Great week-end

I fredags åkte vi från Örebro till Stockholm. Lite sömn efter nattjobb och sen blev det middag på restaurang Katana på Kungsholmen med Malla och Daniel. HUR gott som helst! Rekommenderas starkt!!
Efter middan blev det vin och nageldesign med Malla innan vi gick och la oss.
På lördan va de möhippa hela dagen och den vart riktigt lyckad. Champagnefrukost, grönalund och middag på restaurang Trattorian.
Idag är man lagom mör så det blir mycket vila inför ett nattpass på sjukhuset.
x x
/Claire


Utbildning

Vaxning och massage har jag hunnit med hittills och nu laddar jag för nästa utbildning. Det är något jag har velat göra länge men inte haft råd med. Efter några års vaxande och masserande har jag snart råd att ta nästa steg. Ser fram emot det.

Idag åker jag till Sthlm och laddar inför Cissi's möhippa. SOM jag har längtat!! Vädret verkar vara på vår sida också vilket jag inte trodde tidigare i veckan när man såg på väderprognoserna.

Vad har ni för er i helgen?
x x Claire
 

Looking Forward

Snart är helgen här igen och det är dags för möhippa. Jag avslutar mitt jobbmarathon på fredag morgon och åker mot Sthlm.
Det ska bli riktigt kul att träffa alla och möhippan kommer förhoppningsvis bli väldigt lyckad om vädret är på vår sida.

Vad gör ni andra i helgen?

x x Claire


SHOPPING!!

Nu har jag beställt hem lite saker som jag ska pröva. Sitter dom inte som ett smäck så åker dom tillbaka men eftersom det är fri frakt och fri retur på Zalando.se så går det ju att skicka tillbaka allt som man inte tycker om utan att bli ruinerad. (ni har väll sett reklamen på tv?) ;)
Skor
Klocka
 
x x
/Claire

Back to reality

Tillbaka i Örebro efter en vecka i Stockholm. Sover på dagarna, jobbar på nätterna och planerar möhippa och bröllop på den lediga tid som blir över.
Försöker komma igång med träningen men jag är dåligt motiverad. Någon som har några tips på hur jag lättare kan komma igång?

I helgen blir det jobb och på måndag har jag en date med Cissi och Emil och det blir bröllopsplanering för hela slanten.

Nu ska jag avsluta mitt nattpass innan jag går hem och sover. I eftermiddag ett försök till träning.

x x
Claire


Seven days of therapy

Imorse klockan 07.15 gick jag av mitt pass, satte mig i bilen och åkte mot Sthlm. Nu väntar sju dagars terapi och avslappning i form av träning, trevligt umgänge med familj och vänner, kvalitetstid med hunden, sovmorgnar och ordentlig mat. Även solen har valt att gästa mig under mina 7 terapidagar vilket jag uppskattar en hel del. =)
Framåt hälsan!!!
x x Claire


Happy Tuesday

Hemkommen från jobbet och ska strax lägga mig och sova. Natten har varit lugn och jag har hunnit pyssla med lite allt möjligt. Senare idag väntar en långpromenad med systra min för att hämta våran bil som varit inlämnad på verkstan. Dags å bli fattig!! Efter promenaden blir det hem å packa och ladda upp inför ett träningspass med Joacim innan jag träffar Hanna på stan för lite tapas på restaurang Mingla. Det är sååå skönt att jag äntligen börjar må lite bättre och har ork till att träffa folk och göra saker!! Nu lite sömn innan dagen drar igång. Nighty night, x x Claire


Pink

Jobbar för fullt och planerar möhippa till 120%.
Alla planerna är klara och om du läser detta Cissi (och samtliga andra inblandade), så tycker jag att du/ni ska börja ladda redan nu för den här möhippan kommer att bli legendarisk!! ;)
Träningen går segt och den är lagd på is ett tag tills jag har blivit bra i hälsan igen. Saknar thaiboxningen och längtar så himla mycket till att börja träna ordentligt igen. Såg en film förra veckan som heter "never give up" och då blev jag ännu mer sugen på att börja med thaiboxningen igen.

I övrigt så är det en hel del planering inför hemflytten till Sthlm och jag letar jobb och lägenhet så fort jag får tid över. Om ni har något intressant till mig så får ni gärna säga till. =)

x x
/Claire

RSS 2.0