En vanlig onsdag

Gick upp vid 10.30 och slängde ihop lite frukost. Tittade lite på tv medans jag åt frukost och försökte planera dagen. Jag kom fram till att dagen ska se ut ungefär såhär:

10.30   Vakna & Äta frukost
12.30   Lyssna på en distansföreläsning
13.00   Lyssna på en till föreläsning
13.45   Träna
15.00   Promenad med molly
15.30   Luncha
16.00   Städa
16.30   Lyssna på Föreläsning

I stora drag så ser min dag ut sådär. Sen börjar jag jobba vid 21.00 så mellan 17 och 21 blir det middag och slappa i soffan =)

Tjingeling så länge.
/Claire


Födelsedagskort

Idag har det blivit lite mer pyssel då jag har varit ledig och VÄLDIGT uttråkad =P
Tre födelsedagsbarn har jag gjort kort till idag. Grattis Kiki, Kajjan och Karen (Karr).

/Claire




Måndagspyssel

Idag började dagen med spöregn och hagel och då vill man ju verkligen inte kliva upp ur sängen när klockan ringer vid 8-tiden. Eftersom jag hade tenta på morgonen så hade jag inte så mycket val så det var bara att rulla ur sängen och slänga på sig lite kläder.

Efter tentan hängde jag hos syster lite och hjälpte henne packa eftersom hon ska flytta den 1 April. Sen när jag kom hem runt 4 så var det dags för lite pyssel. Jag hittade några gammla små glöggflaskor i köket som jag bestämde mig för att göra om så att dom blev lite fina. Resultatet blev såhär:





Om man inte vill ge bort dem så kan man ju alltid använda dem som ljusstakar kom jag på sen =)




Efter glöggpysslet blev det lite påskpyssel och både ljusarrangemang och påskris styrdes upp. =)
Nu blir det snart lite mat och eventuellt en film så jag får säga tuddles for now. ;)

Puss
/Claire

 


Födelsedagsmiddag och Wii.. =)

Hoppade över ledarskapsutbildningen för att plugga till tentan jag har på måndag morgon klockan 08.15. BRA val Claire. Kunde inte bestämma mig om jag skulle hoppa utbildningen eller inte så mamma fick bestämma det åt mig, och förbjuda mig att åka =P hehe

Nu bär det iaf av mot stan för att äta middag med J och hans vänner då en av dem fyller år. Efter middan blir det en drink ute på stan och sen eventuellt hem till L&M för lite Wii.

Kvällens outfit ser ut såhär:








Ha en underbar kväll =)
Puss /Claire


Äntligen!!

Nu har jag äntligen blivit klar med mina utbildningar. Massör och vaxör är jag nu och jag har precis fått hem alla saker jag har beställt för att komma igång med vaxandet. Jag har oxå införskaffat mig en ny massageolja som luktar mörk choklad och som hjälper till att få igång blod- och lymfcirkulationen i kroppen.

Jag åker hem över påsk och jag har redan en hel mängd "kunder" som jag ska ta hand om och hjälpa dem bli mindre håriga och mer avslappnade. ;)

Efter påsk så är det en vax och vin fest inplanerad för mina vänner i Örebro. Tanken är att vi ska dricka vin för att bedöva nerverna lite och sen ge oss på vaxningen av diverse kroppsdelar. =) Jag tror att det kommer att bli grymt!

Nu blir det plugg innan jag drar ner en sväng på stan med syster.

Hej så länge
/Claire






Massage, Dag 2

Andra dagen på massagekursen är gjort och idag har vi masserat rumpor, rumpor och mera rumpor =)
Jag är helt utmattad och orkar knappt röra mig idag =P Kursen är snart klar och vårat "slutprov" är att sätta ihop en 60 minuters helkroppsmassage med minst 3 specialgrepp samt alla grundgrepp. Mot skrivbordet för att planera den bästa 60 minuters helkroppsmassagen någonsin ;) Men först ska jag laga mat och kolla på film.

Tjingeling så länge...
Claire



Sätes- & Lårmuskulatur

Massagekurs

Har precis kommit hem efter min första dag på massagekursen. Vi gick idag egenom olika grepp och så gick vi egenom hela ryggens muskler och hur de ska masseras.
Det var verkligen super roligt, vi fick massera varandra och innan dagen var slut så körde vi en 25 minuters massage med alla de nya greppen vi lärt oss under dagen. Såååå himla skönt. =)

Imorgon ska vi gå egenom rumpan.. eller, sätes muskulaturen som lärarna säger. ;) Det kan bli intressant.

Om 3 dagar så är jag diplomerad massör och det är bara att börja boka in sig på massage redan nu =)

Hej så länge!
Claire

Senaste tavlan

Har precis gjort klart min senaste tavla. Den är till min mamma då hon har gjort om vardagsrummet och har letat efter en tavla med plomonlila färg i men inte hittat någon ännu.


Hela tavlan


Pappersblommorna

Stora blomman

Scrapbooking

På senaste tiden har jag blivit väldigt kreativ. Jag och C var på en scrapbook kurs förra månaden och den var verkligen jätte bra. (www.stellas.se) Det svåraste när man pysslar är att få fram bra idéer, och det första man måste göra innan man sätter igång och pysslar är ju just att komma på en idé. Att vara på kursen var som att dricka en inspirations redbull, idéerna bara sprudlade och vart man än kollade så fanns det nytt material och nya verktyg som man tidigare inte ens visste fanns.

Att gå runt och kolla på de andra deltagarnas verk gav även väldigt mycket. Man fastnar lätt i ett och samma tankemönster och då blir alla bilder man gör nästan likadana.
Jag har gjort 4 bilder och 2 födelsedagskort sedan vi gick på kursen. Jag har även börjat måla tavlor och har blivit klar med min första, och är nu inne på min andra.

Jag slänger upp lite bilder pådet jag har gjort och ska försöka hålla bloggen uppdaterad med nytt material och annat kul.

Hej så länge!
//Claire


Välkommen tillbaka-kort till Lisa


Syster & Pojkvän på stranden


Vintermys


Bebis mys


Sommar 2009


Födelsedagskort, Framsida

Födelsedagskort, Insida


Första tavlan, mer träning behövs nog =P

RSS 2.0