Kärlek.. Inget för mig!!

Jag har kommit fram till att kärlek inte är någonting för mig..
Hur jag än vrider och vänder.. vad jag än säger och gör.. hur mkt eller lite tid jag än lägger ner på det så blir det ändå alltid fel..

Varför är det alltid så att den man inte vill ha alltid bryr sig och finns där för en.. och den man vill ha kunde inte bry sig mindre..

Varför kan man aldrig vara sig själv runt den man tycker om och varför visar man alltid fel sida och fel personlighet när man är nära den man tycker om?

Varför ska det vara så svårt att visa vem man är på riktigt och varför ska man alltid skynda sig in i förhållanden?

Varför ska man skicka 20 sms om dagen till den man tycker om när det egentligen räcker med att bara skicka ett där man frågar hur personen mår?

Varför kan man inte bara umgås med sina kompisar och göra det man vill utan att behöva tänka på en viss person hela tiden?

Varför släpper man allt man har planerat för den man tycker om? och varför är man så himla "lätt"?

Ett samtal eller ett sms räcker.. "ska vi träffas ikväll?" och man släpper alla planer för kvällen bara för att träffa han... han den där speciella killen.. han den där som man aldrig kan sluta tänka på och han den där som man vet kommer krossa ens hjärta.

Varför fortsätter man när man vet hur det kommer sluta? och varför lägga ner så mkt tid och energi på något som är dömt att misslyckas?

Hur långt är man egentligen beredd att gå för han.. han den där.. han som ger en fjärilar i magen.. han som man tänker på 24/7... han som gör att man smälter så fort han tittar på en.. han som får en å känna sig som den finaste tjejen i hela världen varje gång han kysser en..

Nej, kärlek är nog ingenting för mig.. för hur mkt man än försöker bygga upp murar som skyddar en från att bli sårad så släpper man gång på gång ner garden i några få sekunder och muren blir genomborrad och hjärtat krossas en än gång... Som så många gånger förr sitter man med tårar längst kinderna och funderar hur det hade slutat om man inte hade skickat dom där 20 smsen om dagen utan bara skickat 1... och om det kanske hade blivit annorlunda om man inte hade ringt dom där 3 extra samtalen den gången han inte svarade, och man tänkte att "han kanske inte hörde, jag provar igen"...
Är det verkligen så svårt att låta bli å vara tjatig?

Jaa du.. Kärlek är nog ingenting för mig.............


Tjocka Ön!

Aldrig mer.. ALDRIG MER TJOCKÖÖÖÖ...

Äventyret!
Fy faan vilket kaos.. Elin ringer mig på måndag kväll å vill ha med mig ut till nån ö för å träffa lite kompisar till henne å dricka öl.. Shiiiet tänker jag, de lät ju nästan kul... som vanligt svarar jag "JaePå".
Drar iväg på tisdan klockan 6, kör en snabb middag på donken å fortsätter sen mot Kapelskär..
Allting går skit bra å vi blir hämtade av grabbarna vid i hamnen i rafsnäs. Vi kommer fram till båten som för övrigt inte var mkt större än en såndär liten gummi jolle som vi alla har paddlat omkring i nakna på stranden när vi var små. 5 minuter ut på sjön säger grabbarna att de tar en halvtimme ut till ön.. (hur faan skulle de här sluta egentligen? jag jobbar ju imorn).

Väl ute på ön!
Som tur var vart de iaf. ingen brutal fylla eftersom orre (som hade lovat oss massa öl) hade druckit upp all öl så de fanns ingen kvar.
De blev lite högstadie lekar (sanning & konka) lite "jag har aldrig" och en jävla massa flugsmällning.
Bög prat på hög nivå vart de när alla sanningar från killarna kom fram, avsugningar, trekanter och blygisar stora som dumbos öron va några av de härligheter som spilldes under lekens gång.
Killarna blev fullare å fullare medan jag å ellan blev tröttare å tröttare.. Klockan blev tre och killarna lovade att köra hem oss när det blev ljus (runt 4 alltså).. klockan blev 4 och alla sov som små barn, vita stjärtar stack upp under täckena på vissa sängar, Naken.. ja visst.. varför inte?.. Boys will be Boys..!! Själv sov jag bredvid Elin, fullt påklädd å trött som ett jävla djur eftersom jag bara sov 3 timmar natten innan.

The morning!
Klockan blev halv 6 och med bara 2 timmars sömn kravla jag å ellan oss upp ur sängen för att mötas av den härliga lukten av PRUTT!! tack för den (nämner inga namn)... fin start på morgonen..
De vi inte ännu visste var att morgonen skulle bli värre än någon morgon vi tidigare upplevt..
När vi väl skulle åka hem vägrade killarna att gå upp å köra oss, vi började speed walka till hamnen för å ta färjan, bara att killarna sa höger men vi skulle egentligen gå vänster.. va fan e de för skit lixom..
Vi kom fram till färjan efter en halvtimmes power walk å fick vä'nta en timme på färjan för vi hade precis missat en, vi kom i land och det vart stress till jobbet..
20 minuter sen bara och världsrekord i att köra fort en längre sträcka..

FY FAN FÖR TJOCK ÖN!!!!!!! JAG HATAR DEN TJOCKA ÖN!!

Haard work work..

Sitter på jobbet dåra.. Himla trist, händer inte mkt. 17.30 är skiten över å jag får rulla hemmåt.

3 veckor kvar tills göteborg.. vil åka nu nu nu..

Ikväll blir det nog torpet mys med majsan, finns absolut inget bättre än torpet på sommarn.

MUTT ELLAN har snott mitt lösenord å tagit över min blogg för en dag (igår) haha.. skön jävel de där..

Ser fram emot helgen, Ellan blir 20 på fredag så de blir gallej på lördag, syrrans avskedsmiddag är oxå på fredag.. skit ungen ska ju till Örebro å plugga.. *tår*
Vems kläder ska jag då använda? haha

Nu ska jag va lite duktig å jobba litegrann.. Mer om min spännande vardag imorn. haha

Latersss..

01:45

Elin goes vild on Claires blogg.. Eller, nej. Måste sova. :)


(elinakerlind87.blogg.se)


Länge sen nu..

Söndag.... Söndag söndag söndag... Äcklig, trött och hungrig.. Vatten.. Sliten.. Vad har hänt?

Fredags mys på café opera, gallej på hög nivå. Dissad än en gång.. att man aldrig lär sig ;)

Examensfest på lördagen, salsa och bloody Anne-Mai.. Drinken vart lyckad, dansen livade upp allt. Sent avslut och än en gång kom jag hem för sent för mitt eget bästa.


Grönan kvart över 9? den bangade jag på direkt, slängde upp syrran som istället var as på idén.

Dags å styra upp? Bli lite seriös?
Självklart..


Jobb på Skandia 3 veckor framöver, intern service disk? vad har hänt med världen? vilket lyx =)
Helg jobb på Favoriten? Pengarna behövs..

El Danzaré börjar om en vecka.. kan inte längta mer.


Killar? sånt har jag spolat ner i toaletten, inget mer sånt för mig del. Det blir bra i slutändan. Styr upp de där nån annan timme i nån annan dag, kanske även i nått annat liv.

Nu blir det dusch och mat, drar nog på en bra film och myser med amadeus och Nala. För övrigt dom 2 finaste kattungarna som finns.

Over and out...... 


RSS 2.0