Bilder 2

Festkvall, Ao Nang, Phra Nang caves och beach, Ao Nang beach och BANGKOK.
For att se fler bilder kan ni kolla in Cissis blogg genom att klicka pa hennes namn.





















x x
/Claire

Bangkok

Precis framkomna till Bangkok. Det ar varmt fortfarande men inte alls lika fuktig varme som i sodra delen av Thailand. Hotellet vi bor pa ar det finaste pa hela resan. I lobbyn har de kristallkronor som hanger fran taket som ar hogt och en stor harlig marmor trappa med slingrande handtag. Hissdorrarna ar i guld och inredningen gar i jordnara farger. Vi stannar har i 2 natter/3 dagar och vi betalade endast 150:- per natt for ett fyrstjarnigt hotell. Det ligger en liten bit utanfor centrum men precis utanfor dorren till hotellet ligger en tagstation som tar oss direkt till mitten av stan.

Klockan just nu ar 15:40 och dom andra ligger och sover. Ikvall tankte vi ga pa nattmarknaden har i bangkok och eftersom vi gick upp sa tidigt sa ville de andra sova en stund sa att vi orkar med kvallen. Imorgon har vi en guidad tur till 3 tempel med egen guid och egen minibuss som kor oss runt. Allt detta kostade oss mindre an en hundralapp per person. Efter tempelturen drar vi till MBK som ar ett 7 vaningar stort shoppingcenter.

Ikvall kanske det kommer lite bilder pa bloggen om jag lyckas fa in dem pa datorn. De flesta datorerna har ar sparrade for att koppla in sin kamera men jag hoppas att det ska ga har.

Kika in ikvall sa ska jag visa bilder fran Railey beach, phra nang cave och lite annat smatt och gott.

x x
/Claire

Det narmar sig slutet

Idag har vi varit pa Railey beach. Det var verkligen sa himl fint. Nar vi hade solat hela dagen och bestamde oss for att ata lunch sa kom det precis en stortskur med regn och blixtar. Vi tajmade bra.
Lagom till att vi hade atit fardigt sa slutade det att regna. Vi tog oss da genom jungeln till andra sidan udden och hittade dar phranang beach. HIMMELRIKET!! Vi tog en longtail bat tillbaka till Ao Nang dar vi bor och gick upp for en dusch och en stunds vila.

Ikvall ska vi ut och fira da jag och Cissi har fatt varat slutbetyg pa C-uppsatsen. vi ar GODKANDA vilket betyder att nar vi kommer hem sa kan vi ansoka om var sjukskoterskelegitimation. WIIEE! Livet blir bara battre och battre. =)

Nar jag kommer hem sa vantar min fodelsedagsfest och jag kan inte langta mer!
Pa mandag tar vi taxi till krabi flygplats for att ta flyget upp till bangkok. Dar vantar 2 dagar av shopping och sight-seeing innan vi flyger hem till Sverige igen.

Jag har last i tidningarna att det ar valdigt kallt, men ni kan vall andas lite extra snabbt sa kanske temperaturen gar upp lite tills nar jag kommer hem? ;)

Lots of Love!
x x
/Claire

BILDER!! =)

Har kommer ett inlagg med lite bilder. Internet ar inte jatte snabbt har sa ni far bara nagra stycken. =)







Enjoy! ;)

x x
/Claire

Torsdagstips; Sol och varme

Jag har borjat branna mig lite nu. Det ar verkligen sa harligt har i Thailand.
Ligga pa stranden med en drink i handen, kanna solens stralar branna mot huden. Ner i havet och kanna saltet svida lite mot kroppen.
Allting ar sa skont!
Nar man kommer hem sa tar man en varm dusch, vilar en stund i sangen och slanger sen pa sig lite smink for att ga ut pa stan och ata middag.

Jag TRIVS!

x x
/Claire

Patong Beach

Sitter pa hotellet i Patong. Vi har varit i Bang Tao i 3 dagar och nu i Patong 2 dagar. Imorgon tar vi baten over till Krabi for att stanna dar i 5 dagar innan vi ror oss mot bangkok.

Idag har vi varit pa en batresa fran helvetet. =) Allting var jatte fint och bra tills vi skulle aka hem. Havet borjade storma och vagorna skvatte in i baten och drankte oss i saltvatten. Nar vi nastan var framme sa borjade det dessutom stortregna sa nar vi klev av baten sag vi ut som ett gang blota hundar.
Det gar inte att lagga in bilder pa datorn nu sa ni far se alla fina kort nar jag kommer hem. Nu ska jag slanga i mig en pizza med min alskling och sen blir det till att sova eftersom klockan ar 20:30 har.

x x
/Claire

Patong Beach

Sitter pa hotellet i Patong. Vi har varit i Bang Tao i 3 dagar och nu i Patong 2 dagar. Imorgon tar vi baten over till Krabi for att stanna dar i 5 dagar innan vi ror oss mot bangkok.

Idag har vi varit pa en batresa fran helvetet. =) Allting var jatte fint och bra tills vi skulle aka hem. Havet borjade storma och vagorna skvatte in i baten och drankte oss i saltvatten. Nar vi nastan var framme sa borjade det dessutom stortregna sa nar vi klev av baten sag vi ut som ett gang blota hundar.
Det gar inte att lagga in bilder pa datorn nu sa ni far se alla fina kort nar jag kommer hem. Nu ska jag slanga i mig en pizza med min alskling och sen blir det till att sova eftersom klockan ar 20:30 har.

x x
/Claire

THAILAND!!!

Nu går vi snart och lägger oss och imorgon drar vi till THAILAND i två veckor!! WIIHOO!

Hör av mig när jag kommit ner och slappnat av i någon dag eller så. Ska försöka uppdatera med bilder så ofta jag kan.

Pusssssssss

P.s. Pappa säger hej.

Stackars bloggläsare

FÖRLÅT mina stackars läsare. Det har inte blivit något bloggande alls idag. JAG HAR FULLT UPP!!
Idag har jag varit på stan med min syster och inhandlat det sista inför resan. Jag stressade hem för att möta upp Cissi för att fixa det sista med C-uppsatsen innan vi lämnar in den. Sen skulle jag åka och lämna min älskade vovve hos min sambos föräldrar men jag hann inte åka med för att jag och Cissi inte var klara med uppsatsen. På kvällen kom min syster och hennes sambo och skulle äta middag och då satt vi fortfarande med uppsatsen så vi fick avsluta pluggandet och åt istället middag. Nu är klockan 23.00 och jag har precis packat det sista. Nu blir det vaxning av benen, dusch, inslagning av presenter till mina föräldrar och sen SOVA!!

Imorgon åker vi till sthlm för att på så sätt ha närmre till flygplatsen när semesterdagen kommer. ;)

Är det någon som har varit i Thailand som vill tipsa om något som vi absolut INTE får missa?

x x
/Clairee


The first page of a new chapter

Idag är den första dagen efter examensveckan. Jag har såååå mycket att fixa med inför semestern. Städa, diska, packa, ordna med hundens saker, betala räkningar och mycket annat.
Men att ha så mycket att göra just nu gör inget, vet ni varför? Därför att jag är LEDIG!! och jag vet att när allt är färdig fixat så har jag SEMESTER! =)

Nu ska jag börja plocka ner julgranen innan jag tar en dusch och åker ner till skolan för ett sista möte.

x x
/Claire

Examensbilderna

Tre stora mål i mitt liv är nu avklarade. Jag har lärt mig att tala inför andra människor utan att tycka det är allt för jobbigt, jag har utvecklats som ledare och jag har skaffat mig en universitetsexamen.

Över 400 gäster närvarade

Nervös inför välkomsttalet


Marcus Jarl, klassens röst dagen till ära

Underbart band från Örebro


Två lärartal

73 nyutexaminerade sjuksköterskor, känner ni er tryggare nu? ;)

Jag tackar alla som kom och lärarna för deras stöd och engagemang under våra 3 år på utbildningen


Cissi (klassens röst) tackar Mig, Ingrid och Markus för vårt jobb och engagemang inför examensdagen

Vi öppnar våra presenter som vi fick av personalen på vårt gammla jobb, jättefint armband med en fyrklöver berlock. Tusen tack till alla på jobbet. =)

Stolt familj =)

Nu är jag färdig sjuksköterska och ska snart ut i verkligheten och jobba. Vilka underbara 3 år det har varit, men nu börjar ett nytt äventyr i mitt liv. Jag är den första personen i familjen som tar en universitetsexamen och jag har nu två väldigt stolta föräldrar.

Jag vill tacka alla som gratulerat mig och tack för alla underbara presenter och allt stöd de senaste 3 åren.

Nu går jag och lägger mig för imorgon har jag massor att göra inför semestern.

x x
/Claire


Dagen efter

Ligger i soffan och är helt utslagen. Examensdagen igår vart riktigt lyckad och efterfesten också.
Jag får återkomma imorgon med bilder för nu ska jag slå på en film och beställa hem en pizza.

Januari hittills


Vinterinspiration

Vinterfotograferingen är klar. Här har ni resultatet. =)

Foto & Redigering: Evelina        Smink & Modell: Jag










Vad tycker ni?

x x
/Claire


The winner is...

Grattis säger jag till Evelina som vann tävlingen.
Hon var ensam deltagare och är därmed en välförtjänt vinnare av väsksmycket. =)

x x
/Claire

If only I could freeze time

Jag borde sova, men jag sitter vaken i soffan. Tankarna är så många att de fyller hela huvudet.

Jag vill inte gå och lägga mig för jag vill inte ha fredag morgon.
Jag vill inte ha fredag morgon för jag vill inte ha seminarie, jag vill inte ha fredag kväll, jag vill inte ha ett slut på fredagen för ett slut på fredagen betyder en början på lördagen.
På lördag tar vi examen, och jag ska hålla tal, ett tal som jag ännu inte har hunnit skriva. Jag vill inte att fredag ska ta slut för då måste jag ha mitt tal färdigt.

If only I could freeze time.....


x x
/Claire

Tävling

Sista dagen idag för att delta i tävlingen om ett väsksmycke.
Missa inte chansen att vinna ett läckert väsksmycke som lyfter vilken väska som helst.


Klicka här för att komma till tävlingen.

x x
/Claire


Torsdagstipset #10

Det jag tänkte tipsa om idag är ifyllning av ögonbryn. Jag gillar inte ögonbrynspenna för det blir så skarpa streck. Istället använder jag mig av en brun ögonskugga och lite "bryngelé". Jag använder en hård pensel från make-up store som heter Eyeshadow Brush - Small (105). Välj lämplig färg för dina ögonbryn och måla på lite i taget så att det inte blir för mörkt. Jag brukar avsluta med lite bryngelé för att fixera allting. Även då använder jag mig av märket make-up store.

Man kan måla med ögonbrynspenna på övre och undre brynkanten för att få ett mer definierat ögonbryn, men jag föredrar att bara använda ögonskuggan och bryngelén. =)

x x
/Claire

Tävlingsdags

Nu är det dags för en ny tävling.
Denna gång lottar jag ut ett snyggt väsksmycke som jag gjort själv. Genom att hänga smycket runt ena axelbandet på väskan får du en snygg accessoar.

Vill du vara med och tävla? Det är enkelt.
Länka till tävlingen i din blogg, på facebook eller via mail till alla dina vänner.
Skicka sedan en kommentar till detta inlägg där du skriver att du är med och tävlar.

(Tävlingen slutar den 13 Januari vid midnatt. Vinnaren presenteras på fredag den 14 Januari.)

x x
/Claire

Spännande slut.

All work, no play. Nu har jag precis slängt i mig frukost efter en natts jobb. Ska strax bege mig ner till skolan för att ordna med de sista förberedelserna inför examensdagen på lördag. =)

När jag kommer hem blir det nog ett litet träningspass (eftersom det är bikinidags snart) ;) och sen ska jag slänga mig i sängen efter ett hela 29 timmars långt dygn vaken.

Vad har ni för roliga planer under dagen? Är det någon som befinner sig i Örebro i helgen som känner att dom vill festa loss med ett gäng glada sjuksköterskestudenter? ;)

x x
/Claire

P.s. Kika in ikväll så har jag en överraskning åt er. ;)

Travailler

Jag tar en kopp kaffe och sticker till jobbet.. hörs imorn ;)

x x
/Claire

Stackars bloggen!

Sjukt stressad, hinner inte blogg.
Hunden måste leka, pojkvännen måste ha sällskap, examen måste styras upp, packning inför resan måste göras, städning inför helgens gäster ska hinnas med och allting toppas med 3 speciella event i veckan samt 2 jobbnätter.

Jag har iaf en rolig sak som händer på Torsdag, nämligen en photoshoot med Evelina igen. Denna gång kör vi temat snö och frost (om det finns någon snö kvar det vill säga).


x x
/Claire

Just bought


Redo för semester ;)
x x
/Claire


Hotellet bokat!

Fyrstjärnigt hotell bokat. Den här resan kommer att bli så underbar. =)


x x
/Claire

Lite av varje

Jag älskar verkligen photoshop. Jag satt hela kvällen och lekte igår. Jag gjorde en till lista med saker som jag ska göra i Januari.
Jag tänkte försöka göra en för varje månad så ni får följa mig när jag uppnår mina mål och utvecklas som person. =)

Nu blir det lite plugg med Cissi så jag kan bocka av den sista saken på Januari listan. ;)

Tjingeling darlings =)

x x
/Clairee

Torsdagstipset #9

Jag har alltid velat göra to-do-listor i photoshop men jag har aldrig vetat hur. Som ni sett idag på min blogg så har jag nu lyckats fixa till en to-do-list. Detta tackar jag Sanna för.

Sannas blogg hittar ni på www.sannasrum.se. På bloggen hittar ni tips om hur man jobbar i photoshop, hur man designar sin blogg och massa andra tips.

Kika in på hennes blogg och bli inspirerade, precis som jag. =)

x x
/Claire


Små mål i vardagen

Idag börjar jag med mina "att göra"-listor. Små mål i vardagen får en att nå långt. Under eftermiddagen ser mitt schema ut såhär.

Nu kör vi ;)

x x
/Claire

e.l.f - Eyes Lips Face

För några veckor sedan bestälde jag smink från England. Jag vart tipsad om en jätte billig hemsida med bra smink och jag måste säga att tipset stämde. Jag beställde 4 mineralögonskuggor, 1 mineralstartset (Concealer, Puder, Rouge + 2 borstar) och 3 olika sminkpenslar. Allting kostade under 500-lappen.
Jag tvekade på om sminket var bra eftersom det var så billigt men SHIT vad det sitter. Concealern var rätt kass och pudret var inte riktigt min smak men ögonskuggorna var så jäkla bra.

Såhär blev min nyårssminkning med hjälp av e.l.f. ögonskuggorna

Bilden är inge vidare men ni ser ju iaf. pigmenteringen på sminket.

Kika in på www.eyeslipsface.se och beställ hem lite ögonskuggor. Dom är verkligen jättebra.

x x
/Claire

Tappat läsare

Det här var ju inge vidare hörrni. Mina läsare har halverats under den senaste månaden.
Kan det ha att göra med julen och nyår? Många som är bortresta?
Eller har det at göra med att min blogg är tråkig att läsa?

Nu vill jag ha så mycket tips som möjligt om vad NI vill läsa om. Vad saknar ni på min blogg?
Vad tror ni att jag kan göra för att nå ut till fler?

JÄTTE TACKSAM för svar. =)

x x
/Claire

2010 vs. 2011

Detta har jag gjort under 2010:
* Startade året med att bli matförgiftad
* Fyllde 22 år och hade den bästa festen med de bästa vännerna och fick åka limousine ner till krogen

* Avslutade mitt år som introduktionsansvarig på Örebro universitet


* Familjesemester i grekland 1 vecka

* Gick ledarskapsutbildningen
* Blev Diplomerad massör
* Blev diplomerad vaxör
* Vandrade i skärmarboda

* Var med på ett brölopp i bingolotto

* Deltog i tjällossningen

* Var och såg "The Last Bounce"

* Fixade ett X antal fester för vänner och familj
* Läste ut 2 böcker
* Gjorde grymma halloweensminkningar


* Lärde mig sminka bättre

* Köpte en systemkamera

* Lärde mig redigera bilder i fotoshop
* Skrev en C-uppsats

Detta händer under 2011:
* Jag tar min sjuksköterske examen
* Börjar jobba på kardiologen
* Åker till Thailand i 2 veckor
* Fyller år i Februari
* Ska planera min frankrikeresa

Mina nyårslöften inför 2011:
* Läsa ut minst 5 böcker
* Ordna till min blogg på en egen hemsida
* Lära mig något som jag idag inte kan (t.ex. dyka, rida, spela gitarr osv.)

Jag får nog fylla på listan under årets gång för jag vet att jag vil göra massor men jag kommer inte på det just nu. Och ni vet vad man brukar säga om mål... Man ska inte sätta upp mål som man vet att man inte kan uppnå. Det leder bara till besvikelse och omotivation till att försöka uppnå målen. ;)

Vad har ni för nyårslöften? Gör ni som jag och bojkottar "jag-ska-börja-träna" nyårslöftet som man alltid lovar sig själv men aldrig håller? =)

x x
/Claire

Nyår i bilder
















Hur var ert nyår? =)

x x
/Claire

RSS 2.0