Changing route

Idag gick vi upp tidigt för att promenera upp för Table mountain men när vi kom ut på balkongen så fick vi se att berget va täckt med moln. Ingen ide att promenera upp för ett berg i 2-3 timmar och sen inte se någonting när man kommer upp. Istället la vi oss i sängen igen och läste en stund innan vi tog oss iväg ut på stan. Det blev ett besök till Water Front där vi planerade in en utflykt där vi ska dyka med hajar och en annan utflykt där vi ska åka runt kapstaden i helikopter.
Ikväll ska vi känna på nattlivet i kapstaden och imorgon tar vi sovmorgon. Om det är molnfritt så beger vi oss på en vandringsfärd uppför Table Mountain med våra (förhoppningsvis inte alltför) tunga huvuden.

Vi har insett att det blir för stressigt att åka från Cape Town till Port Elisabeth och ändå hinna vara i Durban till den 9e Mars, och därför har vi bestämt oss för att stanna kvar här i Kapstaden till den 9e. Vi bokade precis flyg till Durban den 9e och därifrån tar vi oss vidare med bil till Kreugerparken.

Nu blir det dusch och vila innan middagen.
Hej sålänge från ett soligt Africa.
x x
/Claire

Kommentarer
Postat av: Krister

Låter jätteintressant. Undrar vilket flygbolag ni reser med, hoppas ni inte får dela säten med bylten och giraffer!!!

Lycka till i Kruegerparken, skall tydligen vara fantastiskt, men som sagt tidigare "se upp för flodhästarna" och inget Bungy Jump i Zambia.

2012-03-05 @ 16:08:31
Postat av: Krister

Kära dotter!

Jag tänker börja med att säga min dotter, det kommer att infinna sig en dag i ditt afrikanska liv där du först skriver till dina föräldrar och ber om mer pengar. Inte långt efter, kanske några veckor, skriver du att det ska bli såååååå skööööönt att få se den svenska solen (om du inte visste det så är det samma sol som du har i Afrika) och dricka svenskt kaffe och träffa kolleger (kanske även oss föräldrar).Men tills dess ha en skön ekonomiturism medan vi som imorse tog på mössa och vantar (-10,5 grader i Å-berga).

Kram

2012-03-06 @ 08:07:55
Postat av: Evelina

Jag vill inte att du ska stanna kvar i Afrika för all evighet! Kom hem till Sverige snart igen! Saknar våra galenskaper! :)

2012-03-06 @ 22:57:59
URL: http://evelinahfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0