Semester

Fortsatt dåliga uppdateringar här på bloggen men jag hinner inte vara så aktiv här. Det är så mycket annat som händer i den verkliga världen ;)
Nu har jag iaf semester i 2 veckor. Det har varit mycket jobb och mycket annat sedan jag flyttade hem till sthlm igen och jag kände att det började ta på krafterna, så därför tog jag 2 veckors spontansemester. Den här veckan har jag jobbat ikapp med det egna företaget så att jag slipper tänka på det och känna stress över att jag kanske glömmer bokföra någonting inför momsavstämmningen i slutet på Juni.
Nästa vecka åker jag till Irland för att vara med på min kusins bröllop och när jag kommer hem så är det tillbaka till verkligheten och hårt jobb som gäller igen. Iaf i 3 veckor för sen åker vi på semester till Turkiet i en vecka. ;)
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här i bloggen längre för jag vet inte vad ni tycker är intressant att läsa om så om ni vill att jag skriver om någonting speciellt så får ni jättgärna lämna en liten kommentar om det. =)
 
x x
/Claire

Felbehandling

Fick in en kund som jag vill dela med mig av till er.
Hon hade betalat en hel del pengar för att göra en fransförlängning som efter 8 dagar såg ut som på bilden.
Jag tog bort alla fransarna och gav henne ett nytt, ORDENTLIGT, set med fransar.
Hon blev jätte nöjd och det blev jag också.
Vad tycker ni? =)

x x
/Claire

RSS 2.0