Terrängvandring

Igår innan jobbet blev det en 3 timmars promenad med ett gäng från jobbet. Ungefär 8 kilometer promenerade vi uppför i skogen och såg massa fin natur. Här får ni lite härliga iPhone bilder =)


Uppdatering

Jag hinner inte med!! =)
I helgen hade jag och Evelina en liten lekstund med kameran och sminket igen.
Vi körde en lite annorlund fotografering på en kuslig vind och här har ni resultatet..Sen lekte jag fotograf och tog massa fina bilder på pinglan Evelina ;)Hoppas ni gillar bilderna. Nästa gång jag skriver så är det troligtvis från min nya lägenhet.. ;)
x x
/Claire

Dear Friends

Nu är jag tillbaka efter min semester i Italien. Jag har haft det riktigt bra och har kunnat njuta av god mat, gott vin, 35 graders värme dagligen och ett underbart öppet hav med en enorm strand.
Det blev inte så mycket bilder och dom flesta bilderna finns på min pappas kamera men jag bjuder på det jag har och hoppas att ni klarar er ändå. ;)

Började semestern med att bli uppraggad av en kaffekille som frågade ut mig om vrför jag såg så bra ut och vad jag skulle göra, innan han ritade ett hjärta i mitt kaffe och sa "du får väll börja din semester här hos mig ;)"

Flög sen 3 timmar senare över alperna i solnedgången

Vi kom fram till Italien och gick direkt till stranden när vi vaknade. Det var den största stranden jag någonsin sett.

Njöt av en öl och lite solsken första dagen

Marcusplatsen

iPhone bilder är inte sådär jättebra men ni får nöja er med dom sålänge ;)
Och till Annelie vill jag bara säga TACK för solkrämerna. Dom var suveräna och eftersom jag brände mig lite första dagen så var även aftersun krämen RIKTIGT bra =)

x x
/Claire

Semester

Semester semester semester....
Imorn går jag på semester i 9 dagar och det ska bli så skönt!! Jag skulle ha gått på semester igår men tog istället två extra helgpass och kör slut på mig riktigt ordentligt innan jag blir lite ledig. ;)


Idag blir det jobb till 16 och sen lite träning på det. Kvällen är oplanerad men nån öl på stan för att starta semestern hoppas jag att det blir iaf.

Imorn ska jag på en lägenhetsvisning på norr och sen blir det lite vaxning av en kund innan jag träffar min saknade älskling Molly! Jag har inte sett henne på hur länge som helst nu eftersom hon endast bor hos Johan tills jag hittat en ny lägenhet.

Nu blir det lite morgonarbete på sjukhuset innan frukosten.


x x
/Claire


RSS 2.0