Tassimo T20

Idag kom min efterlängtade kapselmaskin från Buzzador. =)
Jag fick betala 849:- och fick en tassimo T20 samt en hel del kapslar till den, så om ni känner er sugen på en kaffe, cappucino, latte, varm choklad eller espresso så är det bara att kika förbi. ;) J var här och hälsade på ikväll och han fick premiär koppen av cappucino som var riktigt jäkla god.



Titta så fint den passar in i mitt kök. =)

Imorgon är jag ledig och inte idag, som jag skrev igår. Jag tänkte faktiskt gå och lägga mig snart för jag är helt slut. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Sen blir det upp rätt tidigt imorn för lite mathandling, städning och sen klockan 13.00 blir det lite tvätt och solning.

Vad har ni för er imorn?

x x
/Claire

Träning och midsommar

Nu har träningen kommit igång ordentligt och jag har börjat springa minst 2 gånger i veckan vilket är såååå skönt. Imorn är jag ledig och då blir det en springtur och i helgen åker jag hem till stockholm och där blir det nog en springtur till och lite vaxningar som väntar. =)

I Fredags firade jag midsommar med min syster och hennes kompisar och det var länge sen jag hade så kul asså. TACK allihopa för en grym kväll med mycket skratt och trevligt sällskap. Det jag hade på mig var det ni ser på bilden här nedanför.

Långklänning från VeroModa, Stickad topp från Esprit, halsband från ur & penn, armband från H&M och ring från river island.

Nu blir det en dusch och på med ansiktet innan jag springer iväg till jobbet.

Och justdet... jag har bokat en resa ;)

x x
/Claire

To go, or not to go......

...That is the question!
5 dagar ledig i slutet på Juli och 8 dagar ledigt i slutet på Augusti. Jag hade planer för båda ledigheterna som nu mera är kastade i papperskorgen då mina resepartners/ledighets häng ska göra annat under dom dagarna. Typiskt då!

Ska jag åka på en week-end resa själv i slutet på Juli? Och om jag ska det.. vart ska jag åka någonstans?
Fråga nummer två... Ska jag åka på en veckas semester i slutet på Augusti eller ska jag strunta i ledigheten och jobba istället?

Help me out here guys!

x x
/Claire

Utan stålar...

Vad gör man på sommaren om man inte har några pengar och det är dåligt väder ute?
Sedan jag och johan flyttade isär så har det gått åt en hel del mer pengar än tidigare och när man inte är van vid att ha så lite pengar så känner man sig plötsligt lite handikappad och väldigt uttråkad.

När man sitter hemma en ledig dag och funderar på vad man ska göra så tänker man "jag går ner på stan och tar en fika".. Men en fika kostar ju ungefär 70:- så man bestämmer sig för att bara gå ner på stan och fönstershoppa lite.. men som tjej så går ju inte det heller för det finns alltid någonting man behöver, speciellt när det är REA och man tänker "oj.. vilket kap!! Det här kan jag ju inte låta bli att köpa när det är så billigt".

Så vad gör man om man inte har några pengar och är ledig? Jo, man städar!! =)
Min lägenhet har aldrig varit så ren som den är just nu. Mina kläder är prydligt vikta, disken är diskad, tvätten är tvättad och hyllorna är avdammade. Till och med trädgården ser felfri ut.

Men nu blir det till att återgå till jobbet och tjäna lite pengar så att jag har råd att köpa lite kläder på rean och ta en fika på stan. ;)

x x
/Claire

Mon jardin




Vad tycker ni? =)

x x
/Claire

Stressmage

Hemma från jobbet igår och hemma från jobbet idag för att kunna gå till läkaren. Hon tog lite blodprover, klämde på magen, satte en diagnos och skrev ut ett recept. Inte stressa, äta regelbundet och ta tabletter en gång om dagen i en månad. Det ska jag väll klara av? Eller? =)
Jag tänkte iaf. börja med att inte stressa genom att gå ut på baksidan och sätta mig i en stol och läsa en bok. Sen tänkte jag fortsätta med att ta en tablett och äta lunch (regelbundet).

Om ungefär en timme kommer jag ha tröttnat på att läsa så då blir det lite städ av lägenheten. Man får ju passa på när man väl har lite tid att undvara.

Senare idag tänkte jag lägga ut lite bilder på min rabatt som jag fixade till lite igår. Missa inte det för det blir blommigt kan jag lova! ;)

x x
/Claire

Nytt i garderoben








Brandutbildning

Rolig dag idag då jag hade brandutbildning vid 13.00.
Vi fick rädda en varsin 70kg tung docka ur en kontainer som var uppvärmd, iklädda overaller, handskar och luvor.
Efter det fick vi släcka en eld med brandsläckare och sen fick vi släcka eld på en docka som satt i rullstol.

På vägen hem tog jag en springtur på 2,65km. Uppfriskande i regnet ;) Jag var helt dyngsur när jag kom fram.

Jag har även storhandlat och köpt jord till min trädgård, så imorn ska jag pyssla i trädgårn och plantera lite blommor och så.
Sen ska jag nog försöka städa lite oxå för på fredag kommer mina Örebrotjejer hit och dricker lite vin innan vi gör stan och sen på lördan kommer mina föräldrar från stockholm och hälsar på. =)
Det kan ju inte se ut som det gör nu i lägenheten när man får finbesök.
Nu mot sängen, imorn väntar en lååååång dag med utbildning från 8-16.

x x
/Claire

Fika och bus

Precis hemkommen från en dag med jobb, fika och bus i parken. Efter jobbet mötte jag upp moa för en fika på stan. Det var så himla kul å se henne igen. Vi skulle träffats igår men då kände jag att jag ville vara själv och bara göra ingenting.
Efter fikan med moa tog jag min vovve och drog till en park nära J's nya lägenhet. Vi gickförbi statoil och köpte glass sen hängde vi i solen en timme innan min buss kom. Det är så skönt att jag kan träffa J som vän även fast vi nyligen gjort slut. Det blir en lite mjukare övergång från förhållande till singelliv. =)






Och när jag kom hem så såg jag hur mycket det grönskar i min rabatt. Jag blir så GLAD! =D
Det är jordgubbar på väg, ruccola och plocksallad och sen lite mynta. Det börjar även komma lite röda- och svartavinbär. Mums ;)

Nu blir det en dusch och sen en macka och lite te innan jag kryper ner i sängen framför en film. Jag är så himla trött idag så jag kommer nog slockna på en gång.
Imorn blir det en ledig dag vilket jag ser fram emot något så vansinnigt.

x x
/Claire


Ensamhet

Usch vad jag är dålig på att vara ensam. Jag kan inte somna på nätterna, jag sover till 10-11 varje morgon (om jag inte är ledig), jag äter nästan bara mackor och skräpmat och jag försöker vara mer borta än hemma.
Det är tusen gånger bättre att ha någon än att inte ha någon måste jag säga. =)

Nu ska jag ut och klippa lite i trädgården innan jag gör mig iordning för en kväll på jobbet.

Vad hittar ni på idag?

x x
/Claire


Sunshine reggae

Ledig.. Solen skiner.. Musiken dånar ur mina högtalare.. Livet leker.
Nu blir det på med bikinin och ut i trädgårn för lite trädgårdsarbete.


x x
/Claire

Rain rain go to Spain...

Idag skulle jag ju kliva upp tidigt för att ge mig ut på en springtur innan frukosten. Det blev INTE av kan jag ju säga. Jag somnade inte förren vid halv 3 så när klockan ringde vid 08.00 så tryckte jag av den och vaknade igen klockan 09.30. Det var mulet på himlen och solen verkade inte alls vilja titta fram så jag åt lite frukost och gick sen ut i trädgården för att fixa lite i rabatten. Jag hann rensa bort 3 små ogräs växter och sen öppnade sig himlen!! TYPISKT.. så jag bestämde mig för att gå ut och laga min cykel, vilket gick bra till en början men sen passade inte delarna och allting blev jättekrångligt så jag gick in till soffan istället och där sitter jag nu.
So much för en effektiv dag!! =)

Nu drar jag ett avsnitt av Smallville innan jag pyser till jobbet.
Imorn är jag ledig och jag håller tummarna för fint väder. Gör det ni oxå så kanske vi lyckas locka hit solen. ;)

x x
/Claire


Var är John Blund??

Ligger här i sängen och kan inte somna. Man är så van vid att ha någon bredvid sig och när man då sover själv så känns det fel på något sätt och man kan inte slappna av.

Imorn tänkte jag starta dagen med en springtur innan frukost och sen rensa upp lite i min lilla trädgård. Vi får se hur det går eftersom jag inte verkar kunna somna och klockan närmar sig ett.

För övrigt så har jag nu köpt mig en Bosch tassimo T20 som jag tänkte prova på. Den borde dyka upp vecka 24 eller 25 så någonstans då kommer ni att få en liten betygsättning på den. =)

Nu gör jag ett nytt försök på att sova, så hörs vi imorgon igen.. ;)

x x /Claire

The break up..

I påskas pratade jag och J om att göra slut. Vi kom överens om att ta en vecka under påsken och fundera på vad vid kände för varandra och för vårt förhållande. Jag ska inte gå in på detaljerna men vi kom fram till att vi inte passar så bra ihop just nu. Vi vill båda två lite olika saker i livet och trotts att vi tycker om varandra jättemycket så är vi båda överens om att detta är för det bästa just nu.
J har flyttat till en andrahanslägenhet över sommaren och jag letar för fullt efter en ny lägenhet att flytta till i början på September.

Det har varit väldigt tyst i bloggen på senaste tiden och jag har lovat att visa bilder på allt möjligt utan att jag hållt vad jag lovat, men nu vet ni iaf. varför.

Tack alla vänner och familj för ert stöd igenom det här och tack J för att vi kan gå ur det här förhållandet som vänner och inte känna att dessa 3 år vi haft tillsammans varit helt bortkastade.

x x
/Clairee

Mot Sthlm, mot ensamheten

Imorn drar jag till Sthlm för en helg med vänner och familj.
Ikväll spenderar jag min sista kväll som sambo med Johan och när jag kommer hem från Sthlm på Måndag kväll så är jag ensam.
Vi får se hur det går....

x x
/Claire


Bad day...

Idag var en hektisk dag på jobbet och jag kom hem runt 17.00 och började jobba lite till. Jag har haft två vaxkunder ikväll och det kommer två till imorgon bitti. Det är mycket vaxningar nu innan sommaren och det är jag glad för. =)

I helgen var det tänkt att jag skulle åka hem till Sthlm för att vaxa lite men sen bestämdes det att min syster skulle ha bilen (som vi delar på) till tranås, så jag bjöd hit Stina istället. Ser fram emot helgen eftersom Stina kommer och hälsar på men samtidigt så vill jag inte att helgen ska komma för jag vet att det kommer bli några jobbiga veckor efter helgen. Jag får förklara mer om det på måndag tror jag. Orkar inte dela med mig av det just nu.

Hoppas er dag har varit bra. Nu ska jag lägga mig i soffan med ett avsnitt av Smallville och kurera mig lite eftersom jag lyckats dra på mig en härlig förkyldning. =/

x x
/Clairee

Min lilla gris..

.. Fyller 2 år idag. =)
När jag köpte henne var hon så liten att hon fick plats i min handflata. Hon kissade överallt, bet sönder alla mina hudkrämsflaskor och vägrade lyssna på någonting man sa.
Idag säger hon till när hon vill gå ut, hon säger till när hon vill gå in, hon får inte plats i min handflata men tur är väll det för då slipper jag bära runt på henne för mycket. Hon har slutat äta upp mina hudkrämer också, istället smugglar hon bort mina strumpor till sina hemliga gömställen och därför går jag oftast runt med 2 olika strumpor. ;)








Grattis min lilla vovvsing. =)

x x
/Claire

RSS 2.0