Kakor och pasta

Dumlekakor

200 gram      Rumsvarmt smör
1 dl               Strösocker
3 dl               Vetemjöl
1 tsk             Bakpulver
10 st             Dumlekolor eller Dajmkolor
20 st             Nobless Chokladplattor


Gör så här

Rör smör och strösocker poröst. Tillsätt mjöl blandat med bakpulver. Rulla degen till 20 st bollar. Lägg dem i folieformar. Dela Dumlekolorna så att det blir 20 st, tryck ner ½ kola i varje bulle. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Vid uttag lägg genast på en Nobless (chokladplatta) ovanpå bullarna. När Noblessen har smält ställ plåten en stund i kylen så att chokladen stelnar.

Recept från: http://www.kokaihop.se


Italiensk pastasallad

Serranoskinka
Mozarellaost                      
Soltorkade tomater i olja
Penne pasta                           
Grön pesto                             
Ruccolasallad
Svarta oliver


Skiva skinkan, osten och tomaterna. Koka pastan och spola av den med kallt vatten. Blanda ner peston i pastan och rör om. Blanda sedan i de skivade ingredienserna, ruccolan och oliverna. Servera! ;)

Recept från: Mig själv


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0