Patricks day vart lika lyckad som min.

x x
/Claire

Pepp sms

Idag jobbade jag en kvällstur vilket innebär att jag slutade vid 22.00. När jag hade bytt om och gick ut från sjukhuset så hade jag fått ett sms av min vän Evelina.
Igår pratade vi mycket om träning och motivation och hur man ser på sig själv jämfört med hur andra ser på en. Vi kom fram till att även om andra ser en som slank och fin och säger "du är perfekt som du är" så vet man själv hur man egentligen vill se ut och hur man bör se ut för at trivas med sig själv.
Efter vårt samtal så bestämde vi oss för att peppa varandra lite så att vi håller motivationen för träning uppe.
Smset jag fick av Evelina efter jobbet löd såhär:

Peppsms! Everyone deserves to sparkle. Så ta på dig något glittrigt eller känn dig bara lite extra bra. För det är du alltid, ovsett dag och tid. :) Kram!"

Hur pepp blir man inte när man får se sånna fina ord på mobilskärmen? Jag blev alldeles varm och glad inombords och kände verkligen att jag fick ny energi till träningen.
TACK Evelina! =)

x x
/Claire


Low

Hey guys!
Det blir dåligt med uppdateringar i bloggen nu framöver. Jag har lite att ordna med och jag jobbar konstant känns det som. =)
Jag får återkomma om någon vecka eller så när jag har något att skriva om och när jag har tid över att blogga. ;)

x x
/Claire

Monday morning



Hey y'all.
Hur har ni det såhär på måndags förmiddagen? Jag sitter i soffan med en kopp te i handen och några avsnitt av Smallville på tvn och laddar inför en kvällstur på jobbet.
Tog sovmorgon idag eftersom jag har några intensiva jobbveckor framför mig och träningen har legat på is i en vecka så det måste jag hinna med nu i veckan också.

Rummet som jag håller på och inreder i Sthlm, som jag berättade om igår, har inte riktigt kommit längre än att jag har ställt in 2 sängbort och 2 lampfötter. Gardiner, lampskärmar, taklampa och lite pynt måste jag försöka hitta här i Örebro för i Sthlm finns det verkligen INGENTING i affärerna vad gäller inredning.

Bilden som jag har i början av inlägget är en av de bilderna som Evelina tog på mig i Torsdags. =) Vad tycker ni?

Nu måste jag slänga på mig lite smink och börja packa väskan så jag inte kommer försent till jobbet =)

x x
/Claire


Fotografering Del.1





x x
/Claire


Decorating


Hello darlings,
Hur mår ni?
Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna men jag har haft så himla mycket med jobbet och annat så det blir ingen tid över till annat.
Igår åkte vi till Sthlm för att vara här över helgen. Mina föräldrar har målat om mitt sovrum och jag ska få inreda det. Idag köpte vi sängbord och 2 lampfötter och imorgon blir det gardiner, lampskärmar, sängöverkast och lite pynt. Jag slänger upp bilder på rummet när jag fixat till det lite.

I torsdags kväll efter jobbet åkte jag hem till evelina för en fotografering. Hon ville experimentera lite med ljus och svart-vita nyanser så jag ville självklart vara med ;)
Bilden i början av inlägget är en av de många bilder som hon tog. Jag slänger upp lite fler bilder senare ikväll eller imorgon, så kika in då.

Nu ska jag gå och fixa en kopp te och slänga mig i soffan framför filmen Loser som är den enda filmen som går på tv en lördagskväll.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll =)

x x
/Claire

Shopping

Nu ska ni äntligen få se vad jag har köpt. ;)
Allting är från HM och från deras vårkollektion.

Kavaj 399:-

Kavaj 349:-

Mockaskjorta 149:-

Stickat 149:-

Blomma 129:-

Badrumskruka 20:-

Glasskål, rosa stenar, glasbitar & vitt blockljus ca. 150:-

Orkidé 2-strängar 199:-

Nu ska jag ta en promenad med vovven, slänga mig i duschen, måla på lite smink och sen dra iväg till jobbet.
Ha en bra lill lördag allihopa ;)

x x
/Claire

Jag blir så trött

Här går jag ner på stan efter jobbet och köper en våg. När jag kommer hem och ska väga mig så FUNKAR INTE VÅGEN!!! Gaaaah.. jag blir galen. Den kostade 299:- och så funkar den inte ens. =(
Nu måste jag ju gå tillbaka med vågen någon dag. Typiskt! =P

Jag ska försöka fota alla saker jag köpte på stan i fredags men ikväll är jag helt slut så det får bli imorgon eller på onsdag när jag har sovmorgon.

I helgen såg vi iaf. ut såhär:






x x
/Claire


Invägning #2

Träningskalender:
Vikt: ? kg                  Måste införskaffa mig en våg
Rumpa: 93 cm         -0cm
Lår: 54 cm                -0cm
Mage: 84 cm             -1cm

Hur har det gått för er andra som skulle vara med och föra träningskalender? ;)
De som ville vara med är dessa:
Cissi
Agnes
Evelina
Malla
Tessan

Nu springer jag iväg till jobbet. Have a nice day!
x x
/Claire


I'm late i'm late i'm late

Ohoj allihopa.
Jag har varit lite frånvarande från bloggen men jag har haft så himla mycket att göra den här veckan, som jag skrev i mitt förra inlägg.
Ikväll kommer 2 av mina goaste vänner i hela världen och det ska bli så himla mysigt.
Dom borde vara här om en timme ungefär så nu måste jag sätta fart med städandet så att det är rent och fint tills tjejerna kommer.

Idag har jag handlat massa nya fina saker på stan, både kläder, inredning och smink som jag tänkte dela med mig av här på bloggen på söndag. Kika in då så ska ni få se mina inköp och då är det även invägning efter 2 veckors träning.... dags för resultat! ;)

Vad gör alla ni i helgen?

x x
/Claire


Jag lägger i en växel...

...och kör lite hårdare den här veckan.
Jag har nu haft eget ansvar för mitt vårdlag på jobbet, 3 dagar i rad, och det har gått så himla bra. Ikväll har jag bokat in mig på ett danspass på Actic vilket ska bli så himla kul. Det får bli en tidigt kväll för jag jobbar 7-16 imorgon igen och imorgon tänkte jag gå på Afrodans efter jobbet så då kommer jag vara rätt slut.

Torsdag är en ledig dag men klockan 13.00 är det MRL som jag vill prova på och sen blir det en sväng på stan för att inhandla lite nytt smink och lite försenade födelsedagspresenter till min pojkvän. Någon som har förslag på vad man kan köpa? =)

På fredag efter jobbet så kommer mina underbara tjejer från Sthlm och hälsar på. Då ska vi börja med en mysig middag innan vi går ut och gör stan osäker. ;)

På söndag har jag en fotosession inbokad med Evelina och det är alltid lika roligt att sminka upp sig och fixa till omgivningen så att korten blir så fina som möjligt!
Sen är det ju "invägning" igen på söndag, för då har det ju gått 2 veckor med träning och det är dags att se resultaten.

Full fart hela veckan..... Jag kommer att sova gott på söndagkväll.

x x
/Claire

RSS 2.0