Kakor och pasta
200 gram Rumsvarmt smör
1 dl Strösocker
3 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
10 st Dumlekolor eller Dajmkolor
20 st Nobless Chokladplattor
Gör så här
Rör smör och strösocker poröst. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver. Rulla degen till 20 st bollar. Lägg dem i folieformar. Dela Dumlekolorna så att det blir 20 st, tryck ner ½ kola i varje bulle. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Vid uttag lägg genast på en Nobless (chokladplatta) ovanpå bullarna. När Noblessen har smält ställ plåten en stund i kylen så att chokladen stelnar.
Recept från: http://www.kokaihop.se
Italiensk pastasallad
Serranoskinka
Mozarellaost
Soltorkade tomater i olja
Penne pasta
Grön pesto
Ruccolasallad
Svarta oliver
Skiva skinkan, osten och tomaterna. Koka pastan och spola av den med kallt vatten. Blanda ner peston i pastan och rör om. Blanda sedan i de skivade ingredienserna, ruccolan och oliverna. Servera! ;)
Recept från: Mig själv