My dress =(

Åååh nej hörrni. Vet ni vad? Jag hade precis bestämt mig för en nyårsklänning och skulle beställa den, då ser jag att den inte alls var så billig som jag trodde så jag har inte råd att köpa den. Nu måste jag försöka hitta en ny klänning att ha på nyår. ATTANS! och det värsta av allt är att alla dom snygga ligger på över tusenlappen plus att de flesta klänningar är så korta att man visar hela stjärten, och det vill jag inte!!

Någon som har bra förslag på snygga klänningar? =)

Sen har jag bestämt mig för att göra om min bloggdesign då jag tycker att den ser ganska barnslig ut. Steg 1 är att skaffa photoshop. Steg 2 är att hitta fina bilder till headern och steg 3 är att hitta en hemsida med bra förklaringar till hur man gör de saker som jag vill göra med bloggdesignen. ;)

Tyvär inga bilder idag för jag har inget spännande att visa er.

x x
/Claire

Kommentarer
Postat av: Evelina

Tråkigt det där med klänningen! :( Jag kan kanske hjälpa dig med designen om du vill. :) Om inte så har jag några tips på bra sidor gällande bloggdesign. :)

2010-11-30 @ 20:24:48
URL: http://iamasurvivor.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Vad tråkigt att klänningen var dyr, varför ska alltid pengar behöva stoppa?! :S

När du gjort en ny design till din blogg, får du gärna göra en med bilde i headern till mig också, men bara om du har lust/tid/ork.. har försökt hitta nån som vill göra en till mig, men inte hittat nån. :P



Ses imorgon! pusss

2010-11-30 @ 21:09:27
URL: http://cessan.blogg.se/
Postat av: Annelie

hej hej ,

jag ar i stockholm nar du ar i Thailand :-( 21-29 januari... Kolla River Island's hemsida, dem har fina klanningar just nu

xoxo

2010-11-30 @ 22:25:54
URL: http://anneliepop.blogg.se/
Postat av: Annelie

och Topshop har snygga grejor...

2010-11-30 @ 22:27:41
URL: http://anneliepop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0