#4 och julpyssel

Evelina den fina fick idag sina fransar förlängda med ett riktigt bra resultat.
Evelinas ögonform är oval men jag har lagt fransarna på ett sätt som ger dem ett mer "cat eye" utseende.
Vad tycker ni om resultaten hittills? Blir det bra eller ser det konstigt ut? Ingen som har några kommentarer alls?
 
Imorgon ska jag åka till Västerås för att träffa min underbara Cissi och hennes bebis pöjk Emil. Ska bli så mysigt att luncha och köpa lite julklappar och bara umgås, som vi brukade göra förr när hon bodde här.
När jag kommer hem ska jag åka och träna och efter det blir det pyssel med D's julkalender. Ni ska få se lite bilder imorgon ;)
 
Nu till sängen.
x x
/Claire

Exclusive Lashes

Hanna var min 3e riktiga kund och hon ville ha så naturligt resultat som möjligt. Hon fick 48 fransar per öga och inte lika långa fransar som mina tidigare kunder.
 
Vad tycker ni? Blev det lyckat?
 
x x
/Claire

Andra kundens resultat

Olika kunder med olika fransar medför olika utmaningar. Jag gjorde idag klart min andra riktiga kund och det resulterade i 47 fransar per öga. Här nedan ser ni före- och efterbilderna.
 
x x
/Claire

Före och Efter bilder, Fransförlängning

Igår hade jag min första riktiga kund och jag skulle lägga 45-50 fransar per öga. Det var en riktig utmaning men när jag var färdig så kände jag mig jättenöjd med resultatet. Mycket kan förbättras men det är därför jag tränar.
 
 
Vad tycker ni?
 
x x
/Claire

Xtreme Lashes

Nu har jag gått dag ett av två på min utbildning inom fransförlängning. Det är en tvådagars kurs med praktik och teori följt av 2 månaders egna "studier" där jag ska lägga fransförlängning på ett visst antal kunder.

Min första riktiga applikation av fransar gjorde jag idag och jag var så nöjd, trots att jag bara la dit 15 fransar.

Nu blir det en lång å varm dusch innan jag lägger mig för att sova. Lång utbildningsdag imorgon!

x x
/Claire


Äta onyttigt och få julstämning

Jag vill gå på stan och titta i skyltfönster! Smita in i en affär lite snabbt, bara för att värma sig lite. Dricka varm choklad och äta en lussebulle och sitta å drömma mig bort till julafton och all den goda maten!

Jag älskar jul och jag vill att den kommer nu nu nu.
 

x x
/Claire

Fullbokad till 2013

Mycket som händer just nu med flytt till Stockholm, nytt jobb, semester, jul på ingång och framtidsplanering.
De kommande veckorna är fullbokade med middagar med goda vänner, packning av lägenhet och flytt, träning, skönhetskurser, julplanering, resor och hundmys. Allting varvas med några resor fram och tillbaka till Stockholm för att slippa gå mer än 5 dagar utan att träffa Daniel.

Igår hade jag en himla trevlig middag med mina vänner här i Örebro. Det firades en hel del olika saker under kvällen och trots en hel del vin och bubbel så mådde inte huvudet alltför dåligt imorse.

I veckan blir det fullt upp med jobb och till helgen bär det av till Stockholm för en två-dagars kurs i ögonfransförlängning. Jag ser fram emot helgen och att äntligen få lära mig någonting nytt inom skönhetsbranschen.

I slutet på november packas lägenheten ihop och det enda som ska få vara kvar i Örebro är sängen, tvn och lite köksprylar som jag tar med mig till sthlm innan jul.
Den 21 December gör jag mitt sista pass på kardiologen i Örebro och jag ser inte alls fram emot att sluta.
Men det är ju långt kvar tills dess och förhoppningsvis så kommer jag att ha så mycket att göra innan dess att jag slipper tänka på det. =)

Nu åter till jobbet. Ha en bra natt allihopa!
x x
/Claire

RSS 2.0