Blyde River Canyon

Blyde River Canyon är ett natur reservat som ligger väster om Kreuger parken i Sydafrika, strax ovanför Swaziland. Den är en av världens största canyons. 


Vi blev lurade att gå en hike ner till botten av Blyde River Canyon. Det var helt öppet, ingen skugga och strålande sol tills vi äntligen kom fram till en snårig djungel.

Vi började glatt vandra nerför i den snåriga djungeln. Alla 3 behöll masken och lugnet men alla 3 tänkte nog samma sak, nämligen "vad faan är det här? Har vi tappat bort stigen?" Helt plötsligt får Moa syn 2 två gigantiska spindlar, rakt framför ansiktet på henne, i mitten av stigen där vi gick. Vi fick panik och började springa åt motsatt håll, sen vågade vi knappt röra på oss för vi trodde det fanns spindlar överallt. Vår guide skickade iväg oss på vandringen helt själva och satt själv och smaskade godis, och blev tjockare än vad han redan var, vid bilen.

Väl ute ur djungeln from HELL var vi mindre nöjda så vi bestämde oss för att skita i vandringen och bege oss tillbaka till vår tjocka fula guide.

För att varna framtida turister markerade vi stigen med dess rättfärdiga namn.
Dom berömda "The Three Rondavels"

Dingla med benen några hundra meter ovanför ingenting är alltid kul ;)
And yes mum.. I had to do it!!


x x
/Claire

Kommentarer
Postat av: Stina

fy faan, jag hade trillat av rädsla. din dåre!

2012-05-02 @ 14:59:47
URL: http://stina3.blogg.se/bebis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0