Videoblogg ;)

Idag kommer mitt första videoblogg inlägg. Jag har suttit hela dagen igår och ordnat med min dator som krashade i Måndags/Tisdags. Det tar sjukt lång tid att få tillbaka den som den var igen, men nu har jag lyckats och därför bjuder jag på ett videoinlägg. ;)
Jag satt även hela dagen igår med det där buset som jag har pratat om. Jag längtar tills lördag morgon för då kan jag visa er vad det är jag har pysslat med HELA veckan. ååh det ska bli så kul. =D

Här får ni iaf en video på vad jag ägnade mig åt igår.


Nu ska jag och cissi leta upp billiga flyg till Thailand då vi planerar att åka iväg 2 veckor med våra grabbar, efter examen i Januari. ;)

Hur är vädret runt om i landet/världen förresten? Har ni lika mycket sol som vi i Örebro? ;)

x x
/Claire

Höstbus =)

Jaha, såhär ser man ut idag då. Precis börjat en ny kurs igen så nu har jag återigen 3 kurser samtidigt. Ingen rast och ingen vila.

Skor; Scorett l Skjorta; Rut m fl l Halsband; Gina Tricot l Mössa; Åhlens l Solglasögon; Indiska

Jag sitter nu och suckar framför TV:n då min dator har fått virus och vägrar sättas på. Lånar pojkens dator lite, så om jag inte bloggar så mycket framöver så vet ni ju varför. Jag har iaf. spenderat dagen i skolan och sen förberett lite bus inför fredag ;) ååååh jag längtar efter att få visa er vad det är.

Nu ska jag suga i mig en kopp te, ta en dusch och sen slänga mig i säng för imorgon blir det ännu en heldag i skolan och sen "läxor" när jag kommer hem. =)

Vad har ni för planer i veckan? Någon som gör nått roligt utöver skola och jobb?

x x
/Claire

60 och skäggig

Okej, Jag har två saker att säga. Idag har jag slagit mitt läsar rekord och haft 60 unika besökare på min blogg. JIPPI!! Tack alla underbara!
Den andra saken är detta:


VAD HAR JAG GJORT??
Buskiga ögonbryn och massa skägg ;)

x x
/Claire


Virkat och pärlor

Jag har fått önskemål om att lägga ut en bild på tröjan jag köpte igår. Den ser ut såhär:



Köpt på spirit i Örebro för ca. 349:-

Jag har ett vanligt svart linne under från H&M samt mina nya skjorts från zara och bomulls strumpbyxor från H&M.

Nu blir det fika och lite plugg innan jag ska iväg och busa lite nere på universitetet. Vad jag ska göra kan jag tyvär inte avslöja just nu men inom en vecka så ska ni få se resultatet. ;)

Förresten, hur många utav er använder högklackat på vardagar? Många använder ju bara högklackat när det är fest, men jag tycker att det "lyxar" till det lite att även ha det på vardan. =)
Vad säger ni?

x x
/Claire

True Blood

Var nere en sväng på stan med min syster och pojkvän idag. Kände för att sticka ut lite så det fick bli röda läppar. Jag har inga batterier i kameran så det blev två suddiga mobilbilder. Läppstiftet är köpt på TopShop och heter Rio Rio. Det är inte så täckande och rött som jag hade hoppats på när jag köpte det men det duger i dåliga tider. ;)

 

På stan blev det en skjorta och en vit stickad tröja. Den är så sjukt snygg och jag har letat efter en sån himla länge nu. Jag vart inspirerad av Crollan's outfit.
Bilder får ni lite senare för just nu ligger jag i soffan och spelar TV-spel. =)
Jag var oxå inne på scorett och hittade ett par riktigt snygga skor för 1199:- men jag köpte dem aldrig.

Bild tagen från www.Scorett.se

Vad har ni haft för er i helgen?

x x
/Claire


Fest och koma

Fy vad jag mår dåligt idag. Det var en riktigt rolig klassfest igår som avslutades på Coren. Det vart för mycket alkohol och idag har jag nästan legat i koma. Jag tog mig upp ur sängen för att duscha och sen åkte jag och hämtade mat på Jensens. Det vart Jensens underbara ribs med coleslaw och pommes. Nu ska jag kura ihop med min älskling och min fluff vovve i soffan och kolla på Robin Hood. Imorn kommer lite bilder från gårdagens partykväll.

x x
/Claire

Torsdags Tipset #6

Jag älskar att kolla på film. Film är en flykt från vardagen man lever i. Ett sätt att smita in i en annan värld och i andras liv ett tag. Eftersom jag kollar så mycket på film så blir det väldigt dyrt att hyra film och jag är inget stort fan av att ladda ner film, så därför använder jag Lovefilm.

Just nu så kan ni prova Lovefilm GRATIS1 MÅNAD om ni skickar er mailadress som kommentar till detta inlägg.

Såhär funkar det:
1. Ni skickar er mailadress som kommentar till detta inlägg
2. Jag skickar en månads provperiod helt gratis till er mail
3. Ni följer anvisningarna i mailet och VOILA! ni är då medlemmar
4. Ni lägger upp en lista på de filmer ni vill ha skickade hem till er
5. Ni får 2 filmer hemskickade åt gången och ni kan se så många filmer ni vill under denna månad. Om ni inte vill fortsätta använda LOVEFiLMs tjänst efter den första månaden måste ni senast säga upp ert kostnadsfria hyrfilmspaket inom 30 dagar efter ni har registrerat er som provmedlem. På hemsidan står det när sista datum att säga upp är.

En månad gratis film, utan några som helst krav på att fortsätta som medlem.
Jag rekommenderar detta starkt!!



x x
/Claire

Ny energi

Jag gick precis upp ur sängen och sitter här med min frukost. Nu jädrar är det sista rycket som gäller innan en någorlunda lugn period börjar.

Schemat för idag:
- Plugga (Skriva klar den första tentans rätta svar)
- Träna (Zumba och Core)
- Dusch & Lunch
- Plugga (Påbörja den andra tentans rätta svar)


Sen får jag se vad klockan blir när jag är klar med det. Men plugga fram tills läggdags blir det iaf. så att jag klarar tentan imorn. =)

Nu börjar jag verkligen se ljuset i tunneln.
Efter imorgon så är praktiken slut vilket innebär att en utav de 3 kurser jag bär på avslutas. Även barnkursen avslutas imorgon efter jag har skrivit tentan. Det är alltså 2 stora stenar som lyfts av mina axlar och det firas med fest och vänners sällskap. =)
Nästa vecka börjar en ny kurs men det är endast 1 veckas föreläsningar och sen 1 veckas självstudier innan vi drar igång med en 3 veckors praktikperiod.

Jag pustar ut =)

x x
/Claire


Möte möte och möte

Idag har jag börjat dagen med ett möte, slängt i mig en lunchmacka på en kvart och sen haft seminarie i 3 timmar. Direkt efter det hade jag möte med en lärare och sen möte med en till. När jag kom hem blev det pizza och en halv film innan jag satte mig och plugga igen.

Huvudet bultar och jag har precis gjort mig en kopp varm choklad, nu ska jag kolla klart på resten av filmen innan jag sätter mig och pluggar igen.

Osminkad, utpumpad och inga långa naglar kvar =(

Det enda som håller mig flytande just nu är att det finns massor med roligheter som väntar i helgen. Klassfest, korridorsfest och eventuellt besök från "svärföräldrarna". =)

x x
/Claire


I just hate school...

Jag hade skrivit världens längste inlägg om mina kurser och hur dålig timing alla fel och brister har... Men det tog för lång tid för mig att skriva klart inlägget så jag loggades ut och hela inlägget försvann. =(

Självklart händer det när allting annat redan går åt pip svängen.

Men men, nu blir det tillbaka till tentapluggandet då jag har 3 kurser som jag bollar i luften samtidigt just nu.


Är det INGEN som har lite roliga nyheter att dela med sig så att jag kommer på andra tankar och på lite bättre humör?

x x
/Claire


Dagen innan gårdagen =)

Stressad och har inget kul att bjuda på =) Här kommer klädseln från i lördags.





Skor: Nilson shoes
Byxor: Zara
Skjorta: VeroModa
Väst: Topshop
Halsband: (?)Lindex(?)


x x
/Claire


Todays...

Todays outfit:



Topp, skärp, skjorta: VeroModa
Stövlar: Scorett
Väst: TopShop


Var på syrrans jobb idag och kollade runt lite bland alla fina kläder. Kom därifrån med ett par nya leggings, en vit skjorta och en grön siden skjorta/tunika.
Har ingen bild på leggingsarna men ni får väll se dem en annan dag =)




Jag är som en vandrande reklampelare för VeroModa känns det som, men jag tycker att dom har så fina saker. Speciellt i butikerna här i Örebro.

Imorn är det måndag igen och dags för en ny hektisk verka med möten, seminarier, praktik och sen avslutas veckan med en tenta. Peewh!!

Jag älskar alla era kommentarer på mina inlägg. Det är så himla kul när man får lite respons på det man skriver, och det motiverar en att fortsätta skriva =)
TACK kära läsare.

x x
/Claire

 


Make-up of today

Jag kände för att leka lite med sminket idag och jag gjorde en höstinspirerad sminkning med gröna nyanser. Här ser ni även hur mina ögonbryn blev efter att jag färgat dem. Det blir mycket bättre än att måla dem med en ögonbrynspenna.






Consealer: Two Faced, absolutely flawless (Vanilla)
Foundation: Clinique, superbalanced makeup (03 ivory)
Puder: Isadora, Velvet touch compact powder (14 Classic beige mist)
På kinderna: Lumene, mineral bronzer (Arctic sun) + Isadora, (rouge med utsuddat namn)
Ögonen: Make up store, tinted eyeprimer + 3 färger från 88-paletten, eyeliner (svart+vit)


x x
/Claire


Pampering time

Idag gick jag upp vid 9 tiden vilket var jätte skönt. Det blev en tidig kväll i säng igår så idag känner jag mig helt utvilad efter 11 timmars sömn. Jag har ätit frukost och myst framför en film och lyssnat på regnet som smattrar mot fönstrena, sen tog jag fram lite kläder som har tappat knappar och sydde fast dem igen.
Hoppade in i duschen och tog en lång varm dusch med min nya hårinpackning från kérastas. Den gör verkligen underverk!! Dyr, men helt värd att pröva!


Nu sitter jag och färgar mina ögonbryn så att jag ska slippa måla dem varje morgon. Jag använder Depends frans och ögonbrynsfärg, den brunsvarta. Resultat får ni se senare =)

Vaxet är på värmning då det är dags för lite ben och axill (armhåle) vaxning. ;)
Sen blir det till att måla ansiktet och fixa håret, slänga på mig kläder och åka ner på stan och träffa syster.

Vad gör ni idag? Njuter ni av helgen? ;)

x x
/Claire

Helg.. ÄNTLIGTEN!

Sitter här i soffa med en pojkvän och en hund. Har precis ätit en jättegod middag och öppnat en god flaska rödvin. Chips, godis, choklad och rödvin blir det mumsiga under resten av kvällen ihop med en bra film, "The informant". Har ni sett den?



Hoppas ni alla får en underbar kväll. Nu är det helg kära läsare... nu njuter vi ;)

x x
/Claire


Wasted tired

Oj, jag sitter nästan här och sover framför datorn. Det har varit en hektisk dag med lite sömn. Jobbade natten tills idag och kom i säng klockan 9 imorse. Klockan 14 skulle jag klippa mig så jag fick bara 3 timmars sömn innan jag gav mig iväg till frisörn. Usch vad hon krankade ner på mitt hår, det var torrt och ojämnt klippt tykte hon, men efter hon hade gjort inpakning, klippt och fönat så vart hon helt paff...

"Gud vilket underbart självfall du har!! Det är riktigt hollywood fall. Ser ut som att du suttit hos en stylist i flera timmar och ändå har vi bara fönat det. Vi har ju inte ens haft i några produkter ännu!!"

Jag anade en viss avundsjuka i hennes röst så jag ska väll vara nöjd med mitt hår och sluta klaga jämt ;)
Jag kom iaf. därifrån med en dyr hårinpackning, silkesdroppar och en pasta till att forma topparna med.
Sculpterings pasta

 Hårinpackning

 Silkesdroppar
Igår när jag var på stan så var jag in till Make-up store och köpte en primer till ögonen och 2 nya make-up borstar. Dom är verkligen superbra. Jag älskar make-up stores penslar för dom håller så otroligt länge och dom är sköna att använda oxå.


Nu måste jag sova för jag ska upp till praktiken imorn klockan 06.00. Hoppas ni har haft en trevlig dag iaf. så hörs vi imorn. =)


x x
/Claire

Ny dag, Nya tag

Idag är jag så otroligt trött. Jag har haft praktik mellan 7-14. Sen åkte jag hem och kollade på "Den där Mary", som är så sjukt jäkla rolig alltså. När min pojkvän kom hem från jobbet så frågade han om jag skrattat mycket och det hade jag ju gjort, men när jag kollar på en komedi själv så kan jag inte sitta och asgarva rakt ut. Kan ni det? =)

Nu ska jag lägga mig en stund och sova för vid 21 ska jag iväg och jobba natt. Usch vad jag inte vill det just nu.

Men hörrni, det har inte trillat in en enda kommentar om min walk-in closet.... Tycker ni inte att den vart nå bra? =(

x x
/Claire


Design by Claire

Nu är min walk-in closet nästan färdig =)
Det ända som fattas är att jag ska rensa upp lite bland alla saker där inne och sen självklar hänga in alla mina kläder som jag inte hunnit hänga in ännu.

Igår när min pojkvän skulle sätta upp gardinstången så råkade han luta sig mot en utav hyllorna som är uppskruvade på en gipsvägg och hela hyllan kollapsade. Nu har vi två stora hål i väggen istället för en hylla till mina skor. =(
Men den skruvar vi snart upp igen.. Här kommer lite bilder iaf.

Innan:


Efter:





Vad tycker ni? Jag kanske borde satsa på att bli inredare istället? ;)

x x
/Claire


Höstpynt

Jag är mycket för att ha snyggt hemma och utanför mitt hem och strävar efter att få mitt hem att se så välkomnande ut som det bara går.
Jag älskar när de olika högtiderna och årstiderna kommer (som t.ex. påsk, jul, höst, midsommar) för då kan man pynta med sånt som kännetecknar just det tillfället.
Just nu är det ju höst och jag älskar hösten. Man kan dekorera med ljus överallt och snygga filtar/plädar, mysiga tofflor innanför dörren och små höstiga färgklickar överallt som t.ex. brunt, gult, mörklila, mörkrött m.fl.

Idag sprang jag in på blomsterlandet och inhandlade lite smått och gott till framsidan av min lägenhet. Jag ÄLSKAR prydnadskål för det är en snygg blandning av grönt och lila och dom håller oftast genom hela vintern då de tål minusgrader. JAG REKOMENDERAR!!




Pumpor tillhör hösten i alla dess storlekar och former. Ger även en piffig känsla ihop med en Cyklamen.


Klassiska höstlanternan är framme. I love it! Det ger sån myskänsla.


Prydnadskålen är längst t.h och t.v. Mittenblomman heter Celosia Caracas.

Hur pyntar ni hemma hos er på hösten? =)

x x
/Claire

Monday Morning

Idag är det en riktig fixar dag. Jag ska ner till skolan och hämta ut en tenta och fixa lite andra saker. Jag ska ringa ett samtal till Irland för jag ska försöka fixa min 3-veckors praktik där. Efter det ska jag luncha lite innan jag sätter mig och skriver min skoluppgift. Sen tar jag en paus och åker och handlar eftersom vårat kylskåp är tomt. När jag kommer hem så blir det mera plugg och sen ska jag borra upp en gardinstång i min walk-in closet ;)
Jag avslutar min härliga måndag med att tvätta mellan 19-22.

Kan det bli mer spännande?
→ Hur ser eran Måndag ut kära läsare? ←

x x
/Claire


Dagens

Inga bra kort idag men ni får lite kort ändå. Det börjar bli dags att färga mina fransar och bryn igen, eftersom de är blonda så färgar jag dem för att slippa sminka mig så ofta. =)
Börjar även bli dags att göra klart alla mina studieuppgifter. De ger mig bekymmersrynkor!! USCH för läxor =P

Dagens Make-up:



Dagens snabbkort:


Dagens bekymmersrynkor:


Dagens outfit:


Dåliga bilder, men bättre än ingenting alls =)

x x
/Claire

Dop i Göteborg


Nu är vi precis hemkomna från dopet av Sonja i Göteborg. Vi åkte redan klockan 10 imorse och kom fram runt 12 i Göteborg. Dopet började klockan 13 och det var ett litet dop som hölls inom familjen. Efter dopet åkte vi alla till Maria och Christians kvarterslokal där det bjöds på underbar mat, en tipsrunda och mysfika. Det var massa barn och 3 hundar så det var full fart hela dagen och nu kom vi precis innanför dörrarna hos J's föräldrar igen.

Jag är helt slut!! *puuh*

Nu ska vi dra oss iväg till J's syster och hennes familj och senare ikväll blir det popcorn och film, om vi inte hinner somna innan dess såklart.

Här kommer lite bilder från dopet som ni kan njuta av tills jag bloggar nästa gång.
 Dopsällskapet

 Fin musik av J. ♥

 Döpning

 Stolta föräldrar

 Prästen Håkan med sitt barnbarn

 Gudmor & Gudfar

 Familjen Fager

 ♥♥

Jag och Molly

 Jag och Molly

 Maria och Sonja

x x
/Claire

Nu drar vi!!

Nu åker vi snart ner på lidköping för att på lördag gå på J's kusinbarns dop. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ännu men nästan. Ni får se bilder efter helgen ;)

Tills dess, hoppas ni alla får en underbar helg, så hörs vi på söndag.

p.s. Tack annelie för klädsel förslaget. ;) Det blir nog det du tipsade om.

x x
/Claire

Rubrik?

YEES!! Idag har jag fått upp de sista två hyllorna i min walk-in closet och nu återstår endast gardinstången och gardinerna samt att rensa ut allt som inte ska vara där och hänga in allt som ska vara där. =)
Detta är sååå spännande =)



Idag har jag oxå målat färdigt tavloan som jag påbörjade igår. Den vart så himla fin.


Jag har verkligen ett fullspäckat schema nu i veckan. Imorn ska jag ha praktik klockan 07.30-16.00. Efter det ska jag träffa Moa för att plocka lite svamp och när jag kommer hem blir det till att skriva på min skoluppgift lite.
Torsdag har jag praktik till 16.00 och efter det har jag en vaxkund och sen ska jag färga håret på Malla innan vi lagar mat tillsammans.
Fredag blir det återigen praktik till 16.00 och sen ska jag hem och packa för att senare bege mig till J's föräldrar och på Lördag är det ju dop.

Jag har aldrig varit på ett dop så jag undrar lite vad man brukar ha på sig. Har ni några förslag? Behöver VERKLIGEN hjälp!!

Lägger in en bild på de nya kläderna jag köpte i sthlm oxå, och en liten blomma som jag fotade efter jag var på fotokursen. Jag lärde mig leka lite med inställningarna och resultatet blev detta... ;)




x x
/Claire


Bildspel

Detta har jag gjort idag:





Jag har målat en tavla till dopet på lördag, skruvat upp 2 utav 4 hyllor i min walk-in closet och ställt iordning lite utav skorna som ska stå på hyllorna. =)
På tavlan ska det även stå "Prinsessan Sonja".
Vad tycker ni? Och vad har ni gjort för kul idag? =)

x x
/Claire


Film mys

Jag sitter och myser i soffan hemma hos mina föräldrar och kollar på en dramafilm som heter "everybodys fine". Jag blir så berörd utav såna här filmer så dom är nästan lite jobbiga att titta på.


Senare ikväll blir det nog en bastu och efter det lite mys med mina föräldrar. Idag har det varit en lång dag då jag har varit på en fotokurs i 2,5 timmar och sen blev det en lunch med Stoffe, Lina och Stin i Solna. Jätte mysigt var det, det är synd att det inte händer oftare.

Imorgon beger jag mig hem till Örebro igen för att påbörja min skoluppsats och min walk-in closet. Det ska bli skönt att komma hem igen till mitt eget och till en lugnt kväll med pojkvännen och vovven. =)

x x
/Claire

I'm no fashionista... but i try!

Nu har jag blivit ombedd att lägga ut lite mer bilder på vad jag har på mig under dagarna samt skriva lite mer om studentlivet i Örebro, där jag bor.

Så jag tänker börja med att lägga ut lite bilder på 2 olika outfits samt lite kläder som jag köpte idag när jag va i stockholm. Jag började med vernissagen som verkligen var jätte bra. Dom hade riktigt fina saker som dom ställde ut och om jag hade lite mera pengar i fickorna så skulle jag absolut ha köpt massor utav sakerna!!

Vi börjar med 2 outfits då ;)




Leggings, skjorta, kofta; Veromoda l Halsband; Guldfynd l Örhängen; Ur&Pen l Skor; Bianco/Scorett


Byxor; Zara l Linne; Indiska l Armband; Lindex l Halsband; Guldfynd


Mina inköp under dagen i Sthlm =)
Zara
Cubus
Depend nagellack från Cubus

Zara
Zara

Din Sko
Jag hittade även ett par riktigt snygga stövlar på Din Sko men dom var så stora uppe vid knät så det såg lite knäppt ut. Väldigt synd för dom var riktigt snygga.


Vad tycker ni om mina inköp? Och vad har ni gjort idag? Några fler som har shoppat loss? ;)

x x
/Claire

En helg i storstan

Kom precis fram till Sthlm. Mina torsdagstips är lagda lite på is just nu, dels för att jag har så mycket att göra just nu och dels för att jag har idétorka på tipsfronten. =)

Imorgon tänkte jag iaf. lägga upp lite bilder på olika outfits som jag har med mig till Sthlm i helgen. Jag har bara ett par skor med mig men det får gå ändå.
Imorgon är jag HELT ledig, vilket jag inte varit på hur många veckor om helst. Jag har alltid haft något jag varit tvungen att göra eller någon att passa upp på.
Ska bli skönt med lite ledighet.

Imorgon har min arbetskamrat en utställning i Sthlm som jag ska gå på. Det kommer nog bli mysigt. Sen blir det nog lite shopping och fika inne i stan innan jag åker hem för att grilla lite med pappa och hans vänner. =)
Tessera konst konsthantverk och design

Nu ska jag kolla klart på the body guard som går på tv3 och sen ska jag sova.

Vad har ni för er i helgen?

x x
/Claire


Vildaste kvällen

Igår hade jag praktik och när jag kom hem så var det ju dags att förbereda utgången. När man går ut behöver man ju alkohol så jag åkte ner på stan och köpte lite vin. På vägen hem så ser jag en liten gul gubbe mitt ute i vägen som står och skjuter med fartpistol mot min bil. Jag blir stoppad för fortkörning när jag körde 60km/h på en 50-sträcka. 2000:- i böter.... TACK så mycket!!

När jag kom hem så började vi göra oss iordning och sen gick vi ut till strömpis. Det var så äckligt mycket folk där så vi kunde inte vara kvar utan vi drog till Ritz istället. Väl på Ritz fick vi för oss att beställa in champagne. Inte speciellt studentigt gjort men mmm så gott det var ;)


Time to shine!




Sminket sitter på och jag är redo för fest


Jossan redo för att göra stan <3


Jossan och Molly the dog

Vi var inte speciellt snälla mot min pojkvän när vi åkte till krogen för vi lämnade lägenheten som världens bombnedslag. Helt galet stökigt.


När vi kom hem så fyllde vi badkaret och hälde i massa skum, tog ett varsit glas rött vin och satte oss i badet. Jag bestämde mig för att äta keso och nyponsoppa och när jossan ville smaka så fick hon ett skrattanfall vilket resulterade i att jag fick keso i hela ansiktet! Stackars min pojkvän som skulle upp och jobba klockan 6. Han fick lyssna på 2 fyllekajor som försökte vara tysta men istället bara pratade med stora bokstäver. =)


Idag har varit en film dag och vi har legat i sängen tills nu. Nu måste jag städa upp lite innan pojken kommer hem så att han blir lite glad.

Vad ska alla göra ikväll?

x x
/Claire


Kaffe, bibliotek och fest

Åååh.. jag sitter här med mina skolböcker och Jossan har precis gått iväg för att sola. Hon ville ha med mig men jag ser ingen mening med det då jag ändå inte blir brun. Jag blir bara röd och fräknig =P

Ikväll blir det utgång med syrran och Jossan och bilder får ni lite senare. Men nu blir det en fråga, för jag undrar nämligen vad ni tycker om min blogg? Är det något ni vill se mer eller mindre utav? Några speciella tips ni vill ha på torsdagarna eller så?

Vore kul att få några kommentarer om det så att min blogg kan bli så bra som den bara kan =)

x x
/Claire

RSS 2.0