Gudmor

Igår var vi på dop i Falun. Johans systers barn döptes och vi blev gudföräldrar till lilla Lovisa. =)
Jag tänkte att jag lägger upp lite bilder från gårdagen eftersom bilderna säger mer än ord.








Nu ska jag fira min karls födelsedag. Han blir hela 26 år GAMMAL idag. ;)

x x
/Claire

Bloggdesign

Idag har jag ägnat hela förmiddagen åt att fixa med Cissis nya bloggdesign. Äntligen är jag färdig och såhär blev resultatet:

Före


Efter


Kika in på hennes bloggsida och klicka runt lite vad jag har ägnat mig åt halva dagen. ;)
http://Cessan.blogg.se

x x
/Claire

Sovaaaaa..

Jag är så trött så jag svimmar nästan. Imorse när jag vaknade så visste jag inte vart jag var, vad klockan var eller varför klockan ringde. Jag visste inte om jag var ledig eller om jag skulle jobba eller vad jag skulle göra, då är man BRA trött asså. hehe

Imorgon blir en lång dag. Jag ska jobba 7-16 och sen blir det ett träningspass direkt efter det. Efter träningen har jag lovat att följa med syrran på hennes pojkväns hockeymatch för att fota honom när han spelar och när jag sen kommer hem tänker jag dyka ner i sängen och inte vakna fören jag absolut MÅSTE. =)

Uppdaterar mer imorgon ;)

x x
/Clairee

Long day...

Försov mig lite imorse och fick springa till bussen (som jag ändå missade). Satt i 20 minuter ute i -15 gader tills nästa buss kom. Trillar in på jobbet ungefär 25 minuter sen och tänker att "det gör ju inte så mycket, jag är ju inläst på patienterna redan". Jag kollar på Schemat och upptäcker att jag inte alls har samma patienter som jag haft i 4 dagar utan det är helt nya. Sätter mig vid datorn och panikläser om alla patienter för att hinna med morgonrapporten och allt annat. Eftersom vi har flex på jobbet så gjorde det inte så mycket att jag var sent och när jag berättade det för chefen så sa hon bara "Jaa.. vi är ju alla människor, och vi har ju flex".

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, slängt i mig en banan och lite flingor och ska strax byta om för att åka iväg på ett träningspass (afrodance).

Tur att jag har sovmorgon imorgon för annars hade jag aldrig orkat upp till jobbet.

Hur går det för alla med träningen nu då? Kommer ni någon vart? ;)

x x
/Claire

Tidigt/sent torsdagstips

Idag tänkte jag tipsa om en sida som jag har varit inne och kikat runt lite på, den heter SaveSmart.
Savesmart sammarbetar med många olika företag vilket gör att de får fram asbra erbjudanden på t.ex. klockor, hotell vistelser, fotbollsresor till Milano och massa andra roliga saker.

Eftersom jag kör på min träningskalender nu så slog jag till på en gratis prenumeration av tidningen Fitness Magazine. Jag börjar med 2 gratis tidningar och om jag vill fortsätta så får jag 6 nummer för ett riktigt bra pris. Jag har också vart inne och kollat på klockor från olika designers och hittade några riktigt fina som jag får 10% rabatt på om jag handlar genom SaveSmart.

Jag måste spara ihop lite pengar innen jag köper klockan jag har spanat in men såhär ser den ut iaf.


Bilder lånade från www.Klockimport.com

Gå in och kolla runt om ni hittar något kul.
Om det är någon som ska till Sthlm så har dom riktigt bra erbjudanden på Scandic hotels.
Klicka på länken för att komma direkt till SaveSmart.
http://www.savesmart.se/referral/77778047

Hoppas att ni har nytta av torsdagens tips.
x x
/Claire

Bad start

Först så måste jag säga att mina mått blev lite knasiga igår. Det måste ha varit för att jag var helt slut efter jobbet. haha. Men tack iaf. Agnes som märkte det och kommenterade på det.
Nu har jag lagt upp de rätta måtten och de som är med på "utmaningen" är
Cissi
Agnes
Evelina
Malla
Tessan

Mitt spinningpass idag vart inställt så det får bli Dance eller Box imorgon istället. =(

Är ni säkra på att ni inte vill vara med? ;)

x x
/Claire

Söndagens invägning

Nu har jag precis kommit hem från en kväll på sjukhuset. Jag tror inte jag har räddat många liv idag men lite av mitt har verkligen försvunnit. USCH vad mycket det är att lära sig i början. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt och komma ihåg allt när jag börjar gå själv i början av April. Vill verkligen inte tänka på det alls. =)

Idag har det iaf. varit jättefint väder så jag tog en lång promenad ner till min syster med Molly och lämnade henne där för att ta bussen till jobbet.


Idag ska jag ju börja med min träningskalender som innebär att jag ska lägga ut min vikt och mina mått på bloggen. Nu är det ju lite tråkigt för jag har ju ingen våg, men jag tar och skriver ut den vikten jag tog senast vilket var någon gång i Januari. =)

Träningskalender:
Vikt: 57,5 kg
Rumpa: 93 cm
Lår: 54 cm
Mage: 85 cm

Imorgon kör jag igång med mitt första träningspass nämligen spinning och sen blir det ett till pass på torsdag innan jag tar ledigt över helgen. Nästa vecka blir det 2 träningspass till och sen får vi se hur mycket mina mått har ändrats ;)

Vilka är med och kör på idéen? Släng in en kommentar till det här inlägget så skriver jag upp en lista på bloggen imorgon med alla namn.

x x
/Claire

Sommarvaxning

Nu börjar våren snart komma och när temperaturen stiger tar man av sig mer och mer kläder vilket betyder att den där härliga vinterpälsen vi alla har på benen måste bort. Som jag har skrivit förut så ska man börja vaxa benen i tid innan sommaren för att på så sätt få ett mer hållbart resultat.
Eftersom vi har tre lager hår i samma hårsäck så växer håret tillbaka väldigt snabbt i början och man ska därför börja vaxa sig ca 2-3 månader innan sommaren för att slippa att håret växer tillbaka efter ca 2 veckor.

Just nu har jag ett specialerbjudande inför sommaren.
Boka in dig på 3 vaxbehandlingar och få en gratis 30-minuters massage. (vill man inte ha en massage så går det bra att välja en gratis vaxning istället).

Hör av er till mig för att boka tid. Jag kan även göra hembesök om ni är mer än 1 person som vill ha en behandling.

x x
/Claire
073-543 38 18
[email protected]

Nu kör vi...

Nu är det dags att ta tag i det här på riktigt. Jag tänker starta en träningskalender. Varannan vecka tänker jag väga mig och mäta omfånget på lår, rumpa och mage (mina problemområden just nu).
Jag tänker även ta kort på mig själv varannan vecka och lägga upp på bloggen tillsammans med mina mått så att ni kan få följa min utveckling.

Jag börjar på måndag klockan 18.00 med spinning och sen kör jag ett danspass på tisdag och avslutar veckan med ett spinningpass på fredagen.

Invägningen kommer att börja på söndag, den 20 Februari och jag kommer då att lägga ut alla måt, vikter och bilder inför min första 2 veckors träningsperiod. Söndagen den 6e Mars kommer jag att väga och mäta mig igen så får vi se hur långt jag har kommit på 2 veckor.

Är det någon som vill hänga på min idé? =) Det blir kul om fler gör samma sak så kan man följa varandra och det blir lite mer pepp inför träningspassen.
Om ni vill vara med på min idé så kan ni väll skicka en kommentar så länkar jag till allas bloggar på söndagen när jag lägger ut mina mått.

KOM IGEN NU TJEJER OCH KILLAR! Nu gör vi det här! =)

x x
/Claire

Dagens Make-Up

Lite solnedgångs inspirerad sminkning. Gult, oranget och rött med naturliga läppar.


Fransarna gjorde jag när jag var i Thailand. Det är fransförlängning som håller i minst en månad och mitt har verkligen hållt bra! Ingen mascara behövs så fransarna är naturliga på bilderna. =) Det jag har använt är foundation, rouge, ögonskugga och eyeliner.

Jag hoppas ni gillar det.

x x
/Claire

Jag längtar

När jag tittade ut genom fönstret imorse och såg solen så fick jag sånna där underbara vår-/sommarkänslor. Jag fick flashbacks från alla vårdagar då man suttit ute i solen i soffan med duntäcken och druckit te med vänner och snackat skit. Alla sommarkvällar när man myst till det med en flaska vin och färska jordgubbar i trädgården på en filt i det höga gröna gräset.
GUD vad jag längtar till våren och sommaren. Bara det att få bli av med sin stora tunga vinterdunjacka och slippa använda jacka över huvud taget ska ju bli riktigt skönt.

Men eftersom det inte riktigt är vår eller sommar ännu så får jag nöja mig med en kopp te inomhus i soffan, under en filt och framför tvn, ett träningspass inomhus istället för ute i den friska luften och ett glas vin med frysta jordgubbar i vid köksbordet en fredagskväll. USCH vad deprimerande, haha.



Längtar inte ni också efter våren och sommaren?

Ne, nu ska jag sminka mig, slänga på mig lite kläder och dra igång min dag. Jag ska möta upp systern och dra till stadium outlet för att köpa lite nya träningskläder inför min träningsdebut ikväll. ;)
x x
/Claire

Bästa

Imorgon är jag ledig från jobbet. Det ska bli riktigt skönt. Jag älskar mitt nya jobb och jag trivs verkligen hur bra som helst men jag blir helt slut av allt nytt och alla nya intryck. =)
Ikväll blir det en lugn och mysig kväll i soffan med lite chips och filmen Avatar på Blue-Ray.



Hoppas ni får en mysig kväll ni också, det är ju faktiskt lill lördag ;)

x x
/Claire

Inställt!

ATTANS!! Jag har suttit på utbildning hela dagen. Det är nästan så att jag har fått trycksår på skinkorna för att jag har suttit så mycket. Hela dagen har jag sett fram emot att gå på det där träningspasset jag berättade om förra veckan, att bara få dansa av mig och få ur mig lite energi och frustration som inte ska finnas. När jag kommer till Actic och ska skriva in mig i bokningspärmen så är det helt tomt på passet. Jag frågade tjejen i kassan om passet blir av även om det bara är jag som står uppskriven och hon sa att det kommer ställas in om det inte blir fler. =(
Nu när jag tagit mig i kragen och varit peppad för att träna hela dagen så får jag inte träna. Jag bokade in mig på afro dance på torsdag istället och där var det folk uppskrivna, så på torsdag... då... då ska jag ge järnet!!

x x
/Claire

Semlor, kärlek och utbildningsdag

Idag har jag varit väldigt snurrig och inte riktigt känt mig ok i huvudet. Jag tog mig iaf. igenom min arbetsdag och fick då reda på att jag inte jobbar imorgon utan jag ska på utbildningsdag. Det var ju tur att någon sa det, annars hade jag dykt upp på jobbet imorgon bitti och inte hittat min handledare och missat hela utbildningen. =P

När jag kom hem idag låg det en lapp i hallen. På lappen stod det "Skattjakt, titta under apelsinsaften". I köket under saften låg en till lapp. Jag hittade några lappar och vid slutet av lapparna fanns en semla, en hjärtbakelse och en svart liten påse. I påsen fanns ett fin litet smycke med träkulor på. Jag som älskar sånt. =D
KÄRLEK till min Johan. =)

Hur har eran Alla Hjärtans Dag varit?

x x
/Claire

Valentine's day

Idag är det Alla Hjärtans Dag och vad passar väll bra en dag som denna om inte ett arbetspass på kardiologen (hjärtavdelningen). =)
Det blir ingen mysig kärleksmiddag eller kväll fylld med kärlek och pussar och mys för mig. Men jag gråter inte floder för det, för jag får ju åka till sjukhuset och rädda några hjärtan istället.

Innan jag gör mig redo för dagen så vill jag bara önska alla en riktigt mysig Valentine's Day. Fyll den med kärlek och visa era nära och kära hur mycket de betyder för er. Alla mår bra av att höra sånt, även om man redan vet om det.

x x
/Claire

Mitt hem

Efter mina fynd i helgen så tänkte jag visa er hur det blev.
I hallen ställde vi den nya byrån vilket har gjort att alla småsaker som hundkoppel, hundbajspåsar, mössor, vantar m.m. kom undan och ligger numera i korgarna. Det blir så rent och fint. =)


I vardagsrummets bokhyllor ställde vi korgarna där vi förvarar mina vax och massage prylar samt Johans hantlar och spikmatta. =)

Det är lite stökigt i bokhyllorna fortfarande men det ska ordnas upp så fort jag får tid över. Jag vill köpa ett vitrinskåp till alla glas och flaskor men vi har ingen plats i vår lilla lägenhet så jag får väll vänta tills vi flyttar till något större. =)

x x
/Claire

Älskar helg!

Vaknade rätt tidigt idag, solen lyste in genom fönstret och vovven myste ner sig bredvid mig i sängen. Kan en dag starta på ett bättre sätt?
Efter frukost åkte vi för att handla men åkte förbi jysk en sväng innan. Gissa om vi fynda asså.
Vi skulle köpa 4 kuddar till soffan men vi kom därifrån med två stora korgar, fyra små korgar, en byrå till hallen, dekorationsbollar OCH 4 kuddar till soffan. =D




Vad tycker ni om mina fynd? Jag ska ta lite kort sen när vi har satt ihop allting också. =)

Ikväll blir det lite mat och några öl på stan i Örebro. Vad gör ni ikväll?

x x
/Claire

Fredag, Äntligen!!

Ett litet tips såhär på fredagskvällen.
Jag har spenderat min kväll i soffan med en flaska rödvin (7 deadly zins), Jensens baby back ribs och en film på tvn (The Blinde Side).
Alla som får chans att göra EXAKT samma sak borde göra det för det här var helt underbart. Nu ska jag däcka i min säng efter en hel vecka på det nya jobbet. Huvudet är fullt av ny information och i helgen gäller det att nöta nöta nöta så att man inte glömmer allting tills på måndag.

Vi hörs imorgon allihopa, och TACK för att ni kommenterar och för att ni svarar på de kommentarer jag skriver på era bloggar. =)
I Love it!!

x x
/Claire

Actic

Nu är jag igång. I min plånbok finns nu ett träningskort laddat med 10 träningspass. Nu finns det ingen återvändå, nu är det bara att köra! Jag börjar nästa vecka på Tisdag med ett pass som heter Dance där olika dansstiler kombineras som t.ex. Jazz och salsa.
Jag fortsätter min nya hurtiga livsstil på Torsdagen med ett Afro pass där man dansar afrikansk dans barfota till sköna trummor.

Nu ska jag knåpa ihop lite lunch/mellanmål innan jag slänger mig i duschen och gör mig redo för jobbet. Jag är SÅ PEPP!!!

x x
/Claire

Lill lördag

Nu känner jag mig mycket piggare efter en hel natt med sömn. Vaknade iof. väldigt många gånger av att jag drömde jättekonstiga drömmar om utomjordingar som kidnappade oss människor och kedjade fast oss på deras rymdskepp för att använda våran livsenergi som "bensin" till deras skepp.
Jag är rätt känd för att drömma sjuka drömmar och dessutom komma ihåg dem i detalj när jag vaknar. =P

Men om vi ska övergå till något helt annat, nämligen min första arbetsdag som riktig sjuksköterska!!
Igår kom jag till sjukhuset vid 7-tiden där jag fick träffa chefen, fick en genomgång av arbetsplatsen och en hel pärm med papper som innehöll loggin til alla system som vi använder.
Sen fick jag träffa min handledare som är i samma ålder som mig och vi var undersköterskor hela dagen då det är brist på undersköterskor ibland.
Jag var så himla nöjd med hela dagen och då vi började som undersköterskor kunde jag koncentrera mig på att hitta på arbetsplatsen istället för att börja lära mig alla rutiner. Det var riktigt skönt.

Idag börjar jag klockan 14.00 och innan det tänkte jag städa här hemma, handla lite småsaker och gå på ett snabbt läkarbesök. På vägen hem ska jag gå förbi Actic och spana in deras träningskostnader. Nu tar jag tag i mig själv och börjar träna!! Jag måste få min kropp i form igen för jag mår bara dåligt varje gång jag tittar på mig själv. USCH!

Det här vart ju ett jättelångt inlägg, men jag hoppas att det inte var alltför tråkigt att läsa. Jag vill ju dela med mig av mina upplevelser som ny sjuksköterska med er.

x x
/Claire

Första dagen på jobbet

Trött, hungrig, vill bara sova. Tur jag börjar 14 imorgon.
Jag uppdaterar mer om hur dagen har varit imorgon när jag är lite piggare och mer alert.

x x
/Claire

Nu börjar det

Good morning everybody.
Nu drar vi igång dagen och den börjar inte bra. Molly är så trött så hon bara sover och sover och äter ingenting. Bra start när vi ska iväg till dagis om 20 minuter =P

Efter jag har lämnat Molly så ska jag åka och hämta färgprover och kolla på en iPhone 4.
Efter det ska jag hem och packa upp, städa undan här hemma, fixa med bilderna från semestern och sen åka och storhandla. När jag är färdig med det blir det lite fika med syster och kompisar innan jag åker och hämtar Molly från sin första dagisdag.

Vad ska ni andra göra idag? Måndags mornar är ju inte roliga alltså!!

x x
/Clairee

Birthday dinner

Nu har vi äntligen kommit hem till Örebro igen och jag är HELT SLUT!
Jag tror aldrig jag har varit såhär trött som jag är nu. Ögonen går i kors och allting snurrar.

Vi har hunnit packa upp lite och sen varit och handlat lite frukost tills imorgon bitti.
Imorgon börjar Johan jobba klockan sju men jag är ledig och börjar inte förens på Tisdag. Men det betyder inte att jag får ta sovmorgon för det, för jag ska nämligen lämna Molly på sitt hunddagis. Första dagen är imorgon och jag är jätte nervös över hur det ska gå. Om hon inte kommer överens med de andra hundarna så får hon inte vara kvar där och då har vi lite problem.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från igårkväll innan jag lägger mig i soffan med en kopp te och min nya pläd som jag fick av tjejerna i födelsedagspresent.
Jag vill också säga TACK för alla gratulationer från er läsare. =) Ni är så himla goa allihopa.














x x
/Claire

Shopping

Här kommer lite bilder från min shopping i Thailand.

En dop present till Lovisa. Jag och Johan har blivit tillfrågade om att bli hennes gudföräldrar vilket vi självklart tackade ja till. =) Våran bild är inristad i en glaskub och bilden är i 3D.

Converse skor till min syster. Jag köpte röda till mig själv.

En väska utan massa fula designmärken på. HATAR när det är så uppenbart att en väska, skor eller andra saker är falska.


Skor skor och mera skor. ;)

Sushi-set i trä. Underlägg, pinnar, skålar och små klossar att ställa pinnarna på när man ätit med dem.


Två par jeans, sitter helt perfekt.


Massa kuddöverdrag i thailändskt silke.

Manchette knappar till min skräddarsydda skjorta och kostym. ;)

Lite dåliga bilder och mitt upp i fotandet så dog kamerabatteriet också.
Jag ska ta lite fler bilder imorgon så ska ni får se resten av sakerna jag köpte.

x x
/Claire

Birthday girl!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag. Weeii.
Jag har lite att göra idag, jag ska fota allting jag har handlat i Thailand och lägga upp det på bloggen så att ni alla får se. Sen måste jag ner till djuraffären och köpa medicin till lilla vovven då hon ska börja på "hunddagis" på måndag och det går tydligen noskvalster där.
Senare måste jag ju till systemet eftersom vi ska fira mig imorgonkväll med lite bubbel och sen middag på TGI Fridays inne i sthlm.

Vad ska alla göra i helgen förresten?

x x
/Claire

Sweden!!!

Nyss kommit hem från flygplaten efter att ha varit vaken sedan 06.00 i onsdags morse, Svensk tid. Jag har sovit 2 timmar på den 16 timmars långa flygresan så nu vill jag SOVA!! =)

Loggade in på bloglovin precis för att läsa alla de spännande uppdateringar på de bloggar som jag följer men jag gav upp lika fort som jag började då jag hade ca 500 nya inlägg. Det blir till att skumma igenom alla och bara kika på de som lockar mest.

Nu ska jag krypa ner i soffan med min älskling och titta på en film.
Och TACK för att ni försökte värma upp Sverige åt mig innan jag kom hem. Det hjälpte nog lite för nu är det +3 grader och när vi åkte var det -10 grader.

Förresten, vill ni se bilder på allting jag har köpt? ;)

x x
/Claire

Slutet

Sitter har och checkar in oss alla pa flyget hem till Sverige. Det kanns lite trist att behova gora det och helst av allt skulle jag bara vilja strunta i det och ta ett flyg tillbaka till Ao Nang istallet. Men det ska bli valdigt skont att komma hem for jag saknar min lilla hund Molly. Hon har bott hos Johans foraldrar de senaste 2 veckorna och det har verkligen varit toppen. Man har haft en kansla av trygghet under hela resan for man vet att hon har blivit val omhandertagen av dem.

Nu ska vi packa det sista och sen ge oss pa resten av MBK for den sista shoppingen. Ikvall runt 21.00 aker vi till flygplatsen och sen landar vi i Sverige dar vi troligtvis kommer att frysa ihjal av kylan.

Har ni varmt upp Sverige at oss nu? ;)

x x
/Claire

RSS 2.0